Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Eerste jaars vakken FVE €40,49   Ajouter au panier

Pack

Eerste jaars vakken FVE

In deze bundel zijn alle eerste jaars vakken terug te vinden. Deze vakken hebben betrekking op financiën en verzekeringswezen (FVE) voor de studenten KdG.

9 éléments

Samenvatting verzekeringen algemeen

(1)
€6,49

2x vendu

Hier wordt er een bespreking gemaakt van het vak Verzekeringen van het eerste jaar (Schakman). Van het vak Verzekeringen is er ook geen handboek. Hier is mijn samenvatting gebaseerd op de powerpoints. Hier is er duidelijk telkens aangehaald in welk deel we zitten en het is netjes theoretisch duideli...

Voir l'exemple

Verzekeringsrecht - samenvatting

(0)
€6,49

In de samenvatting verzekeringsrecht vinden jullie een verduidelijking weer van de slides die jullie gekregen hebben van de docent op KdG (Schakman). Het zijn niet altijd duidelijke slides en daarom had ik een samenvatting gemaakt voor mezelf om meer duidelijkheid te schetsen. Zeker een aanrader om ...

Voir l'exemple

Samenvatting Frans FVE

(0)
€3,99

3x vendu

Hier een overzicht van de lessen Frans voor de studenten van het eerste jaar. Het is een duidelijk overzicht van alle geziene leerstof (Reyntjens). Ikzelf kon niet zo goed Frans, maar met deze basis ben je zo mee met alle Franse teksten. Zowel voor de studenten KdG (FVE) als voor iedereen anders zee...

Voir l'exemple

Vastgoedsector samenvatting

(1)
€5,49

1x vendu

In de samenvatting van de vastgoedsector wordt alle te kennen leerstof aangekaart. Dit vak werd gegeven door mevrouw Bellon in het eerste jaar in KdG (Bellon).

Voir l'exemple

Samenvatting bedrijfsbeheer1

(0)
€4,99

Hier is er een overzicht van alle geziene leerstof in verband met bedrijfsbeheer. Ook worden er oefeningen aangekaart om duidelijkheid te verschaffen. Dit is handig voor alle studenten KdG in Bedrijfsmanagement.

Voir l'exemple

Samenvatting bedrijfsbeheer2

(0)
€4,49

Hier is er ook een samenvatting van bedrijfsbeheer te vinden. Dit is handig voor alle studenten KdG Bedrijfsmanagement.

Voir l'exemple

Samenvatting Bank en Beurs FVE

(0)
€5,49

Hier heb ik een samenvatting uitgewerkt van het vak Bank en Beurs (Bellon). Hier vinden jullie de specifieke te kennen leerstof terug vertaald vanuit het handboek. Dit is zeker makkelijk om zo voor de examens te studeren voor de KdG studenten van het eerste jaar FVE.

Voir l'exemple

Financieel recht - samenvatting

(1)
€5,49

1x vendu

Hier vinden jullie een samenvatting van de te kennen leerstof van het vak Financieel Recht (Fawzi). Dit is zeker een handig instrument om voor dit vak te studeren voor de studenten KdG (FVE).

Voir l'exemple

Bedrijfseconomie - samenvatting

(1)
€6,49

1x vendu

In deze samenvatting wordt bedrijfseconomie behandeld die gezien wordt in alle richtingen Bedrijfsmanagement op KdG.

Voir l'exemple
avatar-seller
ig912902

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur ig912902. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €40,49. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

87658 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€49,41 €40,49
  • (0)
  Ajouter