Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CLT Math Practice -Questions with Correct Answers 100% SOLVED

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 17 pagina's

CLT Math Practice -Questions with Correct Answers 100% SOLVED

Voorbeeld van de inhoud

CLT Math Practice -Questions with Correct Answers 100% SOLVED

Question 1:
If "cube" is defined x"cubed"y= 2x - 3y what is the equivalent to
(-2)"cubed"2 ?
−12
−10
−2
2(-2) - 3(2)= -4 - 6= -10
Answer:
(-2)"cubed"2 ?

Question 2:
16 round tables set up for 126 guests. 1 table is left with 2 open spaces.
How many chairs are at each table?
7 chairs
8 chairs
9 chairs
10 chairs
126 + 2= 128 chairs total.
128/16= 8 chairs at each table.
Answer:
7 chairs

Question 3:
27 summer interships, 42 part time
Answer:
B

Question 4:
jobs. 3 summer interships have filled
Answer:
27 - 3= 24 summer internships.

Question 5:
all their positions. What is the ratio of
Answer:
24:42

Question 6:
companies offereing summer
Answer:
24/6= 4

,Question 7:
internships to companies offering
Answer:
42/6= 7

Question 8:
part time jobs?
Answer:
4:7 is the ratio.

Question 9:
A) 3 : 5
Answer:
A) 3 : 5

Question 10:
B) 4 : 7
Answer:
B) 4 : 7

Question 11:
C) 5 : 7
Answer:
C) 5 : 7

Question 12:
D) 9 : 14
Answer:
D) 9 : 14

Question 13:
1, 1/4, ?, 1/16, 1/25, 1/36...
Answer:
A

Question 14:
What is the third term?
Answer:
They're all consecutive perfect squares.

, Question 15:
A) 1/9
Answer:
2(2)=4

Question 16:
B) 1/10
Answer:
3(3)=9

Question 17:
C) 1/12
Answer:
4(4)=16

Question 18:
D) 1/14
Answer:
5(5)=25
6(6)=36...
1/9 is the third term.

Question 19:
Line x=3 is reflected over y-axis.
Answer:
A

Question 20:
What is the resulting line?
Answer:
Reflection across the y-axis results in x=-3

Question 21:
A) x=−3
Answer:
A) x=−3

Question 22:
B) x=3
Answer:
B) x=3

Documentinformatie

Geüpload op
23 juni 2026
Aantal pagina's
17
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden

Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen