For
Communication:
DR
Making Connections
Eleventh Edition
E
AM
William J. Seiler
SH
Melissa L. Beall
Joseph P. Mazur
UB
_S
??
DREAMSHUB - STUVIA
, DR
E AM
SH
UB
______________________________________________________________________________
Copyright © 2020, 2017, 2014 by Pearson Education, Inc. or its affiliates. All Rights Reserved. This publication is
protected by copyright, and permission should be obtained from the publisher prior to any prohibited reproduction,
storage in a retrieval system, or transmission in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying,
_S
recording, or otherwise. For information regarding permissions, request forms and the appropriate contacts within
the Pearson Education Global Rights & Permissions Department, please visit www.pearsoned.com/permissions/.
?
ISBN-10: 0134874595
ISBN-13: 9780134874593
?
DREAMSHUB - STUVIA
,Chapter 1: Connecting Process and Principles in the 21st Century
Multiple Choice
1. Individuals who are high in communication competence will most likely have __________ of
communication behaviors.
a. a wide range
b. a narrow range
c. an innate set
d. a universal set
DR
Answer: a
Learning Objective: 1.1 Explain how communication competence allows you to make connections with
the outside world.
Topic: Communication: Making Connections
Difficulty Level: Moderate
E
Skill Level: Understand the Concepts
2. In our daily lives, the most essential aspect of communication is its ability to __________.
AM
a. inform
b. display emotion
c. make connections
d. persuade
Answer: c
SH
Learning Objective: 1.1 Explain how communication competence allows you to make connections with
the outside world.
Topic: Communication: Making Connections
Difficulty Level: Easy
Skill Level: Remember the Facts
UB
3. The greatest communication competence is demonstrated by which individual?
a. Janie, who likes to send her mom funny Snapchat videos every day
b. Ramone, who prefers talking to his friends face-to-face
c. Lana, who subscribes to multiple celebrity Twitter feeds
_S
d. Drew, who successfully exchanges a variety of messages with a diverse group of coworkers
Answer: d
Learning Objective: 1.1 Explain how communication competence allows you to make connections with
the outside world.
?
Topic: Communication: Making Connections
Difficulty Level: Moderate
?
Skill Level: Apply What You Know
4. The principles of persuasive speaking were first studied by __________.
a. social scientists after the conclusion of WWII
b. religious leaders during the European Middle Ages
c. the rhetoricians of ancient Greece and Rome
d. followers of Buddha, who advised his disciples to avoid “harsh speech”
Answer: c
1
DREAMSHUB - STUVIA
, Learning Objective: 1.2 Define communication.
Topic: What Is Communication?
Difficulty Level: Easy
Skill Level: Remember the Facts
5. Communication is a diverse discipline involving a range of behaviors and situations. The common
thread connecting all of these behaviors and situations is __________.
a. classical rhetoric
b. public speaking
c. human symbolic interaction
d. organizational behavior
DR
Answer: c
Learning Objective: 1.2 Define communication.
Topic: What Is Communication?
Difficulty Level: Easy
E
Skill Level: Remember the Facts
6. What term refers to the delivery systems, such as the Internet and telephone lines, used for mass and
AM
mediated communication?
a. methods
b. modes
c. processes
d. communications
SH
Answer: d
Learning Objective: 1.2 Define communication.
Topic: What Is Communication?
Difficulty Level: Easy
Skill Level: Remember the Facts
UB
7. Ivy is taking a communications class because she wants to improve her public speaking ability as well
as her listening skills. Which component of communication is Ivy interested in?
a. principles
b. process
_S
c. channels
d. delivery system
Answer: b
Learning Objective: 1.2 Define communication.
?
Topic: What Is Communication?
Difficulty Level: Moderate
?
Skill Level: Apply What You Know
8. Which statement accurately reflects the process of becoming a competent communicator?
a. It is a lifelong endeavor.
b. It is inherited from our parents.
c. It is a natural ability.
d. It can be easily accomplished.
Answer: a
2
DREAMSHUB - STUVIA