Correct Answers (Verified Update)
92 questions with answers
Topic: Salesforce Admin Certification
1. What is the maximum file size using the standard interface?
Answer: 2gb
2. Queues can be created on what type of objects?
Answer: Cases, leads, orders, custom objects, service contracts, & knowledge article
versions
3. What is the difference b/w formula & lookup fields in regards to pulling related
data?
Answer: formula fields can pull data from parent records and display on a child record,
whereas roll up summary fields collect values from child records and display them on a
parent
4. What components can be selected to display in a Home Page Layout?
Answer: Items to Approve, Tasks, Calendar, and Dashboard Snapshot
5. How does Time-Based Workflow impact my existing records?
Answer: Workflow rules are not triggered retroactively. If you create a rule now, the rules
are not applied to previously created records.
6. Are there any restrictions for Time- Based Workflow?
Answer: Yes, it's not possible to configure a time-dependent workflow action that's set to
evaluate criteria "Every time a record is created or edited."
7. What "mass" options are available under data management?
Answer: transfer/delete rececords, transfer approval requests, reassign opportunitiy teams,
update addresses
8. What objects can Data Import Wizard import?
Answer: accounts, contacts, leads, solutions & custom objects. NOT cases
9. To help prevent duplicates, Salesforce provides Standard Matching Rules for
which objects? (select 3)
Answer: accounts, leads, contacts
10. True or False: A Lookup Relationship cannot be established between an object
and itself, such as a Lookup Field to Contact on the Contact object.
Answer: Lookup fields link two objects together. You can link an object with itself (there is an
exception to this - you cannot add a Lookup field to User on the User object, but will have to
instead use a Hierarchical field for that scenario)
11. What does Similar Opportunities do?
Answer: This feature allows users to find Closed/Won opportunities that match the attributes
of an opportunity they're currently working on, so they can quickly access information that
might help them close their open deals.
Page 1
, 12. Which statement is true regarding Record Types?
Answer: Users can view records assigned to any record type. As a result, a page layout is
assigned to every record type on a user's profile. A record type assignment on a user's profile
or permission set doesn't determine whether a user can view a record with that record type.
The record type assignment simply specifies that the user can use that record type when
creating or editing a record.
13. When a permission set specifies a custom record type, users with that
permission set get the page layout assignment that's specified for that record type
in their profile. (In profiles, page layout assignments are specified for every record
type, even when record types aren't assigned.)
Answer: Page layout assignments are specified in profiles only-they're not available in
permission sets. (T/F)
14. True or False: The Home tab can be customized to display open tasks.
Answer: True; Calendar views display your own calendar and coworkers' calendars along
with list views of open tasks. On the Home tab, the Calendar section shows upcoming events,
a date picker for the month, and links to other calendar and activity views. You can share
your calendar with coworkers and print calendars and task lists.
15. What components can be customized on the Home Page Layout?
Answer: items to approve, tasks, paused flow interviews, calendar, dashboard snapshot ||
create new, messages & alerts, tags, recent items, custom links
16. What is a reporting snapshot? The benefits of using reporting snapshots include:
Running faster reports by reporting on data that is already summarized Creating
dashboards that refresh quickly by associating them with presummarized data
Sorting and filtering specific data summaries via list views Viewing trends in data
via custom object records"
Answer: "Reporting snapshots allow users to run reports and save the report results as
records on custom objects. Unlike reports, users can schedule reporting snapshots to
summarize data at specific times, and work with the summarized data similarly to how they
work with other records in Salesforce.
17. What type of field is read only that displays the sum, min, or max value of a field
in a related list or the record count of all records listed in a related list?
Answer: roll up summary
18. What 4 items display in Open Activities/History?
Answer: call, tasks, emails, events
19. When creating a Lookup field that is not required, what are the three valid
behavior options you can specify if the lookup record is deleted? (select 3)
Answer: delete this record also, clear the value of this field, don't allow deletion of the
lookup record that's part of a lookup relationship
20. Which user is listed in the Case History related list when automated case actions
occur in Salesforce, such as assignment rules, escalation rules, created via
web-to-case, etc?
Answer: automated case user
Page 2