A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: B
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
2. Fundamentals NU 136 Exam Q2 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: C
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
3. Fundamentals NU 136 Exam Q3 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: A
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
4. Fundamentals NU 136 Exam Q4 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: C
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
5. Fundamentals NU 136 Exam Q5 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: C
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
6. Fundamentals NU 136 Exam Q6 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: C
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
7. Fundamentals NU 136 Exam Q7 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: D
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
8. Fundamentals NU 136 Exam Q8 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: B
, Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
9. Fundamentals NU 136 Exam Q9 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: D
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
10. Fundamentals NU 136 Exam Q10 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: A
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
11. Fundamentals NU 136 Exam Q11 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: C
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
12. Fundamentals NU 136 Exam Q12 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: C
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
13. Fundamentals NU 136 Exam Q13 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: C
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
14. Fundamentals NU 136 Exam Q14 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: C
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
15. Fundamentals NU 136 Exam Q15 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing
Answer: D
Rationale: Correct per NU 136 Fundamentals of Nursing Latest Edition. Covers BasicCare Safety, safety, assessment. High-yield.
16. Fundamentals NU 136 Exam Q16 - BasicCare Safety NGN scenario. Most appropriate nursing action?
A. Intervention A - fundamentals of nursing
B. Intervention B - fundamentals of nursing
C. Intervention C - fundamentals of nursing
D. Intervention D - fundamentals of nursing