• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

ATI Pediatrics -PN TRANSITION PRACTICE EXAM QUESTIONS AND CORRECT DETAILED

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's

ATI Pediatrics -PN TRANSITION PRACTICE EXAM QUESTIONS AND CORRECT DETAILED

Voorbeeld van de inhoud

ATI Pediatrics -PN TRANSITION
PRACTICE EXAM QUESTIONS AND
CORRECT DETAILED ANSWERS
A nurse is collecting data from a 6-year-old child at a well-child visit. Which of the following statements
by the child's parent should the nurse report to the provider? - Correct Answer - Correct Answer: The
teacher says my child has to squint to see the board



A nurse is caring for an adolescent following the application of a plaster cast for a fractured right tibia.
Which of the following actions should the nurse take? - Correct Answer - Correct Answer: Perform a
neurovascular check of the lower extremities



A nurse is caring for a 4-yea-old child who refuses to take his medication because of the bad taste.
Which of the following strategies should the nurse use to elicit the child's cooperation? - Correct Answer
- Correct Answer: Offer the child an ice pop prior to administering the medication



A nurse is collecting data from an infant who has otitis media. The nurse should expect which of the
following findings? - Correct Answer - Correct Answer: Tugging on the affected ear lobe



A nurse is reinforcing teaching with a parent of 1-month-old-infant who is to undergo initial surgery to
treat Hirschsprung's disease. Which of the following statements should indicate to the nurse that the
parent understands the goal of the surgery? - Correct Answer - Correct Answer: I'm glad that the
ostomy is only temporary



A nurse is reviewing the medical record of an adolescent and notes a calcium level of 11.4 mEq/L. Which
of the following findings should the nurse expect? - Correct Answer - Correct Answer: Muscle
hypotonicity



A nurse is planning care for a 4-year-old child who has been admitted to the hospital. Which of the
following toys should the nurse plan to provide the child? - Correct Answer - Correct Answer: Modeling
clay

, A nurse is caring for an infant who is 1 day postoperative following surgical repair of a cleft lip. Which of
the following actions should the nurse take? - Correct Answer - Correct Answer: Apply an antibiotic
ointment to the suture site



9. A nurse is reinforcing discharge instructions with a parent of a child who has cystic fibrosis. Which of
the following statements by the parent indicates an understanding of the teaching? - Correct Answer -
Correct Answer: I will make sure my child washes her hands before eating



10. A nurse is reinforcing teaching about elimination with an adolescent who is paralyzed from the waist
down following a spinal cord injury. Which of the following statements by the adolescent indicates a
need for further teaching? - Correct Answer - Correct Answer: I need to catheterize myself twice a day



11. A nurse working at a clinic speaks on the telephone with a parent of a 2-month-old infant. The
parent tells the nurse that the infant has projectile vomiting followed by hunger after meals. Which of
the following responses by the nurse is appropriate? - Correct Answer - Correct Answer: Bring your
infant into the clinic today to be seen



12. A parent asks a nurse about toys to provide for a 10-month-old infant. Which of the following toys
should the nurse suggest? - Correct Answer - Correct Answer: Push-pull toy



13. A nurse is caring for a client who is postoperative immediately following a tonsillectomy. Which of
the following snacks should the nurse offer the client? - Correct Answer - Correct Answer: Orange ice
pop



14. The mother of a 4-year-old child tells a nurse that her child is reluctant to go to bed at night. Which
of the following responses should the nurse make? - Correct Answer - Correct Answer: Keep a night
light on in your child's room



15. A nurse is collecting data from a child who has B-thalassemia. Which of the following findings should
the nurse expect? - Correct Answer - Correct Answer: Fever



16. A parent expresses concern to a nurse about his 5-year-old child's stuttering. Which of the following
statements should the nurse make? - Correct Answer - Correct Answer: Look directly at your son when
he is speaking

Documentinformatie

Geüpload op
18 maart 2026
Aantal pagina's
8
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€16,74

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
2
Volgers
2
Items
1654
Laatst verkocht
1 jaar geleden




Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen