Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

COB 300D Exam 1 Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's

COB 300D Exam 1 Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

COB 300D Exam 1 Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Question 1:
The activity for creating, communicating, delivering, and exchanging offerings that benefit customers,
the organization, its stakeholders, and society
at large.
Answer:
Marketing

Question 2:
For Marketing to Occur there must be 4 things:
Answer:
1. two or more parties with unsatisfied needs. 2. a desire and an ability to satisfy these needs. 3. a way
for the parties to communicate. 4. something to
exchange.

Question 3:
What are the 5
environmental forces
Answer:
1. Social 2. Economic 3. Competitive 4. Technological
5. Regulatory

Question 4:
The essence of successful marketing and gaining loyal customers is for firms
to focus on:
Answer:
providing customer value

Question 5:
the belief that organizations are accountable to a larger society for their actions
Answer:
Social Responsibility

Question 6:
An organizations long term course of action designed to deliver a unique customer experience while
achieving its goals is the
Answer:
Strategy

Question 7:
In an organization, the
overseas the corporate level

, Answer:
Board of Directors

Question 8:
Visual computer display of the essential information related to achieving a marketing objective
Answer:
Marketing Dashboard

Question 9:
The horizontal axis of the BCG analysis model is
Answer:
the relative market share

Question 10:
The vertical axis of the BCG analysis model is
Answer:
the market growth rate

Question 11:
Developing new products and selling them in to new markets (Bud Light Ritas)
Answer:
Diversification

Question 12:
SWOT analysis should be performed during which part of the strategic marketing process?
Answer:
The situational analysis step of the planning phase

Question 13:
Characteristics of a product that make it superior to competitive substitutes
Answer:
Points of difference

Question 14:
Distribution is the only important element of the marketing mix in which type of competitive
environment?
Answer:
Pure Competition

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
8
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,81

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
23 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen