Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

elevator mechanics Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's

elevator mechanics Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

elevator mechanics Actual Questions and Correct Answers



Q1
1. A contractor wants to raise the car speed from 100fpm to 125fpm, it currently has a 12"
sheave. What sheave is required?
Answer: 100fpm / 125fpm = 12" / X= 15"




Q2
2. A MOV (Metal Oxide Varistor) burns out. You replace it, but cannot read voltage or resistance.
What should you do?
Answer: Replace it with a larger MOV 630




Q3
3. On a Ward-Leonard circuit the break is set, but the motor is trying to slip through the break.
What is the issue?
Answer: Suicide Circuit 425




Q4
4. You have an old DC motor and are adding an SCR drive, what do you do to the interpoles?
Answer: Leave the interpoles alone. When adding a SCR drive to the generator, the
series loop is removed, as are the 3 resistors. Everything else remains the same.




Q5
5. A hydro runs up with no load, but
Answer: The relief valve is set too low 815




Q6
6. Runby for a 1:1 hits the CWT buffer
Answer: 22" 235




Q7
7. You need to work on a freight door
Answer: Door Operator Disconnect/ Main Line Disconnect

, Q8
8. The contractor requests that the
Answer: Adjust Tie Downs and Wall Ties 850




Q9
9. Working pressure on a Hydro is
Answer: 400psi x 150%= 600psi 815




Q10
10. What must be installed on a false
Answer: Spring Loaded Safeties 110




Q11
11. There is slight arcing between the
Answer: None




Q12
12. If rigging gear is roped 3:1 and a
Answer: 18,000lbs.




Q13
BEAM CLAMP is used to lift a
Answer: Note: Beam capacity is cut in half with use of




Q14
13. How much resistance is measured over a normally closed switch?
Answer: 1.2ohms. should be zero, but will never be that low




Q15
14. A car traveling in the hoistway always stops at the same spot and blows a fuse. What
causes this
Answer: Traveling cable has a cut/exposed wire or a short 515

Documentinformatie

Geüpload op
13 juli 2026
Aantal pagina's
13
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,81

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
23 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen