- Guías de estudio, Notas de estudios & Resúmenes
¿Buscas las mejores guías de estudio, notas de estudio y resúmenes para ? En esta página encontrarás 129 documentos de estudio para .
129 resultados
Examen
Nur170 Final Actual Exam 180 Questions And Correct Answers 2025-2026 Latest Already Graded A+
This document contains 180 real NUR170 Final Exam questions with correct answers, updated for the 2025–2026 academic cycle. It covers the most tested nursing fundamentals topics, including patient care, vital signs, safety, infection control, pharmacology basics, documentation, and nursing ethics. Fully aligned with the current NUR170 course objectives, this graded A+ resource is ideal for accurate and comprehensive exam preparation.
Examen
NUR170 Exam 2: Questions With Detailed Solutions
PopularNUR170 Exam 2: Questions With Detailed Solutions
Lote
Bundle Of Pnr 308 Questions With Verified Correct Answers
NuevoBundle Of Pnr 308 Questions With Verified Correct Answers
Examen
NUR170 Module 6 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update)
NuevoNUR170 Module 6 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update)
Examen
NUR170 Infection; Immune - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NuevoNUR170 Infection; Immune - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
51 questions with answers 
Topic: NUR170 Infection; Immune 
1. Standard Precautions 
Answer: Used in the care of all hospitalized patients regardless of their diagnosis or possible 
infection status. Includes protection from blood and body fluids. 
2. Droplet precautions 
Answer: Used for known or suspected illness transmitted by particles greater than 5 microns 
3. Airborne precautions 
Answer: Used for known or suspe...
Examen
Galen NUR 170 Exam 3 - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NuevoGalen NUR 170 Exam 3 - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
45 questions with answers 
Topic: Galen NUR 170 Exam 3 
1. Type 1 Diabetes risk factors 
Answer: family history, genetics, geography, less than 30 years of age, issue with beta cells, 
post-viral infection, usually not obese, abrupt onset. 
2. Type 2 Diabetes risk factors 
Answer: weight, family history, inactivity, peaks around age 50, insulin resistance, obesity, 
slow onset, possible history of gestational diabetes 
3. ...
Examen
NUR 170 Final Review - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NuevoNUR 170 Final Review - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
97 questions with answers 
Topic: NUR 170 Final Review 
1. Which of the following describes the guidlines that govern nurses morals and 
behaviors? 
Answer: ANA Code of Ethics for Nurses 
2. In which order do the components of the nursing process occur? 
Answer: Assessment, Nursing Diagnosis, Planning, Implementation, Evaluation 
3. The acronym HIPAA stands for: 
Answer: Health Insurance Portability and Accountability Act ...
Examen
NUR 170 EXAM 3 CARDIAC, DIABETES, & 
MUSCULOSKELETAL - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NuevoNUR 170 EXAM 3 CARDIAC, DIABETES, & 
MUSCULOSKELETAL - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
100 questions with answers 
Topic: NUR 170 EXAM 3 CARDIAC, DIABETES, & MUSCULOSKELETAL 
1. What is the cause of diabetes type 1 
Answer: The pancreas does not produce insulin causing more glucose in the blood 
(hyperglycemia) 
2. What type of disease is diabetes type 1 
Answer: autoimmune disease 
3. what is associated with diabetes type 1 
Answer: severe hyperglycemia and dehydration 
4. Wh...
Examen
NUR 170: M3 Eye disorders NCLEX practice Exam 
Questions with Correct Answers (Verified Update)
NuevoNUR 170: M3 Eye disorders NCLEX practice Exam 
Questions with Correct Answers (Verified Update) 
24 questions with answers 
Topic: NUR 170: M3 Eye disorders NCLEX practice Exam 
1. The client is diagnosed with glaucoma. Which symptom should the nurse expect 
the client to report? 
a. Loss of peripheral vision 
b. Floating spots in the vision 
c. A yellow haze around everything 
d. A curtain coming across vision 
Answer: a. Loss of peripheral vision Rationale: In glaucoma, the client is often un...
Examen
NUR170 - Final Exam Review from Class - Questions 
with Correct Answers (Verified Update)
NuevoNUR170 - Final Exam Review from Class - Questions 
with Correct Answers (Verified Update) 
23 questions with answers 
Topic: NUR170 - Final Exam Review from Class 
1. What a patient is sitting in a chair what bony prominence at greatest risk for 
pressure ulcers? 
Answer: ischial tuberosities is 
2. How to check for homans sign? 
Answer: dorsiflexion of the foot and check for pain to posterior calf area 
3. What does homans sign check for? 
Answer: DVT 
4. What is the biggest safety risk for tod...
Examen
NUR170: Exam 1 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update)
NuevoNUR170: Exam 1 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update) 
99 questions with answers 
Topic: NUR170: Exam 1 
1. Sentinel Event 
Answer: an unexpected occurrence involving death or serious physical or psychological 
injury, or the RISK thereof Ex. Falls, unexpected death, foreign body left inside after surgery, 
etc. 
2. Root Cause Analysis 
Answer: Happens after a sentinel event to find the cause of a sentinel event. 
3. Quality Assurance 
Answer: Keeps track of sentinel events, and wor...
Examen
NUR170 Final PrepU Everything - Questions with 
Correct Answers (Verified Update)
NuevoNUR170 Final PrepU Everything - Questions with 
Correct Answers (Verified Update) 
23 questions with answers 
Topic: NUR170 Final PrepU Everything 
1. The nurse has provided a client with oral medications in a small plastic cup. What 
is the best nursing action to ensure the rights of safe medication administration are 
implemented? 
Answer: Wait with the client until the medications are taken. 
2. Does the client have cognitive and functional ability to self-administer 
medication? 
Answer: The...
Examen
NUR170 Exam 4 medsurg - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NuevoNUR170 Exam 4 medsurg - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
84 questions with answers 
Topic: NUR170 Exam 4 medsurg 
1. Standard Precautions 
Answer: HIV Hepatitis(unless incontinent) 
2. contact precautions 
Answer: MRSA VRE CDIFF Pediculosis Scabies 
3. Droplet precautions 
Answer: N. Meningitidis (Bacterial) Influenza Pneumonia Mumps Pertussis 
4. Airborne precautions 
Answer: Measles Tuberculosis Varicella 
5. DONNING PPE (IN WHAT ORDER): 
Answer: 1. Gown 2. Mask 3. Goggles 4....
Examen
NUR170 EXAM 4 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update)
NuevoNUR170 EXAM 4 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update) 
124 questions with answers 
Topic: NUR170 EXAM 4 
1. What is gastroenteritis? 
Answer: Inflammation of the stomach and intestines, most commonly viral but can be 
bacterial or parasitic. 
2. Common symptoms of gastroenteritis 
Answer: Nausea, vomiting, diarrhea, abdominal cramping, loose watery stools. 
3. Major complication of gastroenteritis 
Answer: Severe dehydration and electrolyte imbalance. 
4. Nursing teaching for gastroe...
Examen
NUR170 Exam 3 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update)
NuevoNUR170 Exam 3 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update) 
93 questions with answers 
Topic: NUR170 Exam 3 
1. What does insulin do? 
Answer: Move glucose from blood to muscles/ cells for energy 
2. What is diabetes? 
Answer: A metabolic disease in which the body's inability to produce any or enough insulin 
causes elevated levels of glucose in the blood. 
3. Where is insulin produced? 
Answer: The pancreas 
4. What is the main fuel for the CNS? 
Answer: Glucose 
5. Describe type 1 di...
Examen
NUR170 – Genomics - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NuevoNUR170 – Genomics - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
26 questions with answers 
Topic: NUR170 – Genomics 
1. Chromosomes 
Answer: 23 pairs 
2. Karyotype 
Answer: A picture of all the chromosomes in a cell arranged in pairs 
3. Phenotype 
Answer: physical characteristics of an organism 
4. Genotype 
Answer: genetic makeup of an organism 
5. Abnormalities 
Answer: any condition that is not the usual or expected one 
6. Haploid 
Answer: An organism or cell having only one comp...
Examen
NUR170 Final Review - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NuevoNUR170 Final Review - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
160 questions with answers 
Topic: NUR170 Final Review 
1. Which of the following describes the guidlines that govern nurses morals and 
behaviors? 
Answer: ANA Code of Ethics for Nurses 
2. In which order do the components of the nursing process occur? 
Answer: Assessment, Nursing Diagnosis, Planning, Implementation, Evaluation 
3. The acronym HIPAA stands for: 
Answer: Health Insurance Portability and Accountability Act 
...
Examen
NUR 170 FINAL EXAM - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NuevoNUR 170 FINAL EXAM - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
42 questions with answers 
Topic: NUR 170 FINAL EXAM 
1. Phases of relationships 
Answer: The stages in the therapeutic nurse-client relationship: Orientation, Identification, 
Exploitation/Working, and Resolution/Terminal. 
2. Orientation phase 
Answer: The initial phase where the nurse introduces themselves, explains the purpose of 
the meeting, and discusses confidentiality. 
3. Identification phase 
Answer: The phase foc...
Examen
NUR170 - Culture and Ethnicity - Questions with 
Correct Answers (Verified Update)
NuevoNUR170 - Culture and Ethnicity - Questions with 
Correct Answers (Verified Update) 
43 questions with answers 
Topic: NUR170 - Culture and Ethnicity 
1. Ethnicity 
Answer: Members share a common social and cultural heritage 
2. Race 
Answer: Based on biological similarities 
3. Religion 
Answer: Ordered system of beliefs 
4. The most important concept about vulnerable subcultures guiding nursing care is 
that persons belonging to these groups: 
Answer: Often have limited access to healthcare 
5....
Examen
NUR170 Exam 4 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update)
NuevoNUR170 Exam 4 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update) 
100 questions with answers 
Topic: NUR170 Exam 4 
1. What are the symptoms for GERD or a Hiatal Hernia? 
Answer: -Heartburn -Indigestion -Pain -N&V 
2. What are ways to manage the symptoms of GERD or a Hiatal Hernia? 
Answer: -Lifestyle changes (diet=Low residue or bland) -Nutrition -Medications 
3. Which patients are at risk for GERD? 
Answer: -Obese -Older adults -Pregnant women -Tight clothing 
4. Patients with GERD are at ris...
Examen
NUR170 - Leadership & Conflict - Questions with 
Correct Answers (Verified Update)
NuevoNUR170 - Leadership & Conflict - Questions with 
Correct Answers (Verified Update) 
47 questions with answers 
Topic: NUR170 - Leadership & Conflict 
1. Collaboration 
Answer: two or more people working toward a common goal by combining skills, knowledge, 
and resources 
2. Collaborative Practice Objective 
Answer: high-quality client care and client satisfaction 
3. Intradisciplinary team 
Answer: formed by members of the same profession 
4. Interdisciplinary 
Answer: formed by professionals wi...
Lote
Bundle Of Nur170 Questions With Verified Correct Answers
NuevoBundle Of Nur170 Questions With Verified Correct Answers