Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 3 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Copado Robotic Testing Basics - Conclude Test Infrastructure Setup Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 3 pagina's

Copado Robotic Testing Basics - Conclude Test Infrastructure Setup Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Copado Robotic Testing Basics - Conclude Test Infrastructure Setup Questions with Correct Answers

Question 1:
What project types can you inspect when creating a project (as listed)?
Answer:
Test Automation (TA), Robotic Process Automation (RPA), Quality Intelligence (QI).

Question 2:
Test Automation (TA) project type: what do you get enabled?
Answer:
Robots and dashboards enabled for your project.

Question 3:
Robotic Process Automation (RPA) project type: what is
enabled/disabled?
Answer:
Robots and dashboards enabled, but test run streaming and recording are disabled.

Question 4:
Quality Intelligence (QI) project type: what is enabled/disabled?
Answer:
Dashboard enabled, but robots are disabled.

Question 5:
Who can choose between different project types (important note)?
Answer:
Only users with a Business plan.

Question 6:
For users on a Personal plan, what is the default project type (important note)?
Answer:
Test Automation remains the default project type.

Question 7:
What happens when you delete a Project (note)?
Answer:
All associated data such as Robots and Test Jobs will be deleted as well.

Question 8:
What are Robots in CRT (overview)?
Answer:
Test automation engines/executors that understand test jobs and trigger test cases, generating logs
and reports.

Documentinformatie

Geüpload op
30 juni 2026
Aantal pagina's
3
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen