Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Community Practice test A- Questions with Correct Answers | Latest Already Graded A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 13 pagina's

Community Practice test A- Questions with Correct Answers | Latest Already Graded A+

Voorbeeld van de inhoud

Community Practice test A- Questions with Correct Answers | Latest Already Graded A+

Question 1:
A nurse is planning health promotion activities for the local community.
Which of the following activities should the nurse include as an example of primary prevention
Answer:
Teaching meal planning classes to older adults

Question 2:
A nurse in a pediatric clinic is
providing care to several clients. The nurse should recognize that which of the following conditions is
included on the Nationally Notifiable Infectious Conditions list?
Answer:
Varicella

Question 3:
A community health nurse is reviewing plans for a health
education program. The nurse
should identify that which of the following components of the plan needs to be changed?
Answer:
Pamphlets are written at a 12th-grade level.

Question 4:
A community health nurse is planning
Answer:
Identify community members who demonstrate an

Question 5:
to establish a community garden to
Answer:
interest in the project.

Question 6:
address the lack of nutritious food
Answer:
address the lack of nutritious food

Question 7:
options in the area. Which of the
Answer:
options in the area. Which of the

, Question 8:
following actions should the nurse
Answer:
following actions should the nurse

Question 9:
take first to initiate the plan?
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 10:
A community health nurse is planning
Answer:
Forgetting the location of common objects

Question 11:
a presentation for adults who have a
Answer:
a presentation for adults who have a

Question 12:
family history of Alzheimer's disease.
Answer:
family history of Alzheimer's disease.

Question 13:
Which of the following behaviors
Answer:
Which of the following behaviors

Question 14:
should the nurse include as an early
Answer:
should the nurse include as an early

Question 15:
manifestation of Alzheimer's
Answer:
manifestation of Alzheimer's

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
13
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen