- Guías de estudio, Notas de estudios & Resúmenes
¿Buscas las mejores guías de estudio, notas de estudio y resúmenes para ? En esta página encontrarás 532 documentos de estudio para .
532 resultados
Examen
ScribeAmerica Final Exam ED EXAM Questions and Answers (A+ Solution guide) (2025) Questions And Answers Solved 100% Correct!!
ScribeAmerica Final Exam ED EXAM Questions and Answers (A+ Solution guide) (2025) Questions And Answers Solved 100% Correct!!
Examen
ScribeAmerica Final Exam ED Terms And Explanation/ Download
PopularScribeAmerica Final Exam ED Terms And Explanation/ Download
Lote
Scribe Bundled Exams
NuevoScribe Quiz 5 - Labs and Meds Questions with Correct Answers (Grade A+)

13
Exam (elaborations)
Scribe Quiz 5 - Psych Questions with Correct Answers (Grade A+)

14
Exam (elaborations)
Scribe Quiz 5 - Skin Questions with Correct Answers (Grade A+)

15
Exam (elaborations)
Scribe Shorthand Questions with Correct Answers (Grade A+)

16
Exam (elaboratio
Examen
Scribe Quiz 5 - Eyes Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 5 - Eyes Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: conjunctivita 
Answer: mucus membrane of the eyes 
Question 2: cornea 
Answer: transparent cover of eyes 
Question 3: sclera 
Answer: whites of eyes 
Question 4: fundus 
Answer: back of eye including fovea, retina, choroid 
Question 5: periorbital 
Answer: around the eyes 
Question 6: OD 
Answer: oculus dexter (right eye) 
Question 7: OS 
Answer: oculus sinister (left eye
Examen
Scribe Shorthand Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Shorthand Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: yd 
Answer: Yesterday 
Question 2: td 
Answer: Today 
Question 3: x3, x4, etc 
Answer: 3 times, 4 times 
Question 4: ch 
Answer: Chills 
Question 5: SOBOE 
Answer: shortness of breath on exertion 
Question 6: hcz 
Answer: Hematochezia 
Question 7: hur 
Answer: Hematuri
Examen
Scribe Quiz 5 - Skin Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 5 - Skin Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: epidermis 
Answer: Outermost layer of cells in the skin 
Question 2: BSA 
Answer: body surface area (9s) 
Question 3: dermis 
Answer: layer of skin between the epidermis and subcutaneous tissues 
Question 4: PWD 
Answer: pink, warm, dry (vs pallor/slate/cyanotic) 
Question 5: purulent 
Answer: consisting of pus 
Question 6: serous 
Answer: serum drainage (liquid, usually normal) 
Question 7: serosanguinous 
Answer: drain...
Examen
Scribe Quiz 5 - Psych Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 5 - Psych Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: SI 
Answer: suicidal ideation 
Question 2: HI 
Answer: homicidal ideation 
Question 3: manic episode 
Answer: defined by a distinct period during which there is an abnormally and persistently elevated, 
expansive or irritable mood. Patients often have racing thoughts, pressured speech, insomnia, and impulsive 
behaviors like unplanned travel or large purchases 
Question 4: suicidal attempt 
Answer: a serious effort to c...
Examen
Scribe Quiz 5 - Labs and Meds Questions with Correct Answers 
(Grade A+)
NuevoScribe Quiz 5 - Labs and Meds Questions with Correct Answers 
(Grade A+) 
Question 1: BMP 
Answer: basic metabolic panel; glucose, electrolytes, kidney function 
Question 2: LFT 
Answer: liver function tests; albumin, bilirubin 
Question 3: CMP 
Answer: comprehensive metabolic panel; BMP + LFT, Ca2+ 
Question 4: CBC 
Answer: complete blood count; RBC, WBC, HGB, HCT (hematocrit), platelets 
Question 5: UA 
Answer: urinalysis; glucose, blood, leukocytes 
Question 6: UDS 
Answer: urine drug screen ...
Examen
Scribe Quiz 5 - HEENT Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 5 - HEENT Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: HEENT 
Answer: head, eyes, ears, nose, throat 
Question 2: aural/auricular 
Answer: pertains to the ear 
Question 3: buccal 
Answer: pertaining to the mouth/cheek 
Question 4: lingual 
Answer: pertaining to the tongue 
Question 5: mental 
Answer: pertaining to the chin 
Question 6: submental 
Answer: pertaining to below the chin (lymph nodes
Examen
Scribe Quiz 2 - Cardiology Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
NuevoScribe Quiz 2 - Cardiology Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 
Question 1: what are central pulses used for? 
Answer: to see if the pt is alive or whether they need CPR 
Question 2: 3 central pulses and where they are 
Answer: carotid (neck), femoral (groin crease), brachial (elbow pit - babies) 
Question 3: extremity pulses 
Answer: 1. DP - dorsalis pedis (top of foot) 2. PT - posterior tibial (back of lower leg) 3. radial/ulnar (wrist) 
Question 4: what are extremity pulses used for? 
...
Examen
Scribe Quiz 1 - Vocab Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 1 - Vocab Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: A/an 
Answer: Lack or absence of 
Question 2: Peri 
Answer: Around 
Question 3: Pre-/post 
Answer: Before/after 
Question 4: Anti 
Answer: Against 
Question 5: Intra 
Answer: Within 
Question 6: Inter 
Answer: Between two 
Question 7: Hyper-/hyp
Examen
Scribe Quiz 1 - The Chart Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
NuevoScribe Quiz 1 - The Chart Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 
Question 1: HPI 
Answer: History of present illness 
Question 2: ROS 
Answer: Review of symptoms - this is a check box screen, check positive or negative for anything 
mentioned by resident 
Question 3: PMHx 
Answer: Past medical history 
Question 4: PSHx 
Answer: Past surgical history 
Question 5: FMHx 
Answer: Family medical history 
Question 6: SHx 
Answer: Social history (familial, occupational, and recreational aspects of...
Examen
Scribe Quiz 4 - Trauma Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 4 - Trauma Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: who is involved when a trauma alert is called? 
Answer: trauma team, RT, pharmacy, typical ED staff 
Question 2: types of trauma alerts in the ED 
Answer: alpha (most severe, pt will die without immediate intervention) beta (trauma team is there when pt 
arrives. if we are missing something, patient could die) gamma (trauma team assesses, pt almost definitely 
won't die) 
Question 3: GSW 
Answer: gunshot wound 
Ques...
Examen
Scribe Quiz 4 - MSK Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 4 - MSK Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: occipital bone 
Answer: back of head 
Question 2: parietal bones 
Answer: either of two skull bones between the frontal and occipital bones and forming the top and sides of 
the cranium 
Question 3: temporal bones 
Answer: bones that form the sides of the head in the ear region 
Question 4: frontal bone 
Answer: bone that forms the forehead 
Question 5: maxilla 
Answer: upper jaw bone 
Question 6: mandible 
Answer: lower ...
Examen
Scribe Quiz 3 - Neuro Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 3 - Neuro Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: CN 
Answer: cranial nerves (12) 
Question 2: which CNs do physicians check? 
Answer: 2-12 
Question 3: CSF 
Answer: cerebrospinal fluid 
Question 4: LP 
Answer: lumbar puncture (gets you a sample of CSF) 
Question 5: paresthesias 
Answer: numbness or tingling, pins and needles 
Question 6: saddle anesthesia 
Answer: loss of sensation around saddle area 
Question 7: two point discrimination 
Answer: ability to distinguis...
Examen
Scribe Quiz 3 - GU Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoScribe Quiz 3 - GU Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: menorr 
Answer: regarding the menstrual cycle 
Question 2: poly 
Answer: excessive 
Question 3: noct 
Answer: night 
Question 4: uria 
Answer: urine or urinary 
Question 5: nephro 
Answer: kidney 
Question 6: renal 
Answer: kidney 
Question 7: lithiasis 
Answer: stone formation 
Question 8: kidney failure vs kidney diseas
Examen
Scribe Quiz 3 - GI Questions with Correct Answers (Grade A+) 

NuevoScribe Quiz 3 - GI Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: hemat 
Answer: blood 
Question 2: emetic/emesis 
Answer: vomiting 
Question 3: ostomy 
Answer: create an opening 
Question 4: -oscopy 
Answer: looking at with a camera 
Question 5: -chezia 
Answer: stool 
Question 6: hepato 
Answer: liver 
Question 7: chole-/cholecys
Examen
Scribe Quiz 2 - Pulmonary Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
NuevoScribe Quiz 2 - Pulmonary Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 
Question 1: -pnea 
Answer: breathing 
Question 2: -tysis 
Answer: coughing 
Question 3: hem 
Answer: blood 
Question 4: ox 
Answer: oxygen 
Question 5: apnea 
Answer: absence of breathing 
Question 6: dyspnea 
Answer: difficulty breathin
Examen
Scribe Quiz 3 - Endo/Heme Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
NuevoScribe Quiz 3 - Endo/Heme Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 
Question 1: DM 
Answer: Diabetes Mellitus - a person has high blood sugar, either because the body does not produce 
enough insulin, or because cells do not respond to insulin produced 
Question 2: signs and symptoms of DM 
Answer: polyuria, polydipsia, polyphagia, fatigue, lightheadedness, headache, chills 
Question 3: DM can lead to 
Answer: peripheral neuropathy, blindness, stroke, CAD, CKD, diabetic ulcers, DKA(!!) 
Questi...
Examen
Scribe Final Exam 2027 With 100 
Questions And Expert-Verified 
Correct Answers | Already 
Graded A+ | Guaranteed Pass
NuevoSCRIBE FINAL EXAM 2027 WITH 100 
QUESTIONS AND EXPERT-VERIFIED 
CORRECT ANSWERS | ALREADY 
GRADED A+ | GUARANTEED PASS 
What condition correctly describes "heart attack"? (abbrev) - ANSWER-MI 
An elderly male patient has a history of an enlarged prostate and has undergone 
surgery to treat his condition. What PSHx would you record into the chart? - 
ANSWER-TURP 
What medical term is used to describe the symptom of a patient's heart beating 
rapidly, irregularly, or forcibly? - ...
Examen
Scribe Final Exam 2026/2027 Questions And Correct Answers Graded A+
NuevoScribe Final Exam 2026/2027 Questions And Correct Answers Graded A+
Examen
ScribeAmerica OP Final Exam 2026/2027 Questions And Answers Graded A+
NuevoScribeAmerica OP Final Exam 2026/2027 Questions And Answers Graded A+