Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Copado Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's

Copado Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Copado Developer - Quiz Questions with Correct Answers (Grade A+)

Question 1:
Dave has been assigned the task of deleting a custom object. After
committing the destructive changes, he notices that no feature branch has been created. What could
be the reason?
Answer:
Base brach was set to master branch and then component was not in production.

Question 2:
What happens with the previously created commit records in the User story after recommitting files
using the Re-Create feature branch
functionality?
Answer:
Their status is changed to Commit not in Branch

Question 3:
Which is NOT true about destructive changes?
Answer:
The component needs to be manually removed in the destination org after deploying the destructive
changes.

Question 4:
Ana has deleted a component in source org and refreshed the
metadata index before committing a destructive changes. Now she
cannot find the deleted component. What should she do to commit the deletion?
Answer:
She can use the Org Credential lookup in the Commit Changes Page to find the component in another
org.

Question 5:
Dave is trying to override the base
branch for a User Story so that it gets created out of UAT. Where can he
find the base branch for a feature branch?
Answer:
In the Advanced Section in the Commit Changes page.

Question 6:
Rob has enabled the Online Conflict Resolution and he has been alerted of a conflict. How can he
review and resolve the conflicts detected?
Answer:
He can click on Review Merge Conflict in the related Promotion record.

, Question 7:
What types of Conflict Resolution processes can be executed with Copado?
Answer:
Auto-resolve, Manual Resolution

Question 8:
For some components, a Manual conflict resolution is a better
approach. For which types of
metadata is it a good idea to use the Exclude from Auto-Resolve? (2)
Answer:
Apex Triggers
Layouts and Apex Classes

Question 9:
When is the Online Conflict Resolution triggered?
Answer:
After detecting a merge conflict between a feature branch and the Promotion branch.

Question 10:
After deploying an update to the account operation class, the QA team noticed some previous
functionality was overwritten by the Auto-Resolve. How can you prevent this issue for all new
promotions?
Answer:
Exclude Apex Classes in the Exclude from Auto-resolve field in the Pipeline Record

Question 11:
Ana would like to migrate accounts and all related opportunities. How can she achieve this?
Answer:
Create an Account template and an opportunity template. From the Account template, click on
Child Objects. Find the opportunity object, select that row and choose the opportunity template.

Question 12:
How can you import a data template?
Answer:
From the Data Templates tab, click on Import templates

Question 13:
Ana wants to migrate leads using the Data Deployment Wizard. She has
already created a lead template but she cant find it in the Select Data
template step. Why?
Answer:
She did not flag the 'Active' checkbox on the template

Documentinformatie

Geüpload op
6 juli 2026
Aantal pagina's
8
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen