L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y
YFTT andDisease8thEdition,AllChapters2023
L L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y L
T
F
Y
latest100%Graded
YFTT L L
T
F
Y L
T
F
Y
TEST
BANK
L
T
F
Y
, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study YFT L YFTL YFT L L
YFT L
YFT L
YFT YFT L L
YFT YFT L
Material
L
YFT
Chapter 01: Introduction to the Body
L
T
F
Y YF
TT L L
YFTT YFL
TT YF
TT L
Patton: The Human Body in Health & Disease, 7th Edition
L
TT
F
Y YFL
TT L
YFTT YFTT L L
YFTT YFTTL YFL
TT L
YF
TT YF
TT L
MULTIPLE CHOICE YFTT L
1. Which word is derived from the Greek word meaning “cutting up”?
YFTT L L
YFTT YFTT L YFTT L L
YFTT L
YFTT YFTT L YFTT L YFTTL YFTT L
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: D PTS: 1 DIF: Memorization
REF: P. 3 T
F
YL TOP: Introduction
2. Which word is defined as the study of the function of living organisms and their parts?
YFTT L L
YFTT L
YFTT YFTT L Y F TT L YFTT L L
YFT YFTT L YF TT L YFTT L L
YFTT L
YFT T L
YFTT L
YF T T YFTT L
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: B PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 3 YFTT L TOP: Introduction
3. Which word is defined as the scientific study of disease?
YFTT L L
YFTT YFTT L YFT T L YF T T L L
YFTT YFTTL L
YFTT L
YFTT
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: C Y F T T L PTS: 1 DIF: Memorization
REF: P. 3
YFTT L YFTTL TOP: Introduction
4. Cells
a. are more complex than tissues. YFTT L YFTT L YF T T L YFTT L
b. are the first level of organization in the body.
L
YFTT L
YFTT YFTT L YFTTL YFTTL YFTT L YFTT L L
YFTT
c. are the smallest living units of structure and function in the body.
L
YFTT YFTT L L
YFTT L
YFTT L
YFTT L
YFTT L
YFTT L
YFTT L
YFTT L
YFTT L
YFTT
d. both B and C. YFTT L YFTTL Y FT T L
ANS: C PTS: 1 Y F T T L DIF: Application REF: p. 6 L
T
F
Y
TOP: Structural levels of organization
YFTT L L
Y FT T YF TT L YFT T L
5. A group of cells that act together to perform a function is called a(n)
L
T
F
Y L
YFTT YFTT L L
Y FT T L
YFTT YFTT L L
YFTT YFTT L YFTT L YFTTL YFTT L L
YFTT L
YFTT
a. molecule.
b. organ.
c. tissue.
d. organism.
ANS: C Y F T T L PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 6
YFTT L YFTT L TOP: Structural levels of organization Y FT T L YF TT L YFT T L
Downloaded by: sharylleach | L
YFT L
YFT L
YFT YFT L
Distribution of this document is illegal L
YFT L
YFT L
YFT YFT L YFTL
, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study YFT L YFT L YFT L L
YFT L
YFT L
YFT YFT L L
YFT YFT L
Material
L
YFT
6. The heart is an example of a(n)
YFTT L YFTT L Y FT T L YFTT L YFTTL YFTT L
a. organ.
b. tissue.
c. organism.
d. system.
ANS: A PTS: 1 Y F T T L DIF: Application REF: p. 6 L
T
F
Y
TOP: Structural levels of organization
YFTT L L
Y FT T YF TT L YFT T L
7. The levels of organization from
L
YFTT YFTT L YFTT L YFTT L YF TT L most simple to most complex are L
YFTT YFTT L L
YFTT YFTTL YF T T L
a. cell chemical organ Y F T T L L
T
F
Y Y F T T L L
T
F
Y Y F TT L tissue system.
YFTTL Y F TT L YT
F L
b. tissue cell chemical Y F T T L L
YFTT Y F T T L L
YT
F Y F T T L organ system.
L
T
F
Y YF T T L YFTT L
c. chemical tissue cell Y F T T L L
T
F
Y Y F TT L L
YFTT Y F T T L organ system.
L
YT
F Y FT T L L
YFTT
d. chemical cell tissue Y F T T L L
T
F
Y Y F T T L L
YT
F Y F T T L organ system.
L
YT
F YF T T L L
YFTT
ANS: D Y F T T L PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 5
YFTT L YFTT L TOP: Structural levels of organization Y FT T L YF TT L YFT T L
8. When using directional terms to describe the body, it is assumed that the body is in
L
YFTT L
YFTT YFT T L L
YFTT YFTT L YFTTL L
YFTT L
YFTT L
YFTT YFTT L L
YFTT L
YFTT YFTTL L
YFTT L
YFTT
what position?
L
YFTT YFT T L
a. Supine
b. Anatomical
c. Lateral
d. Prone
ANS: B Y F T T L PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7
YFTT L YFTT L TOP: Anatomical position Y FT T L
9. The supine position
YFTT L YFTT L
a. describes the body lying face up. YFTTL YFTT L YFTT L YFTTL YFTT L
b. is also called anatomical position.
L
YFTT YFTT L L
YFTT YFTT L
c. describes the body lying face down. YFTTL YFTT L L
YFTT YFTT L YFTTL
d. both A and B. L
T
F
Y T
F
Y L Y FT T L
ANS: A Y F T T L PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7
YFTT L YFTT L TOP: Anatomical position Y FT T L
10. The prone position
YFTT L YFTTL
a. describes the body lying face up. YFTTL YFTT L YFTT L YFTTL YFTT L
b. is also called the anatomical position.
L
YFTT YFTT L YFTT L YFTT L YFTT L
c. describes the body lying face down. YFTTL YFTT L L
YFTT YFTT L YFTTL
d. both B and C. YFTT L YFTTL L
Y FT T
ANS: C Y F T T L PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7
YFTT L YFTT L TOP: Anatomical position Y FT T L
11. Because humans walk upright, the term dorsal can be used in place of the term
YFTT L YFT T L YFT T L L
YFTT YFTTL YFTT L YFTT L Y F TT L L
YFTT L
YFTT Y FT TL YFTTL L
YFTT YFTT L
a. inferior.
b. posterior.
c. anterior.
d. distal.
Downloaded by: sharylleach | L
YFT YFT L L
YFT YFT L
Distribution of this document is illegal L
YFT L
YFT L
YFT YFTL L
YFT
, Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT YFTL L
YFT L
YFT
Material
L
YFT
ANS: B Y F T T L PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7
L
YFTT YFTT L TOP: Anatomical direction L
Y FT T
12. The opposite term for posterior in humans is
L
YFTT L
YFTT L
YFTT YFTT L L
YF TT Y FT TL YF TT L
a. superior.
b. anterior.
c. ventral.
d. both B and C. YFTT L YFTTL L
Y FT T
ANS: D PTS: 1 Y F T T L DIF: Application REF: p. 7 L
T
F
Y
TOP: Anatomical direction
YFTT L L
Y FT T
13. The opposite term for superficial is
L
YFTT L
YFTT L
YFTT YFTT L L
YFTT
a. deep.
b. inferior.
c. posterior.
d. medial.
ANS: A Y F T T L PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7
L
YFTT YFTT L TOP: Anatomical direction L
Y FT T
14. The body section that divides the right ear from the left ear is a
L
YFTT L
YFTT YF TT L YF T T L YFTT L YFTT L YFTT L YFTTL YFTT L L
YFT T L
YFTT L
YFTT YF TT L section.
a. frontal
b. sagittal
c. coronal
d. transverse
ANS: B PTS: 1 Y F T T L DIF: Application REF: p. 9 L
T
F
Y
TOP: Planes or body sections
YFTT L YFT T L L
YFTT L
Y FT T
15. The body section that divides the nose from the back of the head is a
L
YFTT YFTT L YFT T L YFTT L L
YFTT YFT T L L
YFTT L
YFTT L
YFTT L
YFT T YFTT L YF TT L L
Y FT T L
YFTT section.
a. frontal
b. sagittal
c. midsagittal
d. transverse
ANS: A PTS: 1 Y F T T L DIF: Application REF: p. 9 L
T
F
Y
TOP: Planes or body sections
YFTT L YFT T L L
YFTT L
Y FT T
16. A section that divides the body into mirror images is a
L
T
F
Y L
YFTT YFTTL L
YFT T L
YFT T L
YFTT L
YFTT L
YFTT YF T T L L
YFTT section.
a. frontal
b. coronal
c. midsagittal
d. transverse
ANS: C PTS: 1 Y F T T L DIF: Application REF: p. 9 L
T
F
Y
TOP: Planes or body sections
YFTT L YFT T L L
YFTT L
Y FT T
17. The two major body cavities are called
YFTT L YFTT L YFT TL L
YFTT YF TT L YFTTL
a. thoracic and abdominal. L
YFTT L
YFTT
b. thoracic and pelvic. YFTT L YFTT L
Downloaded by: sharylleach | L
YFT L
YFT L
YFT YFT L
Distribution of this document is illegal L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT