• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 58 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ATI FUNDAMENTALS PRACTICE A, B, & FINAL EXAM COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 58 pagina's

ATI FUNDAMENTALS PRACTICE A, B, & FINAL EXAM COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED

Voorbeeld van de inhoud

ATI FUNDAMENTALS PRACTICE A, B, & FINAL EXAM
COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS
LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED


Question 1: A nurse is planning to assess the abdomen of a client
who reports feeling bloated for several weeks. Which of the
following methods of assessment should the nurse use first?
Answer:
Inspection


Question 2: A nurse is explaining the use of written consent forms
to a newly-licensed nurse. The nurse should ensure consent forms
to a newly-licensed nurse. The nurse should ensure that a written
consent form has been signed by which of the following clients?
Answer:
A client who has a prescription for a transfusion of packed red blood cells



Question 3: A nurse is providing discharge teaching to a client who
is recovering from lung cancer. The provider to a client who is
recovering from lung cancer. The provider activities should the
nurse recommend to the client?
Answer:
Washing dishes



Question 4: A nurse is caring for a client who is receiving IV
therapy via a peripheral catheter. The nurse should ceiving IV
therapy via a peripheral catheter. The nurse should identify that
which of the following findings is an indication of infiltration?

,Answer:
Edema at the infusion site



Question 5: A nurse is caring for a client who has acute renal
failure. Which of the following assessments provides cute renal
failure. Which of the following assessments provides the most
accurate measure of the client's fluid status?
Answer:
Daily weight A nurse in a long-term care facility is admitting a client who
is incontinent and smells strongly of urine. His partner, who has been
caring for him at home, is embarrassed and apologizes for the smell.
Which of



Question 6: the following responses should the nurse make?
Answer:
"It must be difficult to care for someone who is confined to bed." A nurse
in a provider's office is assessing a client who has heart failure. The client
has gained weight since her last visit and her ankles are edematous.
Which of the following findings by the nurse is another



Question 7: clinical manifestation of fluid volume excess?
Answer:
Bounding pulse



Question 8: A nurse is caring for a client who is postoperative
following abdominal surgery. Which of the following stoperative
following abdominal surgery. Which of the following actions should
the nurse take first after discovering that the client's wound has
eviscerated?

,Answer:
Cover the incision with a moist sterile dressing.



Question 9: A nurse is teaching a client who has lower extremity
weakness how to use a four-point crutch gait. Which er extremity
weakness how to use a four-point crutch gait. Which of the
following instructions should the nurse include in the teaching?
Answer:
"Bear weight on both of your legs." A nurse in a provider's office is
collecting information from an older adult client who reports that he has
been taking acetaminophen 500 mg/day for severe joint pain. The nurse
should instruct the client that



Question 10: large doses of acetaminophen could cause which of
the following adverse effects?
Answer:
Liver Damage



Question 11: A nurse is planning to document care provided for a
client. Which of the following abbreviations should vided for a
client. Which of the following abbreviations should the nurse use?
Answer:
PC for after meals



Question 12: A nurse is responding to a parent's question about his
infant's expected physical development during the tion about his
infant's expected physical development during the first year of life.
Which of the following information should the nurse include?
Answer:

, A 10-month-old infant can pull up to a standing position.



Question 13: An assistive personnel (AP) is assisting a nurse with
the care of a female client who has an indwelling g a nurse with the
care of a female client who has an indwelling urinary catheter.
Which of the following actions by the AP indicates a need for
further teaching?
Answer:
The AP hangs the collection bag at the level of the bladder.


Question 14: A nurse is reviewing a client's medication
prescription, which reads, "digoxin 0.25 by mouth every day." on
prescription, which reads, "digoxin 0.25 by mouth every day."
Which of the following components of the prescription should the
nurse question?
Answer:
The dose



Question 15: A client who reports shortness of breath requests her
nurse's help in changing positions. After requests her nurse's help
in changing positions. After repositioning the client, which of the
following actions should the nurse take next?
Answer:
Observe the rate, depth, and character of the client's respirations.



Question 16: A nurse is caring for a client who, while sitting in a
chair, starts to experience a seizure. Which of the e sitting in a
chair, starts to experience a seizure. Which of the following actions
should the nurse take?

Documentinformatie

Geüpload op
9 september 2026
Aantal pagina's
58
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€24,43

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TopGradeExams
4,1
(21)
Verkocht
145
Volgers
4
Items
4714
Laatst verkocht
1 week geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen