Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Paramedic: Communication/Documentation Exam Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 7 pagina's

Paramedic: Communication/Documentation Exam Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Paramedic: Communication/Documentation Exam Questions with Correct Answers

Question 1:
If the paramedic is unable to complete his or her patient care report before departing the emergency
department, he or she
should:
Answer:
Leave an abbreviated form with pertinent data with the receiving provider and complete the patient
care report as soon as possible.

Question 2:
Automatic crash notification systems can provide all of the following information
about a car crash EXCEPT:
Answer:
The speed the other vehicle at the time of the crash.

Question 3:
When relaying medical
information to a physician in person, you should:
Answer:
Include information that you did not provide during your radio report.

Question 4:
If the EMD suspects that your patient has a life threatening emergency, the EMD shuld make you aware
of the situation and then:
Answer:
Give prearrival instructions to the caller.

Question 5:
Components of a thorough patient refusal document include:
Answer:
Willingness of EMS to return to the scene if the patient changes his or her mind.

Question 6:
When transmitting data over the radio, you should NOT disclose the patient's:
Answer:
Date of birth.

Question 7:
Which of the following is a subjective finding?
Answer:
A complaint of chest pressure.

, Question 8:
Which of the following patient data is NOT typically communicated during your radio report to the
hospital?
Answer:
A patient's ethnicity.

Question 9:
The MOST significant problem associated with making up your own medical abbreviations and
documenting them on the patient care report is:
Answer:
An error in patient care.

Question 10:
Which of the following constitutes minimum data that must be included on every patient care report?
Answer:
Chief complaint, level of consciousness, vital signs, assessment, and patient's age and gender.

Question 11:
A poorly written patient care report:
Answer:
May raise questions by others as to the paramedic's quality of patient care.

Question 12:
Cellular telephones are more advantageous than regular two way radios because cellular telephones:
Answer:
Incorporate GPS technology to help rescuers find the patient.

Question 13:
Which of the following is a
Answer:
The codes meanings vary by jurisdiction.

Question 14:
drawback of using the ten
Answer:
drawback of using the ten

Question 15:
code system when
Answer:
code system when

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
7
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen