Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 19 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

AAOS Ch 5 Communications - AEMT Paramedic Exam Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 19 pagina's

AAOS Ch 5 Communications - AEMT Paramedic Exam Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

AAOS Ch 5 Communications - AEMT Paramedic Exam Questions with Correct Answers

Question 1:
If a patient mentions something in passing or avoids answering a specific question, you
should:
Answer:
politely redirect his or her attention to that question.

Question 2:
Interpersonal communication is MOST
accurately defined as the:
Answer:
exchange of information between two or more persons.

Question 3:
The ability of multiple agencies or systems to share the same radio
frequency is called:
Answer:
trunking.

Question 4:
When communicating with older patients, it is MOST important to remember
that:
Answer:
their illnesses may be more complex because they may have more than one disease process and may
be taking several medications concurrently.

Question 5:
When functioning at a noisy scene, communication will be MOST effective if you:
Answer:
move the patient to the ambulance as soon as you can.

Question 6:
When providing patient
Answer:
your partner.

Question 7:
care, it is MOST important
Answer:
care, it is MOST important

,Question 8:
that you maintain effective
Answer:
that you maintain effective

Question 9:
communication with:
Answer:
communication with:

Question 10:
Which of the following
Answer:
The patient's ethnicity

Question 11:
patient data is NOT
Answer:
patient data is NOT

Question 12:
typically communicated
Answer:
typically communicated

Question 13:
during your radio report
Answer:
during your radio report

Question 14:
to the hospital?
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 15:
Which of the following
Answer:
"Can you describe the pain to me?"

, Question 16:
questions is the MOST
Answer:
questions is the MOST

Question 17:
effective when inquiring
Answer:
effective when inquiring

Question 18:
about a patient's chest
Answer:
about a patient's chest

Question 19:
pain?
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 20:
Which of the following
Answer:
"Do you have any breathing or heart problems?"

Question 21:
questions would be
Answer:
questions would be

Question 22:
appropriate to ask a
Answer:
appropriate to ask a

Question 23:
patient who has no
Answer:
patient who has no

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
19
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€11,58

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen