Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Alle stof tentamen leerjaar 2 periode 4 €14,49   Ajouter au panier

Pack

Alle stof tentamen leerjaar 2 periode 4

Deze bundel bevat alle stof die je moet kennen voor je tentamen in leerjaar 2 periode 4. Het bevat de vakken: pathofysiologie, dieetleer, praktijk en voedingsleer. Daarnaast bevat het ook nog een uitwerking van de pathofysiologische analyses van de mens en een samenvatting van de leerdoelen.

6 éléments

Samenvatting De mens (dieetleer en pathofysiologie) Leerjaar 2 periode 4

(1)
€5,49

1x vendu

Deze samenvatting bevat alle stof van het vak pathofysiologie en dieetleer dat je moet kennen voor je tentamen in leerjaar 2 periode 4 voor de opleiding voeding en diëtetiek op de HAN. Het document is opgedeeld in de thema's wat zorgt voor meer overzicht. Ook zijn de vakken dieetleer en pathofysiol...

Voir l'exemple

Samenvatting pathofysiologische analyses Leerjaar 2 periode 4

(1)
€5,49

1x vendu

Dit document bevat alle pathofysiologische analyse van leerjaar 2 periode 4. Het is een aanvulling op mijn andere aantekening: de mens. Met deze aantekening krijg je een nog duidelijker beeld van de stof die je voor je tentamen moet kennen. Het is een samenvatting van alle thema's die behandeld word...

Voir l'exemple

Samenvatting voedingsleer leerjaar 2 periode 4

(1)
€5,49

Dit document bevat alle stof die je moet kennen voor het vak voedingsleer voor je tentamen in leerjaar 2 periode 4 voor de opleiding voeding en diëtetiek op de HAN. De samenvatting is per thema uitgeschreven en bevat veel overzichtelijke plaatjes en uitleg.

Voir l'exemple

Samenvatting praktijk leerjaar 2 periode 4

(1)
€5,49

Dit document bevat alle stof die je moet kennen voor praktijk voor je tentamen in leerjaar 2 periode 4. Het bevat een uitgebreide uitleg van motiverende gespreksvoering en hoe je om moet gaan met wrijving. Heel belangrijk om deze goed te leren voor je tentamen. Het is een samenvatting van de reader ...

Voir l'exemple

Samenvatting de mens (dieetleer en pathofysiologie) leerjaar 2 periode 4

(1)
€5,49

Dit document bevat alle stof die je moet kennen voor dieelteer en pathofysiologie voor je tentamen in leerjaar 2 periode 4. Het is een uitgebreide aantekening van alle thema's die behandeld worden. Doordat dieetleer en pathofysiologie zijn samengevoegd is er een duidelijk overzicht van wat je moet k...

Voir l'exemple

Samenvatting leerdoelen leerjaar 2 periode 4

(1)
€5,49

Dit document is een grote samenvatting van de leerdoelen die je moet kennen voor je tentamen in leerjaar 2 periode 4. Het bevat de leerdoelen van de mens (dieetleer en pathofysiologie) per thema en daarnaast ook de leerdoelen van praktijk.

Voir l'exemple
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur celineeijkelberg. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €14,49. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

93045 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€32,94 €14,49  3x  vendu
  • (0)
  Ajouter