- Guías de estudio, Notas de estudios & Resúmenes
¿Buscas las mejores guías de estudio, notas de estudio y resúmenes para ? En esta página encontrarás 194 documentos de estudio para .
194 resultados
Examen
Test #1 RNSG 1105
Test #1 RNSG 1105
Examen
RNSG 1105 Exam 1 Questions With Complete Solutions
PopularRNSG 1105 Exam 1 Questions With Complete Solutions
Examen
Rnsg 1413 Exam 2 Power Point, Objective, & 
Learning Guide Review Frequently Tested 
Actual Questions With Correct Answers 

NuevoRnsg 1413 Exam 2 Power Point, Objective, & 
Learning Guide Review Frequently Tested 
Actual Questions With Correct Answers
Examen
Rnsg 1413 Exam 1 Power Point & Objective 
Review Updated Actual Questions With 
Correct Answers
NuevoRnsg 1413 Exam 1 Power Point & Objective 
Review Updated Actual Questions With 
Correct Answers
Examen
Rnsg 1413 Exam 1 Power Point & Objective 
Review 
Questions With Verified Answers Latest Update
NuevoRnsg 1413 Exam 1 Power Point & Objective 
Review 
Questions With Verified Answers Latest Update
Examen
Rnsg 1105: Nursing Skills Exam 1 Review 
(Modules 1-5) Questions And Answers Solved 
Correctly Latest Update Graded A+ 

NuevoRnsg 1105: Nursing Skills Exam 1 Review 
(Modules 1-5) Questions And Answers Solved 
Correctly Latest Update Graded A+
Lote
Full Package-;;Rnsg 1105 Exams
NuevoRNSG 1105-Module One Questions with Correct Answers (Grade A+)

16
Exam (elaborations)
RNSG 1105 Test #2 Questions with Correct Answers (Grade A+)

17
Exam (elaborations)
Module 7 Vital Signs RNSG 1105 Questions with Correct Answers (Grade A+)

18
Exam (elaborations)
RNSG 1105 Final Exam Questions with Correct Answers (Grade A+)

19
Exam (elaborati
Examen
Rnsg 1105: Nursing Skills Exam 1 
Review (Modules 1-5) Updated Actual 
Questions And Correct Answers 

NuevoRnsg 1105: Nursing Skills Exam 1 
Review (Modules 1-5) Updated Actual 
Questions And Correct Answers
Examen
RNSG 1105 Test 2 (Module 6) Questions with Correct Answers 
(Grade A+)
NuevoRNSG 1105 Test 2 (Module 6) Questions with Correct Answers 
(Grade A+) 
Question 1: various factors that affect personal hygiene 
Answer: -social practices -body image -health beliefs/motivation -developmental stage -personal 
preferences -socioeconomic status -cultural variables -physical condition 
Question 2: what are the purposes of giving a bath and providing skin care? 
Answer: good personal hygiene is linked with good health -maintains personal body cleanliness -prevents 
body odors -bath...
Examen
RNSG 1105 Final Exam Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoRNSG 1105 Final Exam Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: American Nurses Association's (ANA) 
Answer: defines standards that allow nurse to carry out professional roles, serves as protection for the nurse, 
the patient, and the institution where healthcare is given. 
Question 2: National League for Nursing (NLN) 
Answer: is accreditation agency for nursing schools. 
Question 3: National Council Licensure Examination (NCLEX) 
Answer: provides the licensing examination. 
Ques...
Examen
Module 7 Vital Signs RNSG 1105 Questions with Correct Answers 
(Grade A+)
NuevoModule 7 Vital Signs RNSG 1105 Questions with Correct Answers 
(Grade A+) 
Question 1: average temperature range 
Answer: 96.8-100.4 F 
Question 2: average pulse 
Answer: 60 -100 beats/min, strong and regular 
Question 3: Average pulse oximetry 
Answer: SpO2 > or equal to 95% 
Question 4: Average respirations 
Answer: adult: 12-20 breaths/min, deep and regular 
Question 5: Average blood pressure 
Answer: less than 120/80 
Question 6: When to measure vital signs 
Answer: before, during, and af...
Examen
RNSG 1105 Test #2 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoRNSG 1105 Test #2 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Personal Hygiene 
Answer: Daily maintenance of cleanliness by practicing good healthful habits 
Question 2: what does personal hygiene promote? 
Answer: -comfort and relaxation -positive self image -healthy skin -infection and disease control 
Question 3: factors affecting personal hygiene 
Answer: -social practices -personal preferences -body image -socioeconomic status -health 
beliefs/motivation -culture -developmental s...
Examen
RNSG 1105-Module One Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
NuevoRNSG 1105-Module One Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 
Question 1: What does the statement "Nursing is an art and science" mean? 
Answer: It means that as a nurse, you will deliver care artfully (with compassion, caring and respect for 
each person's dignity and personhood), and as a science (based on a body of knowledge that is dynamic with 
new innovations and discoveries) When these two approaches are combined, the quality of patient care is at 
an elevated level of excelle...
Examen
RNSG 1105-Mastery Checkoff Questions with Correct Answers 
(Grade A+)
NuevoRNSG 1105-Mastery Checkoff Questions with Correct Answers 
(Grade A+) 
Question 1: Entry Measures 
Answer: I. Verify Health Care Provider's (HCP's) orders and/or hospital policy. II. Gather all needed 
equipment and supplies. Check expiration dates as needed. Entry Measures: 1. Perform hand hygiene, put 
on PPE, if indicated. 2. Provide privacy - close door or close curtain 3. Greet patient and introduce self 
(Name, ACC Nursing Student) 4. Identify patient using two acceptable identifiers...
Examen
NS-RNSG 1105 Exam 2 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoNS-RNSG 1105 Exam 2 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: What is the role of proteins in the body? 
Answer: Growth and repair of tissues, organs, and cells 
Question 2: What are the water soluble vitamins? 
Answer: B vitamins and vitamin C 
Question 3: What are the fat soluble vitamins? 
Answer: Vitamins A, D, E, K 
Question 4: What are the functions of calcium in the body, and what food sources can you obtain this 
from? 
Answer: - bone health - BP regulation - Muscle function...
Examen
RNSG 1105 Exam 3 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoRNSG 1105 Exam 3 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Temperature Range for adult 
Answer: 96.8-100.4 degrees F 
Question 2: Pulse Range for adult 
Answer: 60-100 bpm 
Question 3: Respiration range for adult 
Answer: 12-20 breaths/min 
Question 4: Blood Pressure Range for adult 
Answer: 120/80 
Question 5: O2 Saturation 
Answer: >= 95% 
Question 6: When to Measure vital signs 
Answer: on admission routine schedule based on facility policy or HCP order change in pt condition ...
Examen
RNSG 1105 Medical Terminology Questions with Correct Answers 
(Grade A+)
NuevoRNSG 1105 Medical Terminology Questions with Correct Answers 
(Grade A+) 
Question 1: -itis 
Answer: inflammation 
Question 2: -osis 
Answer: abnormal condition 
Question 3: -ectomy 
Answer: to cut out, remove 
Question 4: -otomy 
Answer: cut into 
Question 5: -ostomy 
Answer: to make a "mouth", openin
Examen
RNSG 1105- EXAM 2 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoRNSG 1105- EXAM 2 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Bedmaking 
Answer: Clean, dry, and wrinkle-free linens for patient 
Question 2: Rationale for changing linen 
Answer: psychological-comfort and refreshed physiological-crumbs, rough seams and wrinkles cause skin 
irritation/ contribute to pressure sore and decubitus ulcers environmentalreservoir of microorganisms 
Question 3: Nurse Accountability 
Answer: make sure the bed is made as needed and ensure patient safety care 
Q...
Examen
RNSG 1105 Nursing Skills Exam 1 (Modules 1-5) Questions with 
Correct Answers (Grade A+)
NuevoRNSG 1105 Nursing Skills Exam 1 (Modules 1-5) Questions with 
Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Cognitive Competencies 
Answer: have to think. 
Question 2: Technical Competencies 
Answer: have to do performance of skills. 
Question 3: Interpersonal Competencies 
Answer: have to care and communicate. 
Question 4: Ethical/Legal Competencies 
Answer: have to value and obey the rules. 
Question 5: Nursing Responsibilities 
Answer: 1. Articulate why 2. Demonstrate understanding 3. Define Goals ...
Examen
RNSG 1105 - Exam 1 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoRNSG 1105 - Exam 1 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Nursing Responsibilities 
Answer: 1. Articulate why you are performing an action or procedure. 2. Demonstrate Understanding - the 
scientific rationale of your interventions. 3. Define the goals of interventions and the outcomes for the 
patient 4. Assess patient's health history. 5. Reassess patient. (determine how often is needed) 6. Evaluate 
patient and the effectiveness of interventions: Were your goals reached? 
Q...
Examen
Test #3- RNSG 1105 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoTest #3- RNSG 1105 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Vital signs 
Answer: Temperature pulse respiration blood pressure polse oximetry 
Question 2: when do we take vital signs? 
Answer: -admission to facility -routine based on unit -anytime there is change in patient condition-before/during/after surgical or invasive procedures/blood transfusions -b/a any activity that may increase 
risk -before administering medications that effect cardiovascular or respiratory function. 
Qu...
Examen
RNSG 1105 Module 9 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoRNSG 1105 Module 9 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: select all that apply: what food items are recommended by the US department of 
agriculture "my plate" guidelines and RDA guidelines to improve the american diet? 
Answer: • 30% grains • 30% vegetables • 20% fruits • 20% protein accompanied by a smaller circle 
representing dairy: glass of low-fat/nonfat milk or a yogurt cup 
Question 2: select all that apply: what are measures that the nurse can implement to...