Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Samenvattingen leerjaar 1 BMO €10,49   Ajouter au panier

Pack

Samenvattingen leerjaar 1 BMO

Het is een bundel die alle samenvattingen bevat van het eerste leerjaar van de opleiding BMO (Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek) van Avans. Zo bevat het een samenvatting van oncologie, biotechnologie en gezondheid, anatomie en fysiologie, DNA en evolutie, chemisch rekenen, evenwichten, celb...

[Montrer plus]
9 éléments

Samenvatting levende chemie

(2)
€5,49

Het is een samenvatting van levende chemie. Het is een vak wat in de eerste periode van leerjaar 1 gegeven wordt.

Voir l'exemple

Samenvatting celbiologie

(9)
€5,49

14x vendu

Het bevat een samenvatting van celbiologie. Hoofdstuk 5, 7, 8, 9 en 12. Het is geschreven in het Nederlands, met veel Engelse termen tussendoor. Ook zitten er veel plaatjes in wat de tekst duidelijker maken.

Voir l'exemple

Samenvatting evenwichten

(4)
€4,49

6x vendu

Het bevat een samenvatting van hoofdstuk 16, 17, 18.1 en 18.2 van het boek Chemistry; The central Science. Het wordt in het eerste leerjaar gegeven.

Voir l'exemple

Samenvatting Chemisch rekenen

(3)
€2,99

3x vendu

Het bevat een samenvatting en voorbeeld berekeningen van chemisch rekenen. Het is een vak dat gegeven word in periode 1 van leerjaar 1 van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BMO).

Voir l'exemple

Aangepaste versie samenvatting Anatomie en Fysiologie

(3)
€5,49

4x vendu

Het bevat een aangepaste versie van de samenvatting van Anatomie en Fysiologie. Het vak wordt in het eerstel eerjaar gegeven van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Deze samenvatting gaat over onder andere het hart, bloedsomloop, hersenen, zenuwen, nieren etc. Het is een samenvat...

Voir l'exemple

Samenvatting DNA en evolutie

(2)
€5,49

9x vendu

Het bevat een samenvatting voor het vak DNA en evolutie. Het wordt gegeven in het eerste leerjaar van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Het is geschreven in het Nederlands, met Engelse termen en plaatjes.

Voir l'exemple

Deel samenvatting Biotechnologie en Gezondheid (immuniteit)

(2)
€3,49

1x vendu

Het betreft een samenvatting van het deel van de immuniteit van het vak Biotechnologie en Gezondheid. Dat wordt gegeven in het eerste leerjaar van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Het is geschreven in het Nederlands met Engelse termen.

Voir l'exemple

Samenvatting Oncologie

(0)
€5,49

1x vendu

Het bevat een samenvatting van het vak oncologie. Dit vak wordt in het eerste leerjaar gegeven van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BMO). Het is een Nederlandse samenvatting met Engelse termen. Het bevat ook een deel van de powerpoint omdat er weinig les materiaal van het boek...

Voir l'exemple

Samenvatting Biotechnologie

(1)
€3,49

1x vendu

Het bevat een samenvatting van het biotechnologie deel van het vak biotechnologie en gezondheid. Het wordt gegeven in het eerste leerjaar van de opleiding BMO.

Voir l'exemple
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur Niempje21. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €10,49. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

99595 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€41,91 €10,49  13x  vendu
  • (0)
  Ajouter