Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Alle opdrachten en portfolio van jaar 1 t/m 3 en het Plan van aanpak afstuderen €174,99   Ajouter au panier

Pack

Alle opdrachten en portfolio van jaar 1 t/m 3 en het Plan van aanpak afstuderen

Dit betreft alles wat ik te bieden heb samen in 1 pakket. Van jaar 1 t/m jaar 3 en het plan van aanpak voor het afstuderen. Geen schriftelijke tentamen uitwerkingen, geen samenvattingen, geen eindportfolio en geen afstudeer dossier.

20 éléments

Case uitwerking Eindopdracht Fase 1 (cijfer 9) Praktijkgericht onderzoek, ISBN: 9789491743238

(0)
€7,99

Deze uitwerking betreft een eindopdracht voor hbo werktuigbouwkunde. Beoordeling van de examinator De probleemdefinitie is actueel en relevant voor de praktijk en sluit aan bij de inhoud van de opleiding.9 (30%) De probleemdefinitie is actueel en relevant voor de praktijk en sluit aan bij de...

Voir l'exemple

Uitwerking besturingstechniek achtbaan (Cijfer 8,5) werktuigbouwkunde NCOI

(0)
€14,99

2x vendu

Dit betreft de moduleopdracht voor besturingstechniek. De case die erbij is gegeven betreft een achtbaan. Handig voor hbo werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Mogelijk ook een minor waarbij dit vak is inbegrepen.

Voir l'exemple

Portfolio Mechanica

(0)
€4,49

Uitwerkingen van het Portfolio Mechanica. Omdat ik een vrijstelling had voor dynamica puntmassa is deze niet opgenomen in dit portfolio. Voor het vak sterkteleer zijn er wel praktijk uitwerkingen gedaan. Let op, cijfer staat 8-9 maar een goed portfolio wordt bij de NCOI alleen als voldoende beoor...

Voir l'exemple

Moduleopdracht Productietechnologie en onderhoudstechniek (6,0)

(0)
€7,49

Moduleopdracht Productietechnologie en onderhoudstechniek Cijfer 6. Vak uit leerjaar 1 HBO Werktuigbouwkunde NCOI Beoordeling met commentaar is toegevoegd in de bijlage.

Voir l'exemple

Portfolio Engineering

(0)
€8,99

Uitwerking portfolio engineering. Hierbij zijn de vakken Technische bedrijfskunde, Industriële automatisering en Operational engineering behandeld. Let op, het cijfer 8-9 is ter indicatie. NCOI geeft voor een goed portfolio alleen een Voldoende als resultaat.

Voir l'exemple

Moduleopdracht Operational Engineering (6,8)

(1)
€9,49

2x vendu

Uitwerking van de opdracht Operational Engineering. Cijfer 6,8 Beoordeling is bijgevoegd. Onderdeel van HBO Werktuigbouwkunde NCOI.

Voir l'exemple

Moduleopdracht Industriële automatisering (6,0)

(0)
€7,99

1x vendu

Betreft de uitwerking van de module automatisering. Onderdeel van de opleiding HBO werktuigbouwkunde. Cijfer 6.0 Beoordeling met feedback is toegevoegd.

Voir l'exemple

Moduleopdracht Overbrengingen en constructiedelen (7,0)

(1)
€12,99

3x vendu

Betreft de uitwerking van Overbrengingen en constructiedelen waarbij de case van de achtbaan wordt behandeld. Cijfer 7. Onderdeel van HBO werktuigbouwkunde Beoordeling is toegevoegd

Voir l'exemple

Eindopdracht fase 2.1 : onderzoeksontwerp (6,0)

(0)
€7,99

Betreft de uitwerking van de eindopdracht fase 2.1 Onderzoeksontwerp. Cijfer 6. Beoordeling is toegevoegd

Voir l'exemple

Case uitwerking Eindopdracht fase 2.2: conclusies en aanbevelingen (6,0)

(0)
€8,49

2x vendu

Betreft de uitwerking van de eindopdracht fase 2.2 Conclusies en aanbevelingen. De case die wordt behandeld zijn rokende zwangere vrouwen en de gevolgen daarvan. Cijfer 6. Beoordeling is toegevoegd. Omdat de case niks te maken heeft met werktuigbouwkunde kan deze worden toegepast bij meerdere opleid...

Voir l'exemple

Moduleopdracht Ontwerpen van Mechatronicaproducten (8,5)

(0)
€17,99

Betreft de uitwerking van de Moduleopdracht Ontwerpen van Mechatronicaproducten. De NCOI gebruikt de volgende reader Mechatronisch ontwerpen. ISBN: 0009. Voor het ontwerpen is gebruik gemaakt van Axiomsys en de technische tekening met behulp van SOLIDWORKS. Kan gebruikt worden voor de mi...

Voir l'exemple

Portfolio Mechatronica

(0)
€11,99

Betreft het portfolio van mijn minor Mechatronica. Kan van toepassing zijn bij Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek en Informatica. NCOI geeft geen cijfers voor een portfolio. Dit portfolio is met een voldoende beoordeeld. Beoordeling is toegevoegd.

Voir l'exemple

Projectmanagement voor technici Projectmatig creëren (7,8)

(0)
€16,99

1x vendu

Betreft de uitwerking van de moduleopdracht voor Projectmanagement voor technici. Cijfer 7,8. Beoordeling is toegevoegd. Handig voor werktuigbouwkunde, elektrotechniek en andere technische opleidingen.

Voir l'exemple

Moduleopdracht Mechatronicatechnologie Cijfer (9,5)

(0)
€19,99

Dit betreft de uitwerking van de moduleopdracht Mechatronica technologie. Onderdeel van mijn minor Mechatronica. Betrekking op opleidingen zoals Werktuigbouwkunde, elektrotechniek, Mechatronica, informatica en andere mogelijk andere technische opleidingen. Cijfer 9,5 Beoordeling is toegev...

Voir l'exemple

Moduleopdracht Adviseren voor Technici (6,5)

(0)
€9,49

Dit betreft de uitwerking van de Moduleopdracht Adviseren voor Technici. Onderdeel van mijn opleiding HBO werktuigbouwkunde. Cijfer 6.5. Beoordeling is toegevoegd

Voir l'exemple

Portfolio HBO Projectmanagement en Communicatie

(0)
€9,99

Dit betreft het Portfolio HBO Projectmanagement en Communicatie voor technici. Hier zit ook een reflectie van de kernopgave bij aan de hand van de korthagen methode. Let op. NCOI geeft geen cijfer maar heeft dit portfolio met een voldoende beoordeeld. Beoordeling is toegevoegd.

Voir l'exemple

Plan van Aanpak Afstuderen - Planmatig werken en organiseren

(0)
€19,99

2x vendu

Dit betreft het goedgekeurde Plan van aanpak voor mijn afstuderen. De beoordeling is toegevoegd. Kan betrekking hebben op meerdere opleidingen zoals, werktuigbouwkunde, elektrotechniek informatica en andere technische opleidingen. Voor het goedgekeurde Plan van aanpak krijg je bij de NCOI geen ci...

Voir l'exemple

Portfolio HBO Thermodynamica en Productietechniek

(0)
€7,49

1x vendu

dit betreft de uitwerking van de opdrachten van het Essay Portfolio HBO Thermodynamica en Productietechniek . Let op, de NCOI beoordeeld goedgekeurde portfolio met een voldoende en niet met een cijfer. dit portfolio is Voldoende beoordeeld. De beoordeling is toegevoegd.

Voir l'exemple

Moduleopdracht Technische Bedrijfskunde (5,5)

(0)
€4,49

Dit betreft de uitwerking van de moduleopdracht technische bedrijfskunde. Cijfer 5,5. Om deze reden is de volledige feedback en beoordeling toegevoegd. Onderdeel van de opleiding werktuigbouwkunde.

Voir l'exemple

Portfolio Constructieleer

(0)
€9,99

1x vendu

Betreft portfolio uitwerking van de vakken Overbrengingen en Constructiedelen, Toegepaste dynamica star lichaam en besturingstechniek. Dit behoort tot de opleiding werktuigbouwkunde maar kan ook nuttig zijn bij Mechatronica, Elektronica en andere technische opleidingen. Let op, Het NCOI geeft bi...

Voir l'exemple
Tout afficher
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur SdeBoer. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €174,99. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

91866 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!

Récemment vu par vous


€219,30 €174,99
  • (0)
  Ajouter