Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Maryland MVA Drivers Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's

Maryland MVA Drivers Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Maryland MVA Drivers Actual Questions and Correct
Answers



Q1
1.A red indicator light on a dashboard indicates
Answer: a serious vehicle malfunction that must be addressed immediately.




Q2
2. To obtain a provisional license in Maryland
Answer: a new driver must pass a skills test including a closed course and an open
road test




Q3
3. How long do alcohol-related charges stay on a driver's record
Answer: Forever




Q4
4. A driver may pass another vehicle on a two lane road if
Answer: there is a single broken yellow line between the two lanes




Q5
5.The purpose of a diamond-shaped yellow sign with black markings is
Answer: To warn of hazards ahead




Q6
6. A driver should be seconds from the vehicle in front of him/her
Answer: at least 3 - 4 seconds




Q7
7. As a driver under the age of 21, the maximum legal BAC, by breathalyzer test, (zero
tolerance) is
Answer: less than .02

, Q8
8.What is the first thing a driver should do after deciding to make a turn
Answer: Signal at least 100 feet from turn




Q9
9.The purpose of traffic signs is, ?
Answer: to regulate, to warn, and to guide drivers




Q10
10.According to the Maryland law, who must wear a seat belt
Answer: All passengers and the driver regardless of age or position in the vehicle




Q11
11.A new driver under the age of 25 is required by law to practice night driving for at least
hours
Answer: 10 hours




Q12
12. When entering an expressway, in the acceleration lane a driver should
Answer: search for a gap in traffic and adjust speed to the speed of the traffic




Q13
13.If a vehicle's accelerator fails, into which gear should a driver shift
Answer: Park (P)




Q14
14.If a vehicles engine fails (completely shuts down) what should a driver do with the brake
Answer: Do not touch the brake until the vehicle is on the side of the road and out of
the path of travel

Documentinformatie

Geüpload op
25 juli 2026
Aantal pagina's
7
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,81

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
21 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen