- Guías de estudio, Notas de estudios & Resúmenes
¿Buscas las mejores guías de estudio, notas de estudio y resúmenes para ? En esta página encontrarás 53 documentos de estudio para .
53 resultados
Examen
PSYC 2380 Final Exam | UPDATED Questions with 100% Correct Answers
NuevoPSYC 2380 Final Exam | UPDATED Questions with 100% Correct Answers
Examen
PSYC 2380 (UH) EXAM 1 | UPDATED Questions with 100% Correct Answers
PopularPSYC 2380 (UH) EXAM 1 | UPDATED Questions with 100% Correct Answers
Lote
Full Package-;;Psyc 2380 Exams
NuevoPSYC 2380 Final Questions with Correct Answers (Grade A+)

20
Exam (elaborations)
PSYC 2380 Final Review Questions with Correct Answers (Grade A+)

21
Exam (elaborations)
PSYC 2380 Exam 1 Questions with Correct Answers (Grade A+)

22
Exam (elaborations)
psyc 2380 final exam Questions with Correct Answers (Grade A+)
Examen
Psyc 2380 final Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPsyc 2380 final Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Phonology 
Answer: The study of the sound system of languages, including the rules for combining sounds. 
Question 2: Orthography 
Answer: The conventional spelling system of a language. 
Question 3: Morphology 
Answer: The study of the structure and formation of words in a language. 
Question 4: Syntax 
Answer: The set of rules that governs the structure of sentences in a language. 
Question 5: Semantics 
Answer: The study o...
Examen
psyc 2380 final exam Questions with Correct Answers (Grade A+)
Nuevopsyc 2380 final exam Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: what does sex refer to? 
Answer: categories, not just biology but how societies label bodies 
Question 2: what does gender refer to? 
Answer: socially constructed roles, expectations and indentities 
Question 3: are sex and gender the same? 
Answer: no. they're related but neither is strictly binary 
Question 4: what does culture determine? 
Answer: what behaviors are seen as "masculine" or "feminine" 
Que...
Examen
PSYC 2380 Exam 1 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPSYC 2380 Exam 1 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Case study 
Answer: The study of one individual subject or group 
Question 2: Causation 
Answer: A cause and effect relationship in which one variable controls the changes in another variable. 
Question 3: Correlation 
Answer: A measure of the relationship between two variables 
Question 4: The device used for study of brain activity 
Answer: EEG 
Question 5: representationalism 
Answer: we do not (and cannot) perceive the e...
Examen
PSYCH 2380 TEST 2 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPSYCH 2380 TEST 2 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Researchers found that newspaper articles were likely to use the ______ voice when 
describing male-to-female partner violence, and the ______ voice when describing female-to-male 
partner violence. 
Answer: passive (e.g., "She was beaten"); active (e.g., "She beat him") 
Question 2: Consider stereotypes that paint female speech as expressive and male speech as assertive. 
Overall, to what extent does the eviden...
Examen
PSYCH 2380 FINAL EXAM Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
NuevoPSYCH 2380 FINAL EXAM Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 
Question 1: sex binary 
Answer: conceptualization of sex as consisting of two opposite and non overlapping categories. 
Question 2: gender binary 
Answer: two overlapping categories; masculine or feminine 
Question 3: gender identity 
Answer: how someone identifies themself; boy, girl, man, woman, trans, nonbinary 
Question 4: agender 
Answer: A person who identifies self as without gender 
Question 5: genderqueer 
Answer: describ...
Examen
PSYCH 2380 FINAL EXAM Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
NuevoPSYCH 2380 FINAL EXAM Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
Examen
PSYC 2380 Final Review Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 

NuevoPSYC 2380 Final Review Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 
Question 1: A condition in which the outcomes people receive from a relationship are proportional to 
what they contribute to it; not always equal 
Answer: Equity 
Question 2: The tendency for one person's intimacy of self-disclosure to match that of a conversational 
partner. 
Answer: Disclosure reciprocity 
Question 3: A motive to increase another's welfare without conscious regard for one's self-interests; 
concerned ...
Examen
PSYC 2380 Final Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPSYC 2380 Final Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: Gender binary 
Answer: Conceptualization of gender as consisting of two opposite and nonoverlapping categories, such as 
masculine or feminine. 
Question 2: Sex Binary 
Answer: Conceptualization of sex as consisting of two opposite and nonoverlapping categories, such as 
male or female. 
Question 3: Gender Identity 
Answer: Individual's psychological experience of their gender and how they identify internally as a man, 
wo...
Examen
Psyc 2380 Chapter 13 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPsyc 2380 Chapter 13 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: (T/F) Approximately one-quarter (25%) of all people in the United States will meet 
diagnostic criteria for a mental illness during their lifetime. 
Answer: False: Almost one-half [47%] of all people in the United States will meet diagnostic criteria for a 
mental illness during their lifetime. 
Question 2: (T/F) In general, men are more likely than women to suffer from alcohol, drug, and other 
substance use disorders. ...
Examen
Psyc 2380 Chapter 12 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPsyc 2380 Chapter 12 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: (T/F) Women tend to live longer than men in wealthier countries, but men live longer than 
women in poorer countries. 
Answer: False: Women outlive men, on average, in every country. 
Question 2: (T/F) In surveys, men generally report being in better health than women. 
Answer: True: Around the globe, women consistently report poorer physical health than men do. 
Question 3: (T/F) The global tendency for women to experie...
Examen
Psyc 2380 Chapter Two (Textbook) Questions with Correct Answers 
(Grade A+)
NuevoPsyc 2380 Chapter Two (Textbook) Questions with Correct Answers 
(Grade A+) 
Question 1: (T/F): Gender researchers disagree about whether to not it is appropriate to study sex 
differences 
Answer: True: There is a long-standing debate among gender researchers about whether or not it is 
appropriate and ethical to study sex differences. 
Question 2: (T/F): If a study finds that people of different sexes vary on some variable of interest, the 
researcher can therefore conclude that sex causes dif...
Examen
Psyc 2380 Chapter Three (Textbook) Questions with Correct Answers 
(Grade A+)
NuevoPsyc 2380 Chapter Three (Textbook) Questions with Correct Answers 
(Grade A+) 
Question 1: (T/F) Sex (whether a person is male, female or intersex) is shaped entirely by biological 
factors. 
Answer: False: Sex is shaped by complex interactions between nature and nurture. 
Question 2: (T/F) Genetically female (XX) individuals who get exposed to high levels of androgens in 
utero can have male-typed genitalia at birth are sometimes raised as boys. 
Answer: True: Genetically female individuals wit...
Examen
Psyc 2380 Chapter Six Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPsyc 2380 Chapter Six Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: (T/F) When women outnumber men on college campuses, heterosexual men put less effort 
and commitment into their college dating relationships. 
Answer: True: When women outnumber men, men are less committed to college relationships. 
Question 2: (T/F) Individuals who are members of one subordinate group tend to experience the same 
amount of discrimination as individuals who are members of two subordinate groups. 
Answer...
Examen
Psyc 2380 Chapter Seven Questions with Correct Answers (Grade 
A+)
NuevoPsyc 2380 Chapter Seven Questions with Correct Answers (Grade 
A+) 
Question 1: (T/F) Most sex differences in cognitive abilities map directly onto sex differences in specific 
brain structures. 
Answer: False: It is unclear whether or how sex differences in brain structures map onto sex differences in 
cognitive abilities. 
Question 2: (T/F) Girls and boys do not differ significantly in average levels of general mental ability 
(intelligence). 
Answer: True: There are no consistent sex differen...
Examen
Psyc 2380 Chapter Four (Textbook) Questions with Correct Answers
NuevoPsyc 2380 Chapter Four (Textbook) Questions with Correct Answers 
(Grade A+) 
Question 1: (T/F) Parents are generally accurate in their perceptions of sex differences in their infants 
physical abilities. 
Answer: False: Parents tend to overestimate the physical abilities of boys, when, in fact, there are no sex 
differences in infants' physical competencies. 
Question 2: (T/F) By calling attention to the sex binary in the classroom, teachers can increase 
children's gender stereotyping. 
...
Examen
Psyc 2380 Chapter Eight Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPsyc 2380 Chapter Eight Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: (T/F) Gendered word choice can influence people's thoughts and perceptions. 
Answer: True: Consistent with the Whorfian hypothesis, word choice can influence thoughts by making 
gender categories more or less salient, by reinforcing gender stereotypes, and by influencing perceptions of 
blame associated with perpetrators and victims of violence 
Question 2: (T/F) On average, women talk more than men. 
Answer: False...
Examen
Psyc 2380 Chapter 15 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoPsyc 2380 Chapter 15 Questions with Correct Answers (Grade A+) 
Question 1: In 1935, Catherine Cox Miles published perhaps the first major review of sex and gender 
research, covering psychology's first 50 years. What were the hot trends in sex and gender at that time? 
Miles (1935) identified four: 
Answer: (1) the development of sex-typical behaviors and expressions in boys and girls, (2) marriage and 
sex norms across cultures, (3) sexual behavior, including acts considered "deviant,...
Examen
Psyc 2380 Chapter 14 Questions with Correct Answers (Grade A+)
NuevoQuestion 1: In 2019, the Association of American Universities (AAU) published the results of a massive 
study of sexual assault, which surveyed over 180,000 students on 33 U.S. college campuses (Cantor et 
al., 2020). Overall, __% of female undergraduates reported experiencing some type of nonconsensual 
sexual contact perpetrated through incapacitation (by alcohol, drugs, or force) since entering college, 
and __% reporting experiencing unwanted penetration, attempted penetration, or sexual tou...
Examen
Psyc 2380 - Chapter One (Textbook) Questions with Correct Answers 
(Grade A+)
NuevoQuestion 1: In the 1970s due to an upsurge in the scholarship of feminist psychologists at the time. 
Answer: When did gender become a legitimate topic of study? Why? 
Question 2: Which category does an individual occupy? Male, female, or outside the binary (e.g., 
intersex) 
Answer: Sex 
Question 3: What attributes and experiences (traits, interests, roles, attitudes, stereotypes, socialization 
practices, etc.) are associated with the different sex categories? Masculine (or male-typed), femini...