- Guías de estudio, Notas de estudios & Resúmenes
¿Buscas las mejores guías de estudio, notas de estudio y resúmenes para ? En esta página encontrarás 197 documentos de estudio para .
197 resultados
Examen
PHIL 101 FINAL EXAM UNLV RAMSEY Questions and answers with accurate rationales(PASSED).
NuevoPHIL 101 FINAL EXAM UNLV RAMSEY Questions and answers with accurate rationales(PASSED).
Examen
PHIL 101 quiz 3 Questions and answers with accurate rationales(PASSED).
NuevoPHIL 101 quiz 3 Questions and answers with accurate rationales(PASSED).
Examen
PHIL 101 - Final Exam Questions and answers with accurate rationales(PASSED).
NuevoPHIL 101 - Final Exam Questions and answers with accurate rationales(PASSED).
Examen
PHIL 101 Final Exam JMU Yates Questions and answers with accurate rationales(PASSED).
NuevoPHIL 101 Final Exam JMU Yates Questions and answers with accurate rationales(PASSED).
Examen
Phil101 Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
NuevoPhil101 Objective Assessment Comprehensive 
Resource To Help You Ace Includes 
Frequently Tested Questions With ELABORATED 
100% Correct COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. According to _______ the rationalists and empiricists each provided us with one half of the answer and that a compromise between them was required. 
He concluded that both reason and experience play a role in constructing our knowledge. Accordingly, his epistemology could be ref...
Examen
PHIL101 Philosophy of the Human Person official Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!
NuevoPHIL101 Philosophy of the Human Person official 
Objective Assessment Comprehensive Resource To Help 
You Ace Includes Frequently Tested Questions 
With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. What does the cave represent in Plato's Allegory of the Cave 
- Correct Answer: The visible or sensible world of change and appearances 
 
 
2. Who do the prisoners represent in Plato's Allegory of the Cave? 
- Correct Answer: Ord...
Examen
Phil101 Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
NuevoPhil101 Objective Assessment Comprehensive 
Resource To Help You Ace Includes 
Frequently Tested Questions With ELABORATED 
100% Correct COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. Many who reject the notion of free will think that punishing people for 
crimes makes no sense. They think instead of punishing criminals, we 
should - Correct Answer: try to modify their behavior 
 
2. For the soft determinist, to say that you could have done otherwise is to ...
Examen
PHIL 101 Intro to Philosophy Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
NuevoPHIL 101 Intro to Philosophy Objective Assessment 
Comprehensive Resource To Help You Ace 
Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 
100% Correct COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. Universal to humankind and requiring awareness of the transcendent 
Correct Answer: Religious experience 
 
2. Belief in a limited or non-omnipotent god 
Correct Answer: Finite godism 
 
3. When terms are used in the same sense of both God and human beings...
Examen
PHIL 101 Straighterline Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
NuevoPHIL 101 Straighterline Objective Assessment 
Comprehensive Resource To Help You Ace 
Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 
100% Correct COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. According to David Hume, what do we directly observe? 
- Correct Answer: sense impressions 
 
2. According to Hume, why can't we have knowledge on the relation of cause and effect? - Correct Answer: We can never observe a necessary 
connection between even...
Examen
PHIL101 Philosophy Straighterline Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
NuevoPHIL101 Philosophy Straighterline 
Objective Assessment Comprehensive Resource To 
Help You Ace Includes Frequently 
Tested Questions With ELABORATED 100% Correct 
COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. What is the cause of change for Empedocles? - Correct Answer: Love and strife. 
 
2. Three of Plato's more enlightening and well-known dialogs are: 
- Correct Answer: Apology, Republic and Meno 
 
3. What is a syllogism? - Correct Answer: A ...
Examen
Phil 101 {Introduction to Philosophy} Straighter Line Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current U
NuevoPhil 101 {Introduction to Philosophy} Straighter Line 
Objective Assessment Comprehensive Resource To Help 
You Ace Includes Frequently Tested Questions 
With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. Aristotle believed that humans have _____ souls, which form a single unity. 
a. one 
b. two 
c. three 
d. four - Correct Answer: c. three 
 
2. What is asserted by the principle of non-contradiction? 
a. People who don't con...
Examen
Phil101 Introduction to Philosophy Straighter line Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current Upda
NuevoPhil101 Introduction to Philosophy Straighter line 
Objective Assessment Comprehensive Resource To Help 
You Ace Includes Frequently Tested Questions 
With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. Aristotle's primary area of interest was - Correct Answer: metaphysics. 
 
2. Which of the following is not one of the ten basic categories Aristotle used to describe the ways in which humans think about things? - 
Correct Answer...
Examen
Phil101 Objective Assessment Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED 100% Correct COMPLETE SOLUTIONS Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
NuevoPhil101 Objective Assessment Comprehensive 
Resource To Help You Ace Includes 
Frequently Tested Questions With ELABORATED 
100% Correct COMPLETE SOLUTIONS 
Guaranteed Pass First Attempt!! 
Current Update!! 
 
1. Moral Fact 
Correct Answer: A fact that possesses moral content; a truth concerning right and wrong. 
 
2. Moral Content 
Correct Answer: A specific kind of normativity that is typically universally 
binding, impartial, and concerned with judgments of right and wrong. 
 
3. ...
Examen
PHIL 101 Final Exam JMU Yates Exam 2025/2026 Actual Complete Real Exam Questions & Correct Answers / 100% Verified Answers / Already Graded A+ / Newest Exam / Just Released!!
PHIL 101 Final Exam JMU Yates Exam 2025/2026 Actual 
Complete Real Exam Questions & Correct Answers / 100% 
Verified Answers / Already Graded A+ / Newest Exam / Just 
Released!! 
 
PHIL 101 Final Exam JMU Yates Exam 2025/2026 Actual 
Complete Real Exam Questions & Correct Answers / 100% 
Verified Answers / Already Graded A+ / Newest Exam / Just 
Released!! 
 
PHIL 101 Final Exam JMU Yates Exam 2025/2026 Actual 
Complete Real Exam Questions & Correct Answers / 100% 
Verified Answer...
Examen
Phil 101 - Exam 3 Updated Study Questions And Correct Answers
Phil 101 - Exam 3 UPDATED Study 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
False Dilemma - CORRECT ANSWER 
A fallacy of oversimplification that offers a 
limited number of options (usually two) when in fact more options are available. 
Equivocation - CORRECT ANSWER 
A fallacy where a single word has multiple 
meanings and all of which are treated as if they are the same. 
False/Weak Analogy - CORRECT ANSWER 
When an analogy is used to prove or 
disprove an argument but, it is too dissimi...
Examen
Phil 101 - Final Exam Updated Study Questions And Correct Answers
PHIL 101 - Final Exam UPDATED Study 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Q1: If an argument is sound, then it must be valid. - CORRECT ANSWER 
Q1: If an argument is valid, then it is sound. - CORRECT ANSWER 
Q1: The premises of a valid argument are always true. - CORRECT ANSWER 
Q1: The premises of an invalid argument are always false. - CORRECT 
ANSWER 
False 
Q1: An argument that attempts to prove its conclusion is called... - CORRECT 
ANSWER 
A deductive argument
Examen
Phil 101 - Final Exam Updated Questions And Correct Answers
PHIL 101 - Final Exam UPDATED 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
a priori - CORRECT ANSWER 
prior to experience. often used to describe a 
proposition, argument, or value that we can be certain is true without empirical verification, 
something derived from pure reason 
Albert Camus - CORRECT ANSWER 
A French existentialist known for essays and 
novels. He dealt with what he felt was the absurd situation of human beings in which the 
world is essentially irrational, yet we still need...
Examen
Phil 101 - Final Exam Updated Actual Questions And Correct Answers
PHIL 101 - Final Exam UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
What is Philosophy? What is a philosophical question? What sorts of methods might a 
philosopher use to explore questions? - CORRECT ANSWER 
Philosophy is an activity 
that seeks to understand abstract questions that cannot be answered using things like 
mathematics or experimental science. And it's a set of tools and methods that are particularly 
useful in trying to answer those types of questions. So it's b...
Examen
Phil 101 - Exam 3 Updated Actual Questions And Correct Answers
Phil 101 - Exam 3 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Equivocation - CORRECT ANSWER 
two terms with one meaning and false 
distinctions; when an argument depends on words being used with different senses with a 
gradual shift in meaning 
5 diff types of inductive arguments - CORRECT ANSWER 
whole) 
1. generalization (part to 
2. statistical reasoning (applying internal and external - random, causal, proxy variable 
3. analogy 
4. inference to the best explanation 
5....
Examen
Phil 101 Exam 2 (Tracy Lupher Jmu) Questions With All Passed Answers!!
Phil 101 Exam 2 (Tracy Lupher Jmu) Questions With All Passed Answers!!