Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Copado Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's

Copado Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Copado Certified Admin- Questions with Correct Answers (Grade A+)

Question 1:
What are some of the challenges in the development lifecycle Copado helps address?
Answer:
Limited set of quality checks.
Lack of monitoring and compliance.
The struggle of migrating data from multiple objects.
All are correct. (Correct)

Question 2:
Which of the following is an element that helps you track changes but is
not required in order to work with Copado?
Pipeline
Answer:
Release

Question 3:
How can you access the feature
branch in your Git repository directly from a user story?
Answer:
Using the link in the View in Git field.

Question 4:
What is the correct definition of promotion branch?
Answer:
It is an isolated branch that is created from the destination branch.

Question 5:
You can back-promote a user story that has not yet been deployed to a higher environment.
Answer:
False

Question 6:
How can you create a validation
deployment of multiple user stories?
Answer:
Create a Promotion record and add all the user stories. Then, click on Create Deployment, flag the
Validation Only checkbox and click on Submit.

Question 7:
Dave has added a new field to the opportunity layout in the dev3 sandbox. After committing the
opportunity layout, the user story displays a message indicating that the last commit has no changes.
What has Dave done wrong?

,Answer:
Dave has marked the opportunity layout as Retrieve Only in the metadata grid.

Question 8:
What is the quickest way to mass back-promote user stories with Copado?
Answer:
From the Pipeline page, click on Mass Back-
Promote and then click on Back Promote & Deploy.

Question 9:
Why would you flag an object as Retrieve Only when committing changes on a user story?
Answer:
You just want to update FLS.

Question 10:
Which is TRUE when continuously using the Mass Back Promotion feature?
Answer:
It reduces time by back promoting all the user stories in bulk.
It reduces the possibility of getting a merge conflict.
It allows you to back promote the metadata changes without the inconvenience of a sandbox refresh.
All are correct.(correct)

Question 11:
Debbie wants to check when was the last time a component was
committed on the user story she is working on. Where can she find this information? Select all that
apply!
Answer:
She can navigate to the User Story selections section and check the Latest Commit Date.
She can navigate to the User Story Commits related list and check the Commit Date.

Question 12:
Which of the following statements is TRUE?
Answer:
The feature branch that is created when you
commit on a user story in dev is reused by Copado when you deploy the user story to production.

Question 13:
By default, user story feature branches are merged into the promotion branch based on:
Answer:
The User Story Reference field of the user story in ascending order.

, Question 14:
Which is TRUE when using the Full Profiles & Permission Sets Git
operation with a Profile in Copado
Answer:
Active and disabled system permissions and all the references to the related components in the profile
are committed.

Question 15:
Rob has tried to promote and
deploy a user story with changes in the HR profile, but he has received an email notifying him that the
promotion has failed. How can he review the deployment errors?
Answer:
Rob can navigate to the promotion record from the User Story Promotions related list in the user story,
then open the related deployment and review the results in the failed deployment step.

Question 16:
Turned off system permissions are retrieved when you commit a profile using the Full Profiles &
Permission Sets Git operation.
Answer:
True

Question 17:
What user stories can be back-promoted?
Answer:
User stories where the Exclude From CBM checkbox is not selected.
User stories that have not been back-promoted already to the destination environment.
User stories that have not been promoted from the destination environment of the back-promotion.
All are correct.(correct)

Question 18:
Dave has committed a profile and a custom object on a user story.
However, while reviewing the User Story selections grid, he can only see the profile there. What could
be the reason for this?
Answer:
He has committed the custom object as Retrieve Only since the object already exists in the
destination environment.

Question 19:
What is the promotion branch used for?
Answer:
To deploy changes to the next or previous environment in your pipeline.

Documentinformatie

Geüpload op
6 juli 2026
Aantal pagina's
17
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen