• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 53 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ATI COMMUNITY HEALTH RETAKE EXAM - COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 53 pagina's

ATI COMMUNITY HEALTH RETAKE EXAM - COMPLETE QUESTIONS AND DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED

Voorbeeld van de inhoud

ATI COMMUNITY HEALTH RETAKE EXAM - COMPLETE QUESTIONS AND
DETAILED SOLUTIONS LATEST UPDATE THIS YEAR JUST RELEASED



Question 1: A nurse is caring for a 16 year old client who has a new
diagnosis of human papilloma virus. Which of the following actions
should the nurse take?
A. Instruct the client to return for a blood test in 1 month
B. Report the infection to the state health department
C. Teach the client how to apply imiquimod 5% cream to the lesions
D. Administer ceftriaxone 250 mg im

Answer:
c. Teach the client how to apply imiquimod 5% cream to the lesions

Question 2: A school nurse is reviewing the records of four
students who are returning to school after being diagnosed with
methicillin-resistant staphylococcus aureus (mrsa). Which of the
following actions should the nurse take?
A. Recommend prophylactic treatment of classmates
B. Provide education about mrsa throughout the school system
C. Report the cases of mrsa to child protective services
D. Coordinate an immunization clinic at the school

Answer:
b. Provide education about mrsa throughout the school system

Question 3: A public health nurse is conducting an educational
session about lyme disease for a group of older adult clients at a
senior center. Which of the following statements should the nurse
identify as an indication that the client understands the teaching?
A. I can get lyme disease from a mosquito bite
B. I will have abdominal pain and diarrhea if i get lyme disease

, C. I should get an annual immunization to prevent lyme disease.
D. I can take penicillin for 10-14 days to manage lyme disease

Answer:
d. I can take penicillin for 10-14 days to manage lyme disease

Question 4: A school nurse is educating a group of high school
students about recommended dietary guidelines. Which of the
following statements by a student indicates an understanding of
the teaching?
A. I should consume less than 300 mg per day of dietary cholesterol
B. I should consume 800 mg per day of dietary calcium
C. I can increase my daily consumption of foods that contain refined
grains
D. I can consume up to 25% of my daily calories from saturated fatty
acids

Answer:
a. I should consume less than 300 mg per day of dietary cholesterol

Question 5: A community health nurse is creating a program to
reduce domestic violence in the community. Which of the following
interventions should the nurse identify as secondary prevention?
A. Collaborating with support agencies to ensure the ongoing
treatment for abuse
B. Recognizing and reporting suspected abuse to the appropriate
protective services
C. Educating individuals and groups about preventing domestic and
community abuse
D. Creating a public service announcement about the warning signs
of intimate partner abuse

Answer:

,b. Recognizing and reporting suspected abuse to the appropriate
protective services

Question 6: A nurse in a clinic is planning teaching for a client who
is newly diagnosed with hepatitis c. Which of the following
instructions should the nurse include in the teaching?
A. Schedule an appointment for an immunoglobulin injection
B. Wear a mask in public places while receiving treatment
C. Abstain from sexual intercourse until antibody tests are negative
D. Consume a low-carbohydrate diet until symptoms resolve
Answer:
c. Abstain from sexual intercourse until antibody tests are negative

Question 7: A nurse at a country health department is caring for a
client who is at 28 weeks of gestation. The nurse should identify
which of the following characteristics as a risk for potential future
abuse of the newborn?
A. The client recently married the father of her unborn baby
B. The client has changed providers three times during her pregnancy
C. The client works part-time at a local resturant
D. The client has recurring nightmares about her unborn baby

Answer:
b. The client has changed providers three times during her pregnancy

Question 8: A public health nurse is planning and educational
program for a group of nurses at a community health department
about pertussis infection. Which of the following information
should the nurse include?
A. Individuals who have had pertussis do not require immunization
B. Newborns should receive the first dose of the diphtheria, tetanus,
and acellular pertussis (dtap) vaccine prior to discharge from the

, hospital
C. Individuals should receive an annual influenza vaccine to minimize
the risk fo infection with pertussis
D. Individuals transmit the pertussis bacteria through airborne
droplets

Answer:
d. Individuals transmit the pertussis bacteria through airborne droplets

Question 9: A clinic nurse is caring for a client who reports taking
ginkgo biloba for several weeks since seeing a naturopathic healer.
The nurse should instruct the client that ginkgo biloba may alter
the effects of which fo the following medications?
A. Diltiazem
B. Warfarin
C. Digoxin
D. Metoprolol

Answer:
b. Warfarin

Question 10: A faith community nurse is teaching the daughter of a
client who has a terminal illness about her role as a member of the
client's health care team. Which of the following statements by the
daughter indicates an understanding of the teaching?
A. You will be able to access my mother's hospital medical records for
us to review
B. You can submit invoices to medicare to reimburse you for your
services
C. You will be able to give my mother pain medication
D. You will coordinate with volunteers who will come to help my
mother

Documentinformatie

Geüpload op
19 augustus 2026
Aantal pagina's
53
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€24,42

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
experttutors237
1,0
(1)
Verkocht
2
Volgers
0
Items
526
Laatst verkocht
3 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen