Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Copado Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's

Copado Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Copado Admin - Test Questions with Correct Answers (Grade A+)

Question 1:
What is Copado?
Answer:
A scalable SF native platform that provides value in every stage of the SF DevOps process

Question 2:
How does Copado solve the lack of compliance?
Answer:
It includes a compliance hub tool that allows you t scan all the metadata changes made in your
environments in order to find security breaches

Question 3:
How can Copado help you manage releases in an agile way? (2)
Answer:
Provides you with built-in agile tools
Supports integrations with external ALM systems

Question 4:
Copado provides a conflict
resolution engine that auto resolves Git conflicts in components. (T/F)
Answer:
True

Question 5:
Which is NOT TRUE about Copado's integration with Version Control?
Answer:
It requires extensive knowledge of Git

Question 6:
What quality checking options does Copado offer out of the box? (3)
Answer:
Selenium Testing Static Code Analysis
Customization of the minimum Apex coverage required

Question 7:
What is TRUE about User Stories?
Answer:
US establish a direct relationship between a change and its functional requirement

, Question 8:
Which of the following options are true about environments? (3)
Answer:
An environment is created when the first org credential is authenticated
You can have multiple org credentials per environment
An environment represents a Salesforce organization

Question 9:
When would you use data templates?
Answer:
To migrate accounts and all their related contacts in one operation

Question 10:
Where can Debbie check when the last time a component was
committed in the US she is working on? (2)
Answer:
US selections section and check the latest commit date
US commits RL and check the Commit Date

Question 11:
Which is TRUE when using the Full Profile & Permission Sets git
operation with a Profile in Copado?
Answer:
Active and disabled system permissions and all the references to the related components in the profile
are committed

Question 12:
Which is NOT true about Promote and Deploy Checkbox?
Answer:
A deployment record is automatically created but the user needs to launch the Deployment

Question 13:
Which Copado tool provides useful information regarding the status of the sprint and a whole picture of
its content?
Answer:
Sprint Wall

Question 14:
Dave made some changes to an Apex class in Dev1, but when he clicks Commit Changes the Apex
class metadata type isn't available in the metadata grid. What should he check?
Answer:
He must check the Advanced Metadata filter section in the Org Credential record to see if there are any
restricted metadata types

Documentinformatie

Geüpload op
6 juli 2026
Aantal pagina's
11
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen