Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 18 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Copado Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 18 pagina's

Copado Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Copado Admin - General Questions with Correct Answers (Grade A+)

Question 1:
DevOps
Answer:
Combination of practices that automate and enable greater effectiveness in the process of
building and running software. It combines the
technical practices of Continuous Delivery with the business practices of lean management and lean
product development.

Question 2:
Change Set Limitations (4)
Answer:
Cannot search components by name or type
Not all components are available
All components in one list
Does not enable continuous delivery

Question 3:
Sandbox Refresh Problems (4)
Answer:
Metadata Loss
Scrambled Emails Data Loss
Full Sandboxes can only be refreshed once a month

Question 4:
Metadata Loss
Answer:
When all the work in progress in a sandbox will be overwritten after the refresh

Question 5:
Scrambled Emails
Answer:
Whenever a sandbox is refreshed, user email addresses are modified in the sandbox so that production
users don't receive automatically generated email messages from the sandbox

Question 6:
Data Loss
Answer:
Unless you're refreshing a full sandbox or partial copy, all the data will be lost and you will need to
recreate it for testing purposes

,Question 7:
Salesforce DevOps Challenges
Answer:
Change Set Limitations
Difficult to keep environments in Sync
Lack of History Tracking
Difficulty for teams to collaborate
No standard tool or process for managing salesforce changes
Limited set of quality checks on Changes
Lack of monitoring and compliance
Migrating data from multiple objects is tedious
Difficult to identify and unblock bottlenecks
Insufficient Quality and Frequency of Releases
No holistic view

Question 8:
Copado
Answer:
A scalable Salesforce-native application that can be downloaded and installed in an Org and
provides a complete system to plan, track and
carry out DevOps activities and add value in every stage of the Salesforce DevOps process

Question 9:
Pipeline
Answer:
A list of connections defining a path in which components are going to move through the release
management process

Question 10:
User Story
Answer:
Element used in Agile software development that contains a description of a requirement from an
end-user perspective

Question 11:
Version Control System
Answer:
Integration with Version Control

Question 12:
Nested Component
Answer:
Can select nested components such as custom
fields, on an object, changes in validation rules, or list views

, -When committing a nested component, either a new or an existing one, Copado will update the parent
file by adding or modifying only the
selected nested components

Question 13:
Destructive Changes Git
Answer:
Operation to remove unwanted changes from an org.
When a delete is committed Copado also makes
sure all the other components that are modified as a result of the main deletion are cleaned up

Question 14:
Overlap Awareness
Answer:
feature that alerts developers if any potential
conflict is found while multiple devs are making changes to same shared component

Question 15:
Online Conflict Resolution
Answer:
Used to visualize and resolve conflicts from within the Copado interface when a Git merge isn't
possible

Question 16:
ALM System
Answer:
application lifecycle management (Jira, VSTS)

Question 17:
Built In Agile Tools (4)
Answer:
Work Manager Sprint Wall
Agile Dashboards
Copado Permissioner

Question 18:
Work Manager
Answer:
Agile tool Intended to streamline agile development at every phase of the project

Documentinformatie

Geüpload op
6 juli 2026
Aantal pagina's
18
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen