(Grade A+)
Question 1: Adepto
Answer: a follower, supporter
Question 2: aduanero
Answer: customs
Question 3: agrupación
Answer: collating
Question 4: almanecer
Answer: To store (memory in computer)
Question 5: alojamiento
Answer: storage (memory in computer)
Question 6: archivo
Answer: file, filing cabinet
Question 7: Auricular
Answer: Telephone receiver, earphone
Question 8: Bajar
Answer: To download
Question 9: Banda ancha
Answer: Broadband
Question 10: buscador
Answer: Search engine
Page 1
, Question 11: Recargable batería
Answer: Rechargeable battery
Question 12: Removible batería
Answer: Removable battey
Question 13: Busca personas
Answer: Pager
Question 14: buzón de voz
Answer: Voice mailbox
Question 15: calculadora
Answer: Calculator
Question 16: capacitar
Answer: Train
Question 17: Cartucho
Answer: Cartridge
Question 18: Celular
Answer: Cell phone
Question 19: cibernauta
Answer: Frequent internet user
Question 20: Cifra
Answer: Number, code, digit
Question 21: Cinta
Answer: Ribbon
Page 2