Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

COB300D - Chapter 11 Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 10 pagina's

COB300D - Chapter 11 Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Voorbeeld van de inhoud

COB300D - Chapter 11 Questions with Verified Answers Questions with Correct Answers

Question 1:
Idea
Answer:
a concept, philosophy, image, or issue that provides
fhe psyhological stimulation that aids in solving problems or adjusting to the environment

Question 2:
Total product offering
Answer:
core product, supplemental features, and symbolic or
experiential benefits

Question 3:
Consumer products
Answer:
products purchased to satisfy personal and family
needs

Question 4:
Business products
Answer:
products bought to use in a firm's operations, to
resell, or to make other products

Question 5:
Convenience products
Answer:
Relatively inexpensive, frequently purchased items for which buyers exert minimal purchasing effort
(bread, soda, gum). Will even choose a substitute if brand is
not available. Low per unit gross margin

Question 6:
Shopping products
Answer:
items for which buyers are willing to expend considerable effort in planning and making purchases
(appliances, bicycles, furniture, stereos, cameras,
shoes)

Question 7:
Specialty products
Answer:

, items with unique characteristics that buyers are willing to expend considerable effort to obtain. Most
expensive products, no substitutes accepted (fine jewelry, collectors items)

Question 8:
Unsought products
Answer:
Products purchased to solve a sudden problem, products of which customers are unaware, and
products that people do not necessarily think of buying (emergency medical services, car repairs).
Speed is more important than price

Question 9:
Installations
Answer:
facilities and nonportable major equipment (buildings, factories, warehouses, production lines)

Question 10:
Accessory equipment
Answer:
Equipment that does not become part of the final physical product but is used in production or office
activities (file cabinets, calculators, tools)

Question 11:
Raw materials
Answer:
Basic natural materials that become part of a physical product (minerals, chemicals, at products, corn,
stuff from forests and oceans)

Question 12:
Component parts
Answer:
items that become part of the physical product and are either finished items ready for assembly or
items that need little processing before assembly (spark plugs, tires, clocks, brakes, headlights)

Question 13:
Process materials
Answer:
materials that are used directly in the production of other products but are not readily identifiable
(vinegar in salad dressing, not extra table from product)

Question 14:
MRO Supplies
Answer:

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,81

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
23 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen