Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 4 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CLCS 233 - Celtic Mod. 4 Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Document preview thumbnail
Voorbeeld 1 van de 4 pagina's

CLCS 233 - Celtic Mod. 4 Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Voorbeeld van de inhoud

CLCS 233 - Celtic Mod. 4 Questions with CORRECT Answers (Grade A+)

Question 1:
Babd
Answer:
theriomorphic crow goddess, cailleach/be find, sovereignty goddess, associated with war and the
transfer of kingship

Question 2:
bachlach
Answer:
beheading game at briccu's feast, participated in by cu chulainn and cu roi

Question 3:
beheading contest
Answer:
cu roi and cu chulainn

Question 4:
Boand
Answer:
stolen away by the dagda, gives birth to oengus mac oc, seen in the wooing of Etain

Question 5:
Cailitin
Answer:
they are their 27 children were defeated by cu chulainn

Question 6:
Conall Cernach
Answer:
avenges the death of cu chulainn

Question 7:
Connla
Answer:
son of cu chulainn, killed by him in battle due to conflicting geis

Question 8:
Cu Chulainn
Answer:
irish mythological hero

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
4
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,81

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
23 uur geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen