Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Copado Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 11 pagina's

Copado Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Copado Admin Exam Questions with Correct Answers (Grade A+)

Question 1:
Which is NOT TRUE about
Answer:
B Copado's integration with version

Question 2:
control?
Answer:
With Git, all changes are tracked.

Question 3:
B - It requires extensive knowleadge of Git.
C - Users with little knowledge of Git can leverage it.
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 4:
Copado provides a conflict
Answer:
A resolution engine that auto resolves

Question 5:
Git conflicts in components.
Answer:
True

Question 6:
B - False
How can Copado help you
Answer:
B - False How can Copado help you

Question 7:
manage your releases in an agile way? (choose 2)
Answer:
It provides you with built-in agile tools.

Question 8:
B - It includes a guide with agile practices.
C - It supports integration with external ALM systems.
AeC

, Answer:
C - It supports integration with external ALM systems.

Question 9:
What is TRUE about user stories?
Answer:
A
User Stories establish a direct relationship between a change and its functional requirement.

Question 10:
B - They can be assigned to multiple developers.
C - Only admin users can delete user story records.
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 11:
How does Copado solve the lack
Answer:
A of compliance?
It includes a compliance hub tool that allows you to scan all the

Question 12:
metadata changes made in your environments in order to find security breaches.
B - It sends users a list of all the changes so that they can review them and identify the ones that are
non-compliant
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 13:
What quality checking options
Answer:
D does Copado offer out of the box?
Selenium testing.

Question 14:
B - Static Code Analysis.
C - Customization of the minimum apex coverage required.
D - All of the above
Answer:
C - Customization of the minimum apex coverage required.

Documentinformatie

Geüpload op
6 juli 2026
Aantal pagina's
11
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen