Correct Solutions
Question:
1. What does Outsystems provide?
Answer:
OutSystems Server Development Admin & Ops OutSystems Forge & Community
Question:
2. What is the OutSystems server?
Answer:
set of servers that compiles, deploys, manages, runs, and monitors applications
Question:
3. the two components of development
Answer:
integration studio & service studio
Question:
4. two components of admin and ops
Answer:
service center & lifetime
Question:
5. service studio
Answer:
low-code visual development environment that enables developers to rapidly create amazing
mobile and web applications
Question:
6. integration studio
Answer:
dev environment for integrating external resources; integrate existing data and code as well
as create .NET code extensions
Question:
7. service center
,Answer:
platform server management console; admin console that is accessible via browser; access to
platform server configuration for admin and operations teams
Question:
8. lifetime
Answer:
web app that manages lifecycle across environments; extends service center's capabilities to
cross environment scenarios; complete application lifecycle management via browser
Question:
9. outsystems forge
Answer:
source of downloadable components to help speed app delivery
Question:
10. what are screen actions bound to?
Answer:
widgets on a screen
Question:
11. where can server actions be called?
Answer:
in any flow
Question:
12. how many input and output parameters and local variables can server actions have?
Answer:
multiple
Question:
13. do screen actions have output parameters
Answer:
no
Question:
14. do preparations have parameters or variables
Answer:
no
, Question:
15. server actions that are set as a function are...
Answer:
1. restricted to one output parameter
2. available in expressions
Question:
16. what is an action flow
Answer:
where a piece of logic is defined
Question:
17. actions flows can have one of what and multiple of what
Answer:
one start node multiple end nodes and raise exceptions
Question:
18. what can screen actions and preparations also end with (2 things) besides end and raise
exception?
Answer:
destination nodes and download
Question:
19. can a flow have multiple exception handlers?
Answer:
yes, but action and exception flows cannot intersect
Question:
20. what does that assign statement do?
Answer:
allows setting values to variables or parameters
Question:
21. how are values assigned in assign statements?
Answer:
top to bottom and changes occur immediately