Garantie de satisfaction à 100% Disponible immédiatement après paiement En ligne et en PDF Tu n'es lié à rien
logo-home
Complete Samenvatting Pedagogische Wetenschappen Jaar II €22,49   Ajouter au panier

Pack

Complete Samenvatting Pedagogische Wetenschappen Jaar II

Een complete samenvatting van alle literatuur, alle aantekeningen uit de onderwijsgroepen en alle colleges van het tweede jaar Pedagogische Wetenschappen. Blok 2.1 t/m 2.8 van de studie Pedagogische Wetenschappen (EUR) komen hierin voor.

15 éléments

College aantekeningen 2.1 Biologische Determinanten van Leren en Ontwikkeling

(0)
€2,99

Een samenvatting van alle colleges van blok 2.1 Biologische Determinanten van Leren en Ontwikkeling voor het tentamen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Voir l'exemple

Samenvatting Literatuur 2.1 Biologische Determinanten

(0)
€4,49

Samenvatting van alle relevante literatuur van blok 2.1 Biologische Determinanten van Leren en Ontwikkeling. De literatuur is gestructureerd per leerdoel en is aangevuld met de besprekingen uit de onderwijsgroepen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus ...

Voir l'exemple

Samenvatting Statistiek II: Verklaren en Voorspellen (FSWPE2-022)

(0)
€3,99

Een samenvatting van alle hoorcolleges van blok 2.2C Statistiek II: Verklaren en Voorspellen voor het tentamen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Voir l'exemple

Samenvatting 2.3C Afstemming binnen Opvoeding en Onderwijs (FSWE2-032-A)

(0)
€4,99

Samenvatting van alle relevante literatuur van blok 2.3C Afstemming binnen Opvoeding en Onderwijs voor het tentamen. De literatuur is gestructureerd per leerdoel en is aangevuld met de besprekingen uit de onderwijsgroepen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de ...

Voir l'exemple

Samenvatting Hoorcolleges 2.3C Afstemming binnen Opvoeding en Onderwijs (FSWE2-032-A)

(0)
€3,99

1x vendu

Een samenvatting van alle hoor colleges van blok 2.3C Afstemming binnen Opvoeding en Onderwijs (FSWE2-032-A) voor het tentamen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Voir l'exemple

Samenvatting Hoorcolleges 2.4C Geschiedenis van Opvoeding en Onderwijs (FSWE2-045-A)

(0)
€3,99

Samenvatting van alle hoorcolleges van blok 2.4C Geschiedenis van Opvoeding en Onderwijs (FSWE2-045-A) voor het tentamen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Voir l'exemple

Samenvatting Literatuur 2.4C Geschiedenis van Opvoeding en Onderwijs (FSWE2-045-A)

(0)
€4,99

Samenvatting van alle relevante literatuur van 2.4C Geschiedenis van Opvoeding en Onderwijs (FSWE2-045-A) voor het tentamen. De literatuur is gestructureerd per leerdoel en is aangevuld met de besprekingen uit de onderwijsgroepen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen...

Voir l'exemple

Samenvatting Literatuur 2.5C Deviantie en Criminaliteit in de Stad

(0)
€4,99

1x vendu

Samenvatting van alle relevante literatuur van 2.5C Deviantie en Criminaliteit in de Stad voor het tentamen. De literatuur is gestructureerd per leerdoel en is aangevuld met de besprekingen uit de onderwijsgroepen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus ...

Voir l'exemple

Samenvatting Hoorcolleges 2.5C Deviantie en Criminaliteit in de Stad (FSWE2-052-A)

(0)
€3,99

Samenvatting van alle hoorcolleges van blok 2.5C Deviantie en Criminaliteit in de Stad (FSWE2-052-A) voor het tentamen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Voir l'exemple

Samenvatting Hoorcolleges 2.6C Gezinspedagogiek diversiteit in gezinnen (FSWE2-062-A)

(0)
€3,99

Een samenvatting van alle hoorcolleges van blok 2.6C Gezinspedagogiek diversiteit in gezinnen (FSWE2-062-A) voor het tentamen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Voir l'exemple

Samenvatting Literatuur 2.6C Gezinspedagogiek diversiteit in gezinnen (FSWE2-062-A)

(0)
€4,99

Samenvatting van alle relevante literatuur van 2.6C Gezinspedagogiek diversiteit in gezinnen (FSWE2-062-A) voor het tentamen. De literatuur is gestructureerd per leerdoel en is aangevuld met de besprekingen uit de onderwijsgroepen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappe...

Voir l'exemple

Samenvatting Hoorcolleges 2.7C Orthopedagogiek: Stoornissen bij Kinderen (FSWE2-072-A)

(0)
€3,99

Een samenvatting van alle hoorcolleges van blok 2.7C Orthopedagogiek: Stoornissen bij Kinderen (FSWE2-072-A) voor het tentamen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Voir l'exemple

Samenvatting Literatuur 2.7C Orthopedagogiek: Stoornissen bij Kinderen (FSWE2-072-A)

(0)
€4,99

1x vendu

Samenvatting van alle relevante literatuur van 2.7C Orthopedagogiek: Stoornissen bij Kinderen (FSWE2-072-A) voor het tentamen. De literatuur is gestructureerd per leerdoel en is aangevuld met de besprekingen uit de onderwijsgroepen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschap...

Voir l'exemple

Samenvatting Hoorcolleges 2.8C Onderwijswetenschappen: Problemen en Interventies op School (FSWE2-082-A)

(0)
€3,99

Een samenvatting van alle colleges van blok 2.8C Onderwijswetenschappen: Problemen en Interventies op School (FSWE2-082-A) voor het tentamen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit.

Voir l'exemple

Samenvatting Literatuur 2.8C Onderwijswetenschappen: Problemen en Interventies op School (FSWE2-082-A)

(0)
€4,99

8x vendu

Samenvatting van alle relevante literatuur van 2.8C Onderwijswetenschappen: Problemen en Interventies op School (FSWE2-082-A) voor het tentamen. De literatuur is gestructureerd per leerdoel en is aangevuld met de besprekingen uit de onderwijsgroepen. De samenvatting is geschikt voor studenten Pedago...

Voir l'exemple
avatar-seller

Les avantages d'acheter des résumés chez Stuvia:

Qualité garantie par les avis des clients

Qualité garantie par les avis des clients

Les clients de Stuvia ont évalués plus de 700 000 résumés. C'est comme ça que vous savez que vous achetez les meilleurs documents.

L’achat facile et rapide

L’achat facile et rapide

Vous pouvez payer rapidement avec iDeal, carte de crédit ou Stuvia-crédit pour les résumés. Il n'y a pas d'adhésion nécessaire.

Focus sur l’essentiel

Focus sur l’essentiel

Vos camarades écrivent eux-mêmes les notes d’étude, c’est pourquoi les documents sont toujours fiables et à jour. Cela garantit que vous arrivez rapidement au coeur du matériel.

Foire aux questions

Qu'est-ce que j'obtiens en achetant ce document ?

Vous obtenez un PDF, disponible immédiatement après votre achat. Le document acheté est accessible à tout moment, n'importe où et indéfiniment via votre profil.

Garantie de remboursement : comment ça marche ?

Our satisfaction guarantee ensures that you always find a study document that suits you well. You fill out a form, and our customer service team takes care of the rest.

Auprès de qui est-ce que j'achète ce résumé ?

Stuvia est une place de marché. Alors, vous n'achetez donc pas ce document chez nous, mais auprès du vendeur riccigeenen. Stuvia facilite les paiements au vendeur.

Est-ce que j'aurai un abonnement?

Non, vous n'achetez ce résumé que pour €22,49. Vous n'êtes lié à rien après votre achat.

Peut-on faire confiance à Stuvia ?

4.6 étoiles sur Google & Trustpilot (+1000 avis)

93915 résumés ont été vendus ces 30 derniers jours

Fondée en 2010, la référence pour acheter des résumés depuis déjà 14 ans

Commencez à vendre!
€65,35 €22,49
  • (0)
  Ajouter