Solutions
Question:
1. What is a Blunt needle point?
Answer:
1.This type of needle point is what you would expect to be needed for suturing friable tissue
such as the liver.
Question:
2. What are disposable stapler sets?
Answer:
2.These particular wound closing items are available in a wide variety of instrument sizes.
Question:
3. What is cc?
Answer:
3.Give one example from TJC list of Do-Not-Use Abbreviations, Acronyms, and Symbols.
Question:
4. What is Clean contaminated?
Answer:
5.The surgical wound classification for a total abdominal hysterectomy.
Question:
5. What is a Jackson-Pratt?
Answer:
4.Following an excisional breast biopsy, the circulating nurse would anticipate the need to
have available this type of drain
Question:
6. What is Lithotomy Position?
Answer:
6.This position can cause physiological effects of circulatory and respiratory compromise due
to pressure on the abdomen.
Question:
7. 7.To protect sensitive areas of the skin with appropriate padding is a recommended
practice for this:
,Answer:
What is to reduce the patient's risk of intraoperative skin injury.
Question:
8. 8.An environmental sanitation practice that is required to limit the transmission of
microorganisms to personnel when handling body fluid spills
Answer:
What is personal protective equipment?
Question:
9. What is capacitive coupling?
Answer:
9.It is recommended to inspect the active electrode for insulation defects to prevent this from
occurring during MIS
Question:
10. 10. According to AORN RP for positioning the patient, the perioperative nurse should:
What is...
a. Use a consistent method of procedure-specific position for each patient
b. Rely on the surgeon's and anesthesia provider's assessments to guide positioning
c. use additional precautions as appropriate based on unique patient considerations
d. Depend on the patient's natural defense mechanisms to indicate the need for positioning
alterations
Answer:
c. use additional precautions as appropriate based on unique patient considerations
Question:
11. 11.The disadvantage of using this type of wound closure is because they often cause more
scarring than other skin closure methods.
Answer:
What is skin clips?
Question:
12. What is Self-determination?
Answer:
12.An automatic intraoperative suspension of a do-not-resuscitate decision violates a patient's
ethical right to...
Question:
13. What is situational-based error?
, Answer:
13. This type of human factor error is responsible when a perioperative nurse is trying to
attend to several tasks at once
Question:
14. What is aseptic technique?
Answer:
14.Restricting pathogenic organisms from the patient, environment, equipment, and supplies
is the definition of....
Question:
15. The most important consideration when selecting these materials is to prevent risk of
contaminating patients with endogenous and exogenous microorganisms; and risk of
exposing healthcare workers to patient's blood and body fluids
Answer:
What are draping materials?
Question:
16. 16.Patient and caregiver education for continuing post-op care at home is the primary
focus of this Phase of post anesthesia care.
Answer:
What is Phase II?
Question:
17. 17.According to the Institute of medicine recommendations for improving patient safety,
this organization has the greatest potential impact to make changes on improving pt safety
Answer:
What are Healthcare organizations?
Question:
18. 18. This statement about gloving technique is true What is...
a. When gloving another person, always glove the left hand first.
b. The scrub gown should be fastened in the back before donning gloves
c. Open glove technique is used for initial donning of the sterile gown and gloves.
d. Closed glove technique is used to glove the surgeon or assistant.
Answer:
b. The scrub gown should be fastened in the back before donning gloves
Question:
19. 19. Draping material is this source in the fire triangle? (fuel, ignition, oxidizer)