Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Community Practice Questions with Correct Answers 100% Solved

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's

Community Practice Questions with Correct Answers 100% Solved

Voorbeeld van de inhoud

Community Practice Questions with Correct Answers 100% Solved

Question 1:
CHN is a community-based practice. Which best explains this statement?
The service is provided in the natural environment of people
The nurse has to conduct community diagnosis to determine nursing needs and problems
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 2:
The service are based on the available resources within the community
Priority setting is based on the magnitude of the health problems identified
The nurse has to conduct community diagnosis to determine nursing needs and problems.
Community-based practice means providing care to people in their own natural environments: the
home, school and workplace, for example.
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 3:
Population- focused nursing practice requires which of the following
processes?
Community organizing .
Nursing, process
Community diagnosis
Epidemiologic process
Community diagnosis
Answer:
processes?

Question 4:
Population-focused nursing care means providing care based on the greater need of the majority of the
population. The greater need is identified
through community diagnosis.
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 5:
A business firm must employ an
occupational health nurse when it has at least how many employees?
21
101
201
301
(B) 101
Answer:

, (B) 101

Question 6:
When the occupational health nurse employs ergonomic principles, she is performing which of her
roles?
Health care provider
Health educator
Health care coordinator
Environment manager
Environmental manager
Answer:
Health care provider

Question 7:
Ergonomics is improving efficiency of workers by improving the worker's environment through
appropriately designed furniture, for example.
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 8:
"Public health services are given free of charge". Is this statement true or false?
The statement is true; it is the responsibility of government to provide haste services
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 9:
The statement is false; people pay indirectly for public health services
The statement may be true or false; depending on the Specific service required
The statement may be true or
false; depending on policies of the government concerned.
Answer:
The statement may be true or false; depending on the Specific service required

Question 10:
The statement is false; people pay indirectly for public health services.
Community health services, including public health services, are prepaid paid services, through
taxation, for example.
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 11:
According to C.E. Winslow, which of the following is the goal of Public
Health?

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
6
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen