Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Social Science Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 6 pagina's

Social Science Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

Social Science Questions with Correct Answers

Question 1:
Define Marketing
Answer:
The process by which companies engage customers, build strong customer relationships, and create
customer value in order to capture value from customers in return.

Question 2:
The Marketing Process (5-steps)
Answer:
Understand the Marketplace (Consumer Needs/Wants)
Design A Customer Value-Driven Strategy (ie. 4 P's)
Construct & Integrate Marketing Program (Deliver Superior Value)
Engage Customers & Build Profitable Relationships
Capture Value From Customers (Create Profits & Customer Equity)

Question 3:
Differentiate Between Customer Needs, Wants, & Demands
Answer:
Needs: are states of felt deprivation (physical and social).
Wants: the form human needs take as they are shaped by culture and individual personality.
Demands: human needs that are backed by buying power.

Question 4:
Define Market Offerings
Answer:
Whatever A Business Offers In An Exchange Relationship (ie. Physical Good, Services, Idea, Person,
Place, etc.)

Question 5:
Customer vs. Consumer
Answer:
Customer: The Person Who Pays For The Product
Consumer: The Person Who Uses The Product (Or Takes It Home)

Question 6:
Define Value Proposition
Answer:
The Set Of Benefits Or Values It Promises To Deliver To Consumers To Satisfy Their Needs.

, Question 7:
Describe Digital & Social Media Marketing
Answer:
The use of technology-intensive platforms such as the internet, mobile networks and devices, and social
media to engage directly with carefully targeted individual consumers, consumer communities, and
businesses.

Question 8:
Customer Lifetime Value (CLV) Equation
Answer:
CLV = Avg. $ Purchase x Avg. # Of Purchases Per Year x # Of Years As Customer
(The value of the entire stream of purchases a customer makes over a lifetime of patronage.)

Question 9:
Total Customer Equity Equation
Answer:
TCE = CLV x # Of Current/Potential Future Customers
(The total combined customer lifetime values of all of the company's customers.)

Question 10:
Define Strategic Planning
Answer:
The process of developing and maintaining a profitable long-term fit between the organization's goals
and capabilities and its changing marketing opportunities.

Question 11:
Strategic Planning Process
Answer:
Define Company Mission
Setting Company Objectives/Goals
Designing The Business Portfolio
Planning Marketing & Strategies

Question 12:
Product-Oriented & Market-Oriented Mission Statements
Answer:
Product-Oriented: Defines the business by the products or services it makes. Market Oriented: Defines
the business by the customer needs it fulfills.

Question 13:
Explain How Marketing Works With Partners To Create & Deliver Customer Value
Answer:
Marketers must practice partner relationship management, working closely with partners in other

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
6
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen