Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 25 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Copado Actual Questions and Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 25 pagina's

Copado Actual Questions and Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Copado - Fundamentals II- Questions with Correct Answers (Grade A+)

Question 1:
A ___ is a ___ of ___ in the ___ page that
Answer:
Git Operation;

Question 2:
gives users access to different ___.
Answer:
course; actions;
User Story Commit;
commit behavior operations

Question 3:
Apex is an ___ programming language
Answer:
object-oriented;

Question 4:
developed by Salesforce. An ___ is a
Answer:
Apex class;

Question 5:
___ that contains ___ and ___ enabling
Answer:
coding template;

Question 6:
users to create ___.
Answer:
variables; methods;
objects

Question 7:
A ___ is an ___ that ___ creates when
Answer:
feature branch;

,Question 8:
you ___ to a ___.
Answer:
auxiliary branch;
Copado;
commit changes;
user story

Question 9:
___ is a ___ in the ___ that ___ and ___ all your ___ ___ to be ___ to the next ___.
Answer:
User Story Selections; section; User Story; displays; carries; metadata components; selected;
promoted; environment

Question 10:
Recommit Files is one of the ___ available on the ___ page.
Answer:
Git Operations; User Story Commit

Question 11:
The ___ feature enables you to ___, ___ from ___, and ___ the user story ___.
Answer:
Recommit Files; recommit components; remove components; User Story Selections; re-create;
feature branch

Question 12:
If the ___ operation is selected, the ___ will automatically switch to the ___ tab, displaying the ___ in
the ___.
Answer:
Recommit Files; metadata grid; Selected;
components previously committed; user story

Question 13:
While using the Recommit Files feature, you can still navigate to the to the ___ tab and ___ to the ___.
Answer:
All Metadata;
add new components; User Story Selections

Question 14:
Upon selecting the ___ option, the ___ checkbox is added to the ___ layout. Depending on whether this
option is flagged or not, the ___ will behave differently.
Answer:
Recommit Files;

, Re-Create Feature Branch; Commit Changes; Recommit Files commit

Question 15:
If the ___ checkbox is UNCHECKED, Copado will do the following when committing:
Commit the ___ in the ___
If the ___ is not found because it was deleted manually in the ___, Copado will automatically create a
___ and commit the ___
Answer:
Re-Create Feature Branch;
selected metadata components; existing feature branch;
feature branch;
Git Repository; feature branch; selected metadata

Question 16:
If the ___ checkbox is CHECKED, Copado will do the following when committing:
___ the ___ in the ___
Create a new ___
Commit the ___
Answer:
Re-Create Feature Branch;
Delete; existing feature branch; Git repository;
feature branch;
selected metadata components

Question 17:
You can use the ___ feature in cases where you committed a metadata component by ___ and you no
longer need it in the ___ or you want to ___ all your ___ to a ___.
Answer:
Re-Create Feature Branch; mistake; user story;
carry; commits; new feature branch

Question 18:
NOTE: If you flag the ___ checkbox, existing ___ WON'T be ___ in the ___, and the ___ of any ___ will
be changed to ___.
Answer:
Re-Create Feature Branch; commits; present;
new feature branch; status;
previous Complete commit; Commit not in branch

Question 19:
If you want to check the ___ of a User Story ___, go to the ___ tab in the ___ and select the ___ option.
Answer:
status; Commit; Commits;
User Story; View All

Documentinformatie

Geüpload op
6 juli 2026
Aantal pagina's
25
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€10,69

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen