Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 9 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

COB 300D- Exam 2 Tokman- Questions with Correct Answer

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 9 pagina's

COB 300D- Exam 2 Tokman- Questions with Correct Answer

Voorbeeld van de inhoud

COB 300D- Exam 2 Tokman- Questions with Correct Answers

Question 1:
What is integrated marketing communications (IMC)?
Answer:
Conveys the same message across all marketing communication channels (different methods to
communicate the same message)
Ex: Starbucks Christmas line

Question 2:
What is a Promotional Mix?
Answer:
Sending the same message in different ways
Ex. Starbucks holiday drink BOGO and sales promotions
Ex. Starbucks employees advertising and pushing customers to get holiday drinks
Ex. sponsorships/ building good will with community, show up to local event to support movie theater
and get free Starbucks coffee
Ex. Sending out newsletters and cards with promotions and coupons

Question 3:
What are slotting fees?
Answer:
Fees you pay too get your product on the shelf

Question 4:
What are the 3 types of distributions?
Answer:
Intensive Distribution: very easy for consumers to find the product (Toilet paper, groceries)
Exclusive Distribution: long-term products that don't get repurchased frequently. (caterpillar offers
exclusive rights to one retailer)
Selective Distribution: No more than 2 or 3 retailers are selling this product in a geographic product
(Rolex)

Question 5:
Classifications for retail outlets (form of ownership)
Answer:
Independent retailer
Corporate chains
Contractual system (franchises)

Question 6:
what are the 3 level of services?
Answer:
Self-Service (Redbox)- you are the only one

, Limited Service (Walmart)- service is reactive, you have to find someone to help
Full Service (Bloomingdales)- representatives will help you right when you walk in

Question 7:
Breadth vs Depth of Product Line
Answer:
Breadth is the number of product lines a firm offers. Depth is the number of items within those product
lines. examples:
Walmart is high on breadth and low on depth Amazon is both high on breadth and high on depth

Question 8:
What is a category killer?
Answer:
A very large specialty store that concentrates on a major product category and competes on the basis
of low prices and product availability.
Ex: Toys-r-us, Home Depot, PetSmart, Best Buy

Question 9:
Retail Store Classification by Strategic Orientation chart




Answer:
Retail Store Classification by Strategic Orientation chart

Question 10:
what are the 5 types of promotional mix?




Answer:
Advertising- mass
Personal Selling- customized
Public Relations- mass
Sales Promotion- mass
Direct Marketing- customized

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
9
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen