Nursing (NURSING)
Harvard University
Aquí están los mejores recursos para pasar Nursing (NURSING). Encuentra Nursing (NURSING) guías de estudio, notas, tareas, y mucho más.
3.855 resultados
Examen
Foundations For Population Health In Community&Sol;Public Health Nursing Stanhope Lancaster Test Bank Full Covered
Unlock Your Academic Success with Our TEST BANK 
Are you striving for academic excellence? Do you want to ace your exams with confidence? Look no further! This Test Bank Book is your ultimate companion for mastering course material and excelling in assessments. 
Key Features: 
Comprehensive Coverage: 
Our test bank spans the entire curriculum, providing in-depth coverage of all essential topics. From fundamentals to advanced concepts, we've got you covered. 
Practice with Precision: 
Elevate y...
Examen
Medical Surgical Nursing 10Th Edition Ignatavicius Workman Test Bank Full Covered
Unlock Your Academic Success with Our TEST BANK 
Are you striving for academic excellence? Do you want to ace your exams with confidence? Look no further! This Test Bank Book is your ultimate companion for mastering course material and excelling in assessments. 
Key Features: 
Comprehensive Coverage: 
Our test bank spans the entire curriculum, providing in-depth coverage of all essential topics. From fundamentals to advanced concepts, we've got you covered. 
Practice with Precision: 
Elevate y...
Examen
Mental Health Nursing 6Th Edition Linda M Gorman Test Bank Full Covered
Unlock Your Academic Success with Our TEST BANK 
Are you striving for academic excellence? Do you want to ace your exams with confidence? Look no further! This Test Bank Book is your ultimate companion for mastering course material and excelling in assessments. 
Key Features: 
Comprehensive Coverage: 
Our test bank spans the entire curriculum, providing in-depth coverage of all essential topics. From fundamentals to advanced concepts, we've got you covered. 
Practice with Precision: 
Elevate y...
Lote
Value Pack Testbank Deal &Period;

Exam (elaborations)
Test bank for applied pathophysiology a conceptual approach 3rd edition by judi nath carie braun

2
Exam (elaborations)
Test Bank - Physical Examination and Health Assessment, 9th Edition (Jarvis, 2024), Chapter 1-32 + NCLEX Case Studies with answers | All Chapters

3
Exam (elaborations)
Test Bank - Community Health Nursing, A
Examen
Test Bank For Ethics And Issues In Contemporary Nursing 3Rd Canadian Edition Burkhardt
Test Bank For Ethics And Issues In &Newline;Contemporary Nursing 3Rd &Newline;Canadian Edition Burkhardt
Examen
Neebs Mental Health Chapter 1 - 9 Complete Review With Correct Solutions
Neebs Mental Health Chapter 1 - 9 Complete Review With Correct Solutions
Examen
Test Bank For Mental Health Nursing&Comma; 6Th Edition&Comma; Linda M&Period; Gorman&Comma; Robynn Anwar
Test Bank For Mental Health Nursing&Comma; 6Th Edition&Comma; Linda M&Period; Gorman&Comma; Robynn Anwar
Examen
Test Bank For Foundations For Population Health In Community&Sol;Public Health Nursing 6Th Edition By Stanhope
Master the essentials of health promotion in community and public health nursing! Foundations for Population Health in Community/Public Health Nursing, 6th Edition provides clear, concise coverage of the nurse’s role in preventing disease, promoting health, and providing health education in community settings. Case studies and critical thinking activities make it easier to apply concepts to community nursing practice. New to this edition are Healthy People 2030 guidelines and coverage of the l...
Examen
Test Bank for Joint Structure and Function- A Comprehensive Analysis 6th Edition Levangie
Test Bank for Joint Structure and Function- A Comprehensive Analysis 6th Edition Levangie
Examen
Test Bank For A Guide To Crisis Intervention&Comma; 6Th Edition&Comma; Kristi Kanel
1. Ego strength refers to 
a. how proud and self-centered the person is. 
b. the energy required to overcome post-traumatic stress disorder. 
c. the ability to understand the world realistically and act upon it to get one’s needs met. 
d. All of the above. 
ANSWER: 
POINTS: 
DIFFICULTY: 
REFERENCES: 
QUESTION TYPE: 
HAS VARIABLES: 
c 1 
Easy 
Other Factors Determining Danger or Opportunity 
Multiple Choice 
False 
LEARNING OBJECTIVES: KAN_CI_07_01_08 - Discern characteristics of effective copi...
Examen
Test Bank For Advanced Practice Nursing Of Adults In Acute Care&Comma; 1St Edition&Comma; Janet G&Period; Whetstone Foster&Comma; Suzanne S&Period; Prevost
Chapter 01: Advanced Practice Nursing: Clinical Nurse Specialist (CNS) Practice 
Multiple Choice 
Identify the choice that best completes the statement or answers the question. 
____ 1. Which of the following is not part of the requirements for an advanced practice registered nurse (APRN)? 
A. Bachelor’s degree 
B. Clinical experience 
C. Graduate-level education 
D. Passing a national certification examination 
____ 2. An advanced practice registered nurse (APRN) uses evidence-based clinical ...
Examen
Test Bank For An Advanced Lifespan Odyssey For Counseling Professionals&Comma; 1St Edition&Comma; Bradley T&Period; Erford&Comma; Irvin B&Period; Tucker
Name: Class: Date: 
Chapter 01: Important Fundamental Principles in Lifespan Development 
True / False 
1. Age is an excellent indicator of developmental status. 
a. True 
b. False 
ANSWER: False 
2. Development in the first few years of life is considered to be the most important. 
a. True 
b. False 
ANSWER: False 
3. Helping professionals should strive to take an emic approach to truly understand the cultural meaning behind different 
practices and behaviors. 
a. True 
b. False 
ANSWER: True 
...
Examen
Test Bank An Introduction To Community &Amp; Public Health&Comma; 8Th Edition&Comma; James F&Period; Mckenzie&Comma; Robert R&Period; Pinger
Chapter 1 
True or False 
1. A community is a group of people who have common characteristics. 
Ans: True 
Page: 6 
2. Choosing to eat wisely, regularly wearing a safety belt, and visiting the physician 
are examples of community health activities. 
Ans: False 
Page: 8 
3. Physical factors affecting community health include geography, community size, 
and industrial development. 
Ans: True 
Page: 8 
4. Politics and religion are examples of social and cultural factors affecting community health. ...
Examen
Test Bank For An Invitation To Health∷ Taking Charge Of Your Health&Comma; 19Th Edition&Comma; Dianne Hales
Name: Class: Date: 
Chapter 01 
1. Simply defined, health means being free of disease. 
a. True 
b. False 
ANSWER: False 
2. The World Health Organization defines health as the absence of disease or illness. 
a. True 
b. False 
ANSWER: False 
3. Compared to the past, more college students have jobs, take a lower number of courses per semester, and take 
longer to graduate. 
a. True 
b. False 
ANSWER: True 
4. The Americans experiencing the greatest health deficits and losing the most years to 
i...
Examen
Test Bank For Basic Clinical Lab Competencies For Respiratory Care∷ An Integrated Approach&Comma; 5Th Edition&Comma; Gary C&Period; White
Chapter 1: Basics of Asepsis 
MULTIPLE CHOICE 
1. What is defined as a microorganism capable of causing disease in humans? 
a. Pathogenic microorganism 
b. Hospital-acquired infection 
c. Virulent microorganism 
d. Cross-contamination 
ANS: A 
Microorganisms capable of causing disease in humans are termed pathogens. 
PTS: 1 
2. What is defined as an infection a patient develops while in the hospital and did not have 
before hospital admission? 
a. Pathogenic infection 
b. Virulent infection 
c. ...
Examen
Test Bank For Biostatistics For The Biological And Health Sciences 2Nd Edition Triola
Chapter 1 Exam A 
Name 
MULTIPLE CHOICE. Select the choice that best answers the problem. 
1) Determine whether the given value is a statistic or a parameter. 1) 
In studying the loggerhead turtle on Anna Maria Island, FL, scientists observe the average 
(mean) number of hatchlings in all 253 nests. 
A) Statistic B) Parameter 
2) Determine whether the given value is a statistic or a parameter. 2) 
A sample of Medtronic's rechargeable implanted spine stimulator batteries lasted an average 
(mean...
Examen
Test Bank For Canadian Fundamentals Of Nursing&Comma; 6Th Edition&Comma; Patricia A&Period; Potter&Comma; Anne Griffin Perry&Comma; Patricia Stockert&Comma; Amy Hall&Comma; Barbara J&Period; Astle&Comma; Wendy Duggleby
Chapter 01: Health and Wellness 
Potter et al: Canadian Fundamentals of Nursing, 6th Edition 
MULTIPLE CHOICE 
1. The nurse is using the population health promotion model to develop actions for improving health. 
After asking, “On what should we take action?” ; “How should we take action?” ; and 
“Why should we take action?” the nurse will ask which of the following questions? 
a. 
“With whom should we act?” 
b. “When should we take action?” 
c. “Which government should tak...
Examen
Test Bank For Choosing Health&Comma; 3Rd Edition&Comma; April Lynch&Comma; Karen Vail-Smith&Comma; Jerome Kotecki
Choosing Health, 3e (Lynch) 
Chapter 1 Health in the 21st Century 
1) The current life expectancy at birth in the United States 
is A) 67.7 years. 
B) 72.7 years. 
C) 78.8 years. 
D) 82.7 years. 
Answer: C 
Diff: 2Page Ref: 4 
Section: 1.0 
Skill: Remembering 
Learning Obj.: 1.3 
2) The four keys to good physical health include all of the following 
except A) not smoking. 
B) following healthy eating habits. 
C) practicing relaxation techniques. 
D) exercising regularly. 
Answer: C 
Diff: 2Page ...
Examen
Test Bank For Community Oral Health Practice For The Dental Hygienist&Comma; 3Rd Edition&Comma; By Kathy Voigt Geurink
Geurink: Community Oral Health Practice for the Dental 
Hygienist, 3rd Edition 
Chapter 01: People’s Health 
Test Bank 
MULTIPLE CHOICE 
1. Dental public health differs from the private practice of dentistry in that it: 
a. is funded by the government, but private practice is not. 
b. is the form of dental practice that serves the community as the patient rather 
than the individual. 
c. does not concern assessment of treatment needs as does private practice. 
d. is concerned solely with preve...
Examen
Test Bank For Community-Based Health Interventions&Comma; 1St Edition&Comma; Sally Guttmacher&Comma; Patricia J&Period; Kelly&Comma; Yumary Ruiz-Janecko
Part One: Introducing Community-Based Interventions 
Chapter 1: Improving Health in Community Settings 
TRUE/FALSE 
1. Ecological theory outlines important interventions that take place primarily in 
a clinical setting. 
a. True 
b. False 
Correct Answer: b. False 
Rationale: (p. 4) 
2. Unlike communities of interest which are defined by collective activities or 
hobbies, professional communities consist of a group of people who share only 
knowledge and skills, but not similar interests. 
a. Tr...