• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 8 van de 1488 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank - Biology: Life on Earth with Physiology, 11th Edition (Audesirk, 2017) Chapter 1-46 | All Chapters

Document preview thumbnail
Voorbeeld 8 van de 1488 pagina's

Test Bank - Biology: Life on Earth with Physiology, 11th Edition (Audesirk, 2017) Chapter 1-46 | All Chapters

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
Biology: Life on Earth with Physiology


Gerald Audesirk, Teresa Audesirk & Bruce E. Byers
11th Edition

,Table of Contents

Chapter 1 An Introduction to Life on Earth 1
Chapter 2 Atoms, Molecules, and Life 30
Chapter 3 Biological Molecules 59
Chapter 4 Cell Structure and Function 91
Chapter 5 Cell Membrane Structure and Function 120
Chapter 6 Energy Flow in the Life of a Cell 150
Chapter 7 Capturing Solar Energy: Photosynthesis 178
Chapter 8 Harvesting Energy: Glycolysis and Cellular Respiration 211
Chapter 9 Cellular Reproduction 242
Chapter 10 Meiosis: The Basis of Sexual Reproduction 285
Chapter 11 Patterns of Inheritance 319
Chapter 12 DNA: The Molecule of Heredity 352
Chapter 13 Gene Expression and Regulation 382
Chapter 14 Biotechnology 412
Chapter 15 Principles of Evolution 441
Chapter 16 How Populations Evolve 472
Chapter 17 The Origin of Species 508
Chapter 18 The History of Life 537
Chapter 19 Systematics: Seeking Order Amid Diversity 576
Chapter 20 The Diversity of Prokaryotes and Viruses 604
Chapter 21 The Diversity of Protists 634
Chapter 22 The Diversity of Plants 666
Chapter 23 Diversity of Fungi 701
Chapter 24 Animal Diversity I: Invertebrates 736
Chapter 25 Animal Diversity II: Vertebrates 767
Chapter 26 Animal Behavior 803
Chapter 27 Population Growth and Regulation 836
Chapter 28 Community Interactions 871
Chapter 29 Energy Flow and Nutrient Cycling in Ecosystems 908
Chapter 30 Earth's Diverse Ecosystems 945
Chapter 31 Conserving Earth's Biodiversity 981
Chapter 32 Homeostasis and the Organization of the Animal Body 1012
Chapter 33 Circulation 1042
Chapter 34 Respiration 1071
Chapter 35 Nutrition and Digestion 1101
Chapter 36 The Urinary System 1131
Chapter 37 Defenses Against Disease 1163
Chapter 38 Chemical Control of the Animal Body: The Endocrine System 1197

,Chapter 39 The Nervous System 1236
Chapter 40 The Senses 1271
Chapter 41 Action and Support: The Muscles and Skeleton 1301
Chapter 42 Animal Reproduction 1330
Chapter 43 Animal Development 1363
Chapter 44 Plant Anatomy and Nutrient Transport 1397
Chapter 45 Plant Reproduction and Development 1429
Chapter 46 Plant Responses to the Environment 1458






, ______________________________________________________________________________________________
Test Bank - Biology: Life on Earth with Physiology, 11th Edition (Audesirk, 2017)

Chapter 1 An Introduction to Life on Earth
1.1 Multiple-Choice Questions
1) Scientific inquiry is based on
A) cultural biases or traditions.
B) stories that are passed down through generations.
C) natural causes.
D) information found in a gossip magazine.
Answer: C
Diff: 1
Chapter Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.6
Global L.O.: G1

2) Which of the following is an example of a natural cause?
A) Mice arise from discarded garbage.
B) Maggots appear spontaneously on rotting meat.
C) Epilepsy is a disease caused by uncontrolled firing of nerve cells in the brain.
W W W . T B S M . W S




D) If you sneeze, you will die.
Answer: C
Diff: 1
Chapter Section: 1.1
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.6
Global L.O.: G1

3) Science cannot answer certain faith-based questions because
A) scientists are not able to study human behavior.
B) faith-based beliefs are impossible to either prove or disprove.
C) faith requires deductive reasoning.
D) there aren't enough variables.
Answer: B
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.6
Global L.O.: G1




______________________________________________________________________________________________
1|Page


, ______________________________________________________________________________________________
Test Bank - Biology: Life on Earth with Physiology, 11th Edition (Audesirk, 2017)

4) Which of the following is FALSE about scientific theories?
A) They have been thoroughly tested.
B) They are developed by inductive reasoning.
C) They are used to support observations using deductive reasoning.
D) They can be either supported or modified by new observations.
E) They are firmly established and cannot be refuted.
Answer: E
Diff: 1
Chapter Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.9
Global L.O.: G1

5) Which of these would be an example of a NON-scientific study?
A) A study determines differences in the species composition in two parks.
B) People are immunized with different vaccines to determine their relative effectiveness against
the flu virus.
C) NASA sends tadpoles up in the space shuttle to see how gravity affects their development.
D) Consumers are asked which tomato variety produces the best-tasting spaghetti sauce.
W W W . T B S M . W S




E) A company uses different advertising methods for a product to determine which one produces
the most sales.
Answer: D
Diff: 3
Chapter Section: 1.1
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1

6) The scientific method includes all of the following EXCEPT
A) experimentation.
B) a testable theory.
C) an observation.
D) a hypothesis.
E) conclusions.
Answer: B
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1




______________________________________________________________________________________________
2|Page


, ______________________________________________________________________________________________
Test Bank - Biology: Life on Earth with Physiology, 11th Edition (Audesirk, 2017)

7) We use the scientific method every day. Imagine that your car doesn't start one morning before
school. Which of these is a reasonable hypothesis regarding the problem?
A) I'm going to be late.
B) If I put gas in my car, it will start.
C) I should check whether the lights were left on and drained the battery.
D) I should change the battery or the starter.
E) I should add a quart of oil.
Answer: B
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1

8) A scientific theory
A) is a general explanation for natural phenomena.
B) is an educated guess.
C) is less reliable than a hypothesis.
D) will never be changed.
W W W . T B S M . W S




Answer: A
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.9
Global L.O.: G1

9) A scientific explanation that is conditional and requires more investigation is called a(n)
A) theory.
B) fact.
C) control.
D) hypothesis.
E) observation.
Answer: D
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1




______________________________________________________________________________________________
3|Page


, ______________________________________________________________________________________________
Test Bank - Biology: Life on Earth with Physiology, 11th Edition (Audesirk, 2017)

10) A carefully formulated scientific explanation that is based on extensive observations and is in accord
with scientific principles is called a
A) hypothesis.
B) theory.
C) fact.
D) control.
E) postulate.
Answer: B
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1

11) All of the following are features of the scientific method EXCEPT
A) hypothesis formulation.
B) observation and experimentation.
C) supernatural causes.
D) deductive reasoning.
W W W . T B S M . W S




E) repeatable by other scientists.
Answer: C
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Knowledge/Comprehension
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1

12) Suppose you are testing a treatment for AIDS patients and find that 75% respond well, whereas 25%
show no improvement or a decline in health. You should
A) conclude that you have proven the effectiveness of the drug.
B) conclude that only 75% of AIDS patients should be treated.
C) review the results, modify the drug or the dosage, and repeat the experiment.
D) discontinue experimentation with this treatment because 25% of patients did not improve.
E) begin work on developing a new drug.
Answer: C
Diff: 3
Chapter Section: 1.1
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1; G2; G4




______________________________________________________________________________________________
4|Page


, ______________________________________________________________________________________________
Test Bank - Biology: Life on Earth with Physiology, 11th Edition (Audesirk, 2017)

13) Alexander Fleming observed a colony of mold that inhibited the growth of nearby bacteria. What was
the hypothesis proposed by Fleming to explain this result?
A) The mold used all of the nutrients so that the bacteria couldn't grow.
B) The mold produced a substance that killed nearby bacteria.
C) The bacteria changed their DNA when growing near the mold.
D) The mold was dead.
Answer: B
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Synthesis/Evaluation
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1

14) Imagine that 1 milliliter of an experimental drug diluted in a saline solution is injected into 20
pregnant mice to determine possible side effects. Which of the following is a suitable control for this
experiment?
A) 20 male mice injected with 1 milliliter of saline
B) 20 male mice injected with 1 milliliter of the drug
C) 20 pregnant mice injected with 2 milliliters of the drug
W W W . T B S M . W S




D) 20 non-pregnant mice injected with 1 milliliter of the drug
E) 20 pregnant mice injected with 1 milliliter of saline
Answer: E
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.7
Global L.O.: G1

15) Which of the following statements is a hypothesis rather than a theory?
A) Matter is composed of atoms.
B) Living things are made of cells.
C) Modern organisms descended from preexisting life-forms.
D) Female birds prefer to mate with male birds that have longer tails.
Answer: D
Diff: 2
Chapter Section: 1.1
Skill: Application/Analysis
Learning Outcome: 1.9
Global L.O.: G1




______________________________________________________________________________________________
5|Page

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: 2016 ISBN: 9780133910605 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
28 december 2022
Aantal pagina's
1488
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$15.98

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
AllStudyGuides
4.3
(566)
Verkocht
10150
Volgers
7276
Items
632
Laatst verkocht
2 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen