CORRECT ANSWERS
Question:
1. @
Answer:
at
Question:
2. DD
Answer:
Developmental Disability
Question:
3. q
Answer:
every
Question:
4. BID
Answer:
two times per day
Question:
5. qh
Answer:
every hour
Question:
6. TID
Answer:
three times a day
Question:
7. qod
Answer:
every other day
Question:
8. QID
Answer:
four times a day
, Question:
9. PRN
Answer:
as needed
Question:
10. p
Answer:
after (post)
Question:
11. q2h
Answer:
every two hours
Question:
12. STAT
Answer:
immediately
Question:
13. q4h
Answer:
every four hours
Question:
14. AM
Answer:
morning
Question:
15. a
Answer:
before (ante)
Question:
16. PM
Answer:
evening
Question:
17. BRP
Answer:
bathroom privileges