Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Clcs 233 Exam 2 Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's

Clcs 233 Exam 2 Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

Clcs 233 Exam 2 Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Question 1:
Aife
Answer:
twin sister of scathach

Question 2:
impregnated by cu chlainn during training/sexual initiation
Answer:
impregnated by cu chlainn during training/sexual initiation

Question 3:
angus mac og
Answer:
god of youth concieved/born on beltaine

Question 4:
son of etain
Answer:
son of etain

Question 5:
annwfn
Answer:
otherworld

Question 6:
arawn
Answer:
king of annwfn

Question 7:
trades places with pwyll in hopes of defeating rival (beheading contest for wife)
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 8:
balor
Answer:
defeated by lugh

, Question 9:
bachlach
Answer:
in beheading contest with cu chlainn big, fat peasant

Question 10:
badb
Answer:
one of the triplets of macha and morrigan macha: black crow of battle

Question 11:
morrigan: pregnant hag (caileach); young bride-to-be with red ale of kingship; marries war god
neit; eel, wolf, crow; perches above dead/dying
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 12:
banshee
Answer:
bean sidh woman of the sidh

Question 13:
be find
Answer:
beautiful woman cailech transforms to after sex

Question 14:
beltaine
Answer:
beginning of planting season fires on mountain tops

Question 15:
return of lost individuals
weddings
live stock -> summer pasteur
Answer:
weddings

Question 16:
cailleach
Answer:
rules samhain -> beltaine approaches the king-to-be for sex

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen