Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Copado Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's

Copado Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Copado Fundamentals 1 Questions with Correct Answers (Grade A+)

Question 1:
Which option in the recommit Files C: Re-Create Feature Branch option must users use to create a
new feature branch instead of
overwriting the changes commited to the previously existing feature
branch associated with the User Story?
A: Refresh Feature Branch B: Refresh Master Branch
C: Re-Create Feature Branch
Answer:
new feature branch instead of

Question 2:
What tool can be used in copado to B: Copado Permisioner offer a more granular control over
permission set assignments to users, than the standard SF functionality of licenses, profiles and
permission sets?
A: Copado Permission Sets B: Copado Permisioner
C: Copado User Profile
Answer:
A: Copado Permission Sets B: Copado Permisioner

Question 3:
An environment record is created TRUE automatically in Copado when a
credential is authenticated. True or False?
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 4:
True or False? From the pipeline, you FALSE can view at a glance all the
environments a user story has been deployed to.
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 5:
Can copado allow users to pick YES nested components and deploy only
those to prod, by relating them to a single user story?
YES OR NO
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 6:
Against which branch will Copado A: MASTER BRANCH compare the metadata components
of a commit?
A: MASTER BRANCH B: FEATURE BRANCH

, Answer:
of a commit?

Question 7:
Will environment variables created at YES the pipeline level be inherited by all
children Environment records associated to it?
YES OR NO
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 8:
Explain what happens after commit in the following Copado check to Git: Metada is different AND
Feature branch does not exist.
Answer:
UPSERT NEW VERSION OF BRANCH

Question 9:
B: COMMIT RECORD OUTPUTED WITH "NO CHANGES"
C: PUSH NEW FEATURE BRANCH WITH CHANGES
C: PUSH NEW FEATURE BRANCH WITH CHANGES
Answer:
C: PUSH NEW FEATURE BRANCH WITH CHANGES

Question 10:
When using the recommit files
feature which of the following can users do?
Answer:
RECOMMIT TO THE PREVIOUSLY EXISTING FEATURE BRANCH RELATED TO THE US.

Question 11:
B: CREATE A NEW FEATURE BRANCH
C: BOTH
C: BOTH
Answer:
C: BOTH

Question 12:
From which page in Copado can the Git Operation Destructive Changes be executed?
Answer:
User Story Record

Documentinformatie

Geüpload op
6 juli 2026
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen