M M M M M
7th Edition by Barbara J Aehlert
M M M M M
Chapters 1 - 10
M M M
,ECGs Made Easy 7th Edition by Barbara Aehlert Test Bank
M M M M M M M M M
Table of Contents:
M M
Chapter 1. Anatomy & Physiology
M M M M
Chapter 2. Basic Electrophysiology
M M M
Chapter 3. Sinus Mechanisms
M M M
Chapter 4. Atrial Rhythms
M M M
Chapter 5. Junctional Rhythms
M M M
Chapter 6. Ventricular Rhythms
M M M
Chapter 7. Atrioventricular Blocks
M M M
Chapter 8. Pacemaker Rhythms
M M M
Chapter 9. Introduction to the 12-Lead ECG
M M M M M M
Chapter 10. Post-Test
M M
,Chapter 01: Anatomy and Physiology
M M M M M
Aehlert: ECGs Made Easy, 7th Edition
M M M M M
MULTIPLEMCHOICE
1. TheMapexMofMtheMheartMisMformedMbyMthe .
a. tipMofMtheMleftMventricle
b. tipMofMtheMrightMatrium
c. rightMatriumMandMrightMventricle
d. leftMatriumMandMleftMventricle
ANSWER:M A
TheMheart’sMapex,MorMlowerMportion,MisMformedMbyMtheMtipMofMtheMleftMventricle.MTheMapexMli
esMjustMaboveMtheMdiaphragm,MbetweenMtheMfifthMandMsixthMribs,MinMtheMmidclavicularMline.
OBJ:M IdentifyMtheMsurfacesMofMtheMheart.
2. TheMleftMatriumMreceivesMbloodMfromMthe .
a. pulmonaryMveins
b. aorta
c. pulmonaryMarteries
d. inferiorMvenaMcava
ANSWER:M A
TheMleftMatriumMreceivesMfreshlyMoxygenatedMbloodMfromMtheMlungsMviaMtheMrightMan
dMleftMpulmonaryMveins.
OBJ:M IdentifyMandMdescribeMtheMchambersMofMtheMheartMandMtheMvesselsMthatMenterMorMleaveMeach.
3. TheManteriorMsurfaceMofMtheMheartMconsistsMprimarilyMofMthe .
a. leftMatrium
b. rightMatrium
c. leftMventricle
d. rightMventricle
ANSWER:M D
TheMfrontM(anterior)MsurfaceMofMtheMheartMliesMbehindMtheMsternumMandMcostalMcartilages.MItM
isMformedMbyMportionsMofMtheMrightMatriumMandMtheMleftMandMrightMventricles.MHowever,Mbec
auseMtheMheartMisMtiltedMslightlyMtowardMtheMleftMinMtheMchest,MtheMrightMventricleMisMtheMare
aMofMtheMheartMthatMliesMmostMdirectlyMbehindMtheMsternum.
OBJ:M IdentifyMtheMsurfacesMofMtheMheart.
4. BloodMpressureMisMdeterminedMby multipliedMby .
a. strokeMvolume;MheartMrate
b. heartMrate;McardiacMoutput
c. cardiacMoutput;MperipheralMvascularMresistance
d. strokeMvolume;MperipheralMvascularMresistance
ANSWER:M C
BloodMpressureMisMequalMtoMcardiacMoutputMmultipliedMbyMperipheralMvascularMresistance.
, OBJ:M IdentifyMandMexplainMtheMcomponentsMofMbloodMpressureMandMcardiacMoutput.
5. TheMrightMatriumMreceivesMvenousMbloodMfromMtheMhead,Mneck,MandMthoraxMviaMthe
,MfromMtheMremainderMofMtheMbodyMviaMthe
,MandMfromMtheMheartMviaMthe .
a. coronaryMsinus;MsuperiorMvenaMcava;MinferiorMvenaMcava
b. superiorMvenaMcava;McoronaryMsinus;MinferiorMvenaMcava
c. inferiorMvenaMcava;MsuperiorMvenaMcava;McoronaryMsinus
d. superiorMvenaMcava;MinferiorMvenaMcava;McoronaryMsinus
ANSWER:M D
TheMrightMatriumMreceivesMbloodMlowMinMoxygenMfromMtheMsuperiorMvenaMcava,MwhichMcarr
iesMbloodMfromMtheMheadMandMupperMextremities;MtheMinferiorMvenaMcava,MwhichMcarriesMb
loodMfromMtheMlowerMbody;MandMtheMcoronaryMsinus,MwhichMisMtheMlargestMveinMthatMdrains
MtheMheart.
OBJ:M IdentifyMandMdescribeMtheMchambersMofMtheMheartMandMtheMvesselsMthatMenterMorMleaveMeach.
6. TheMheartMisMdividedMinto chambersMbutMfunctionsMasMa -sidedMpump.
a. two;Mfour
b. three;Mtwo
c. four;Mtwo
d. four;Mthree
ANSWER:M C
TheMheartMhasMfourMchambers:MtwoMatriaMandMtwoMventricles.MTheMrightMandMleftMsidesMofMth
eMheartMareMseparatedMbyManMinternalMwallMofMconnectiveMtissueMcalledMaMseptum.MTheMinter
atrialMseptumMseparatesMtheMrightMandMleftMatria.MTheMinterventricularMseptumMseparatesMth
eMrightMandMleftMventricles.MTheMseptaMseparateMtheMheartMintoMtwoMfunctionalMpumps.MThe
MrightMatriumMandMrightMventricleMmakeMupMoneMpump.MTheMleftMatriumMandMleftMventricleM
makeMupMtheMother.
OBJ:M IdentifyMandMdescribeMtheMchambersMofMtheMheartMandMtheMvesselsMthatMenterMorMleaveMeach.
7. StimulationMofMalpha1MreceptorsMresultsMin .
a. increasedMheartMrate
b. peripheralMvasoconstriction
c. constrictionMofMbronchialMsmoothMmuscle
d. increasedMforceMofMmyocardialMcontraction
ANSWER:M B
Alpha1MreceptorsMareMfoundMinMtheMeyes,MbloodMvessels,Mbladder,MandMmaleMreproductiveMo
rgans.MStimulationMofMalpha1MreceptorMsitesMresultsMinMconstriction.
OBJ:M CompareMandMcontrastMtheMeffectsMofMsympatheticMandMparasympatheticMstimulationMofMtheMhe
art.
8. WhichMsideMofMtheMheartMisMaMlow-pressureMsystemMthatMpumpsMvenousMbloodMtoMtheMlungs?
a. Left
b. Right
ANSWER:M B
TheMjobMofMtheMrightMsideMofMtheMheartMisMtoMpumpMunoxygenatedMbloodMtoMandMthroughMth