JY Y Y Y Y Y Y Y
Sommers,
, Chapter 1 Introducing Y Y Y
SocialPsychology
Y
Total Assessmen Guide (TAG)
Y JY Y
Question Remember Understand ApplyWha JY
Topic Analyze It
Y Y Y Y
Type the Facts theConcepts You Know
Y
Y Y Y
Introduction MultipleChoice
Y
Essay
DefiningSocial Y Y MultipleChoice
Y 2, 11, 12, 13, 19,
Y Y Y Y 1, 3, 4, 6, 7, 10,
Y Y Y Y Y 5, 8, 9, 21, 22,
Y Y Y Y 36, 37, 45
Y Y
Psychology 26, 29, 30, 31,
Y Y Y 14, 15, 16, 17,
Y Y Y 27, 28, 35, 38,
Y Y Y
41, 43, 58, 59,
Y Y Y 18, 20, 23, 24,
Y Y Y 39, 40, 42, 44,
Y Y Y
60 25, 32, 33, 34,
Y Y Y 47, 48, 49, 50,
Y Y Y
46, 52, 53, 55,
Y Y Y 51, 54, 56, 61,
Y Y Y
57, 63 Y 62
Essay 176, 177, 180 Y Y 178, 179 Y
ThePowerof
Y Y Y MultipleChoice
Y 64, 66, 70, 71,
Y Y Y 74, 80, 86, 87,
Y Y Y 65, 67, 68, 69,
Y Y Y 76, 112
Y
the Situation
Y 72, 78, 79, 84,
Y Y Y 93, 94, 110, 111,
Y Y Y 73, 75, 77, 81,
Y Y Y
89, 95, 98, 104,
Y Y Y 119, 125 Y 82, 83, 85, 88,
Y Y Y
107, 113, 114, Y Y 90, 91, 92, 96,
Y Y Y
115, 116, 117, Y Y 97, 99, 100, 101,
Y Y Y
118, 120, 124 Y Y 102, 103, 105,Y Y
106, 108, 109,Y Y
121, 122, 123,Y Y
126
Essay 181, 182, 183, Y Y 185 184
Where Y MultipleChoice
Y 127, 129, 133, Y Y 130, 143, 148, Y Y 128, 131, 132,Y Y
Construals Y 135, 136, 137, Y Y 150, 151, 155, Y Y 134, 138, 139,Y Y
Come From: Y Y 149, 154, 156, Y Y 158, 159, 160, Y Y 140, 141, 142,Y Y
BasicHuman Y Y 157, 161 Y 163, 164, 166, Y Y 144, 145, 146,Y Y
Motives 167 147, 152, 153,Y Y
162, 165 Y
Essay 187, 189, 190 Y Y 188 186
Why Study Y Y MultipleChoice
Y 168, 172 Y 169, 170, 171, Y Y 174
Social Y 173, 175 Y
Psychology?
Essay 191
1
,https://browsegrades.net/singlePaper/416735/test-bank-social-psychology-11th-edition-aronso
Aronson,Wilson,Sommers,Page-Gould, Lewis, Jr.:SocialPsychology,11thedition Y Y Y Y Y Y Y Y Y
CHAPTER 1 INTRODUCING SOCIAL PSYCHOLOGY Y Y Y
MultipleChoice Y
Choosetheonealternativetha bes completesthestatemen oranswersthe question.
Y Y Y Y JY JY Y Y JY Y Y Y
1. In the introduction to Chapter 1, you read abou a number of social phenomena: selfless and selfish actions
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y Y Y Y Y Y Y
performed during the COVID pandemic; a sister and brother disagreed on the attractiveness of the same
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
fraternity; and more than 800 people committed mass suicide in Jonestown, Guyana. Wha do these examples
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
have in common?
Y Y
a. Theydefy explanation. Y Y
b. Theydescribe sociallydevian behavior. Y Y Y JY
c. Theyreveal thepower ofsocial influence. Y Y Y Y Y Y
d. Theyreflec the operation ofdeliberatepersuasion attempts. Y JY Y Y Y Y Y Y
Answer: C Y
Learning Objective: 1.1 Define social psychologyand distinguish i from other disciplines.
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
Topic: Defining Social Psychology
Y Y Y
DifficultyLevel: Difficult Y Y
SkillLevel: Understand theConcepts
Y Y Y Y
APALearningObjective: 1.1Describe keyconcepts, principles, andoverarchingthemesin psychology.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
2. The scientific study ofthe way in which people’s thoughts, feelings, and behaviors are influenced by the real or
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
imagined presence of other people is the definition of Y . Y Y Y Y Y Y Y
a. psychology
b. personalitypsychology Y
c. social psychology Y
d. sociology Y
Answer: C Y
Learning Objective: 1.1 Define social psychologyand distinguish i from other disciplines.
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
Topic: Defining Social Psychology
Y Y Y
DifficultyLevel: Easy Y Y
SkillLevel: Remember theFacts
Y Y Y Y
APALearningObjective: 1.1Describe keyconcepts, principles, andoverarchingthemesin psychology.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
3. Social psychology is the study of how
Y affect(s) thethoughts, feelings, andbehaviors of Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
humans.
a. live social interactionswith other humans Y Y Y Y Y
b. thepresence ofreal or imaginedother people
Y Y Y Y Y Y Y
c. otherlivingthings Y Y
d. perceptionsofthesocial world Y Y Y Y Y
Answer: B Y
Learning Objective: 1.1 Define social psychologyand distinguish i from other disciplines.
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
Topic: Defining Social Psychology
Y Y Y
DifficultyLevel: Moderate Y Y
SkillLevel: Understand theConcepts
Y Y Y Y
APALearningObjective: 1.1Describe keyconcepts, principles, andoverarchingthemesin psychology.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
4. Which ofthefollowing isan exampleofsocial influence?
Y Y Y Y Y Y Y Y Y
a. You concoc a convincing lietotell your professor abou why your assignmen was late.
Y JY Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y JY Y
b. When you ge hungry, you have trouble concentrating. Y Y JY Y Y Y Y
c. You didn’ dowell on an exam because you stayed up all nigh cramming.
Y JY Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y JY
d. You almos fall asleep while driving, so you pull tothe side of the road to take a shor nap.
Y JY Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y JY
2
Copyrigh ©2023, 2016,2013Pearson Education,Inc. All rightsreserved. JY Y Y Y Y Y Y Y Y Y
, https://browsegrades.net/singlePaper/416735/test-bank-social-psychology-11th-edition-aronso
Aronson,Wilson,Sommers,Page-Gould, Lewis, Jr.:SocialPsychology,11thedition Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Answer:A Y
Learning Objective: 1.1 Define social psychologyand distinguish i from other disciplines.
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
Topic: Defining Social Psychology Y Y Y
DifficultyLevel: Moderate Y Y
SkillLevel: Understand theConcepts
Y Y Y Y
APALearningObjective: 1.1Describe keyconcepts, principles, andoverarchingthemesin psychology.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
5. E’Lisha agrees to spend all day Saturday helping her friend complete her chores, even though she doesn’ wan to,
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y JY JY Y
had other plans, and doesn’ even like her friend all tha much. It’s likely E’Lisha’sfriend used the skillful
Y Y Y Y JY Y Y Y Y Y JY Y Y Y Y Y Y Y Y
application of to ge her to agree to help. Y Y JY Y Y Y Y
a. social influence Y
b. her mere presence Y Y
c. obedience
d. threa JY
Answer:A Y
Learning Objective: 1.1 Define social psychologyand distinguish i from other disciplines.
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
Topic: Defining Social Psychology Y Y Y
DifficultyLevel: Moderate Y Y
SkillLevel: ApplyWha YouKnow
Y Y Y JY Y
APALearningObjective: 1.1Describe keyconcepts, principles, andoverarchingthemesin psychology.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
6. Which example illustratesa direc persuasion attempt? Y Y Y Y JY Y
a. A bullythreatensBillyand stealshislunch money. Y Y Y Y Y Y Y Y
b. Ramona workshard in school tomake her mother proud. Y Y Y Y Y Y Y Y Y
c. Felipe thinksofhisex-boyfriendandbecomes sad. Y Y Y Y Y Y Y
d. Jason moves from New York toAtlanta anddevelops a Southern accent.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
Answer: A Y
Learning Objective: 1.1 Define social psychologyand distinguish i from other disciplines.
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
Topic: Defining Social Psychology Y Y Y
DifficultyLevel: Moderate Y Y
SkillLevel: Understand theConcepts
Y Y Y Y
APALearningObjective: 1.1Describe keyconcepts, principles, andoverarchingthemesin psychology.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
7. No all social influence is direc or deliberate. Compared to the others, which example BES illustrates indirec
JY Y Y Y Y JY Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y JY
or subtle social influence?
Y Y Y
a. An nationwide advertising campaignis launchedtopromote a newsof drink.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y JY
b. A senatorial candidatedelivers a speech toconvince voters tha she is no reallyliberal.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y JY Y
c. A paren disciplines a childbytaking awaya favoritetoy.
Y JY Y Y Y Y Y Y Y Y
d. A child sees other kids wearing their T-shirts inside ou andstarts wearing a T-shir the same way.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y Y JY Y Y Y
Answer: D Y
Learning Objective: 1.1 Define social psychologyand distinguish i from other disciplines.
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
Topic: Defining Social Psychology Y Y Y
DifficultyLevel: Moderate Y Y
SkillLevel: Understand theConcepts
Y Y Y Y
APALearningObjective: 1.1Describe keyconcepts, principles, andoverarchingthemesin psychology.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
8. From across the room, Xiao sees his mother sigh, and he approaches to give her a hug in hopes of cheering her up.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y
In this case, Xiao’s behavior is an example of a(n)
Y Y social influence attempt.
Y Y Y Y Y Y Y Y Y
a. direct
b. ineffective
c. indirect
d. unintended Y
Answer: A Y
Learning Objective: 1.1 Define social psychologyand distinguish i from other disciplines.
Y Y Y Y Y Y Y Y JY Y Y Y
Topic: Defining Social Psychology Y Y Y
DifficultyLevel: Difficult Y Y
3
Copyrigh ©2023, 2016,2013Pearson Education,Inc. All rightsreserved. JY Y Y Y Y Y Y Y Y Y