QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. Autoimmune disease causing inflammation of the synovial membrane and other parts of the joints.
systemic manifestations
Answer:
RA (rheumatoid arthritis)
Question:
2. used to treat rheumatoid arthritis
Answer:
methotrexate
Question:
3. inflammatory autoimmune disorder that affects nearly every organ immune system thinks one or more
components of a cell's nucleus is foreign
Answer:
SLE (systemic lupus erythematosus)
Question:
4. halmark sign of lupus
Answer:
butterfly rash
Question:
5. flare ups of lupus can be caused by what?
Answer:
UV ligh (sun)
Question:
6. caused by hyperuricemia, then macrophages in joint space phagocytize urate crystals
Answer:
gout
Question:
7. people with gout should avoid _______ rich foods
Answer:
purine
Question:
8. chronic pain syndrome with chronic fatigue, generalized muscle aching, stiffness, sleep disturbances,
and functional impairment
Answer:
fibromyalgia
,Question:
9. retrovirus tranmitted through bodily fluids
Answer:
HIV
Question:
10. stage 1 HIV has who many CD4+T cells?
Answer:
500-1500
Question:
11. stage 2 HIV has who many CD4+T cells?
Answer:
200-499
Question:
12. stage 3 HIV has who many CD4+T cells?
Answer:
<200
Question:
13. what is the most common salicylates?
Answer:
aspirin
Question:
14. what is an adverse reaction to aspirin?
Answer:
tinnitus
Question:
15. what type of exercise is best for a patient with joint pain or joint problems?
Answer:
low impact
Question:
16. 5 Ps of neurovascular function
Answer:
pain pallor pulse paresthesia paralysis
Question:
17. pain from damage to neurons of either the peripheral or central nervous system
Answer:
neuropathic pain
, Question:
18. Pain that originates from skeletal muscles, ligaments, or joints.
Answer:
somatic pain
Question:
19. a poorly localized, dull, or diffuse pain that arises from the abdominal organs, or viscera
Answer:
visceral pain
Question:
20. onset, provocation, quality, radiation, severity, time
Answer:
OPQRST
Question:
21. when assessing musculoskeletal function, what is the primary goal?
Answer:
improve functioning
Question:
22. what is the acute concern when performing a bone biopsy?
Answer:
pain
Question:
23. the visual examination of the internal structure of a joint minimally invasive primary education is signs
and symptoms of infection
Answer:
arthroscopy
Question:
24. inflammation of the plantar fascia on the sole of the foot acute onset of heel pain in the morning with
first few steps treatment includes stretching, supportive shoes, and corticosteroids
Answer:
plantar fascitis
Question:
25. pre-orientation orientation working treatment
Answer:
nurse client relationship
Question:
26. subjective, feeling the feeling with them
Answer:
sympathy