SHORT ANSWER
1._____________________ is the total income produced by a health
care organization.
ANS: Revenue
PTS: 1
DIF: Moderate
OBJ: 1
2.An individual health care provider's patient charts which includes
notes and information collected by them is referred to as the:
___________________
ANS: Medical record
PTS: 1
DIF: Moderate
OBJ: 3
3.Information collected from clinicians in all health care organizations
who are involved in a patient's care which is made available to all
authorized clinicians to access when providing patient care is the: _____
ANS: Health record
PTS: 1
DIF: Moderate
OBJ: 3
4.Charging for services done in hospitals, acute care hospitals, skilled
nursing or long-term care facilities, rehabilitation centers, or ambulatory
surgical centers is known as _____ billing.
ANS: facility
PTS: 1
DIF: Moderate
OBJ: 2
5. Charging for services performed by physicians, nurse practitioners,
licensed clinical social workers and physical therapists is known as
, ________________ billing.
ANS: professional
PTS: 1
DIF: Moderate
OBJ: 2
6. Individuals who are employed by an insurance carrier and whose role
is to analyze and process incoming claims, checking them for validity
and determining if the services were reasonable and necessary are
referred to as ____________.
ANS: claims examiners
PTS: 1
DIF: Moderate
OBJ: 3
7.Individuals who work for consumers and help patients organize, file
and negotiate health insurance claims. ________________
ANS: Claims assistance professionals
PTS: 1
DIF: Easy
OBJ: 3
8.Patients who do not have any medical insurance and are liable for the
entire bill are referred to as _____________ patients.
ANS: self-pay
PTS: 1
DIF: Easy
OBJ: 3
9.Transmitting, receiving, storing, and forwarding of text, voice
messages, attachments, or images by computer from one person to
another is referred to as ______ mail.
ANS: electronic
PTS: 1
DIF: Moderate
OBJ: 3