Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 19 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CJ 110 Exam 3 Questions with Correct Answers 100% Correct

Document preview thumbnail
Voorbeeld 3 van de 19 pagina's

CJ 110 Exam 3 Questions with Correct Answers 100% Correct

Voorbeeld van de inhoud

CJ 110 Exam 3 Questions with Correct Answers 100% Correct

Question 1:
Which of the following
does not take place during an arraignment?
Answer:
The accused is booked, fingerprinted, and photographed

Question 2:
When evaluating the
Answer:
d. The case against the defendant lacks evidence and

Question 3:
evidence at arraignment,
Answer:
is weak.

Question 4:
the prosecutor may drop
Answer:
the prosecutor may drop

Question 5:
the charges against the
Answer:
the charges against the

Question 6:
accused. One reason for
Answer:
accused. One reason for

Question 7:
this is jail overcrowding.
Answer:
this is jail overcrowding.

Question 8:
Among the following
Answer:
Among the following

,Question 9:
other reasons, which one
Answer:
other reasons, which one

Question 10:
is most related to the
Answer:
is most related to the

Question 11:
prosecutor's belief that he
Answer:
prosecutor's belief that he

Question 12:
or she will not be able to
Answer:
or she will not be able to

Question 13:
prove the case in court?
Answer:
The best answer is the response that directly addresses the question stem.

Question 14:
According to the authors of this text, during the pretrial process, many judges and attorneys appear to
pursue the primary goal of moving cases through court as rapidly as possible. What is the purpose of
this
priority?
Answer:
c. To avoid a full trial in view of the courts' limited resources

Question 15:
Which of the following is most accurate regarding
bail following arrest?
Answer:
b. In the wake of 9/11, more people were held without bail if suspected of associations with terrorism.

Question 16:
Regarding payment of bail as a condition of pretrial release, which statement is
correct?

, Answer:
a. People are entitled to a bail hearing as included in their rights to due process of law.

Question 17:
According to the text, which of these is one of the realities of the bail
system?
Answer:
b. Prosecutors are allowed very little time or information for determining bail.

Question 18:
Under federal law, federal judges in criminal cases can hold bail hearings to identify a defendant's
violent crime or one punishable by death sentence or life in prison; high flight risk; and/or high risk of
obstructing justice. Confirming any of these authorizes which bail reform alternative to using bail
bondsmen?
Answer:
d. Legally ordering preventive detention

Question 19:
In 2012, jails in America contained about how
many people?
Answer:
a. More than half a million

Question 20:
Michael Welch (1994) coined the term social sanitation to describe which of the following
processes?
Answer:
c. People who are found socially offensive are removed from communities and put in jails.

Question 21:
Which of these statements about pretrial detention is
the most accurate?
Answer:
b. People arrested who are younger are more likely to be physically or psychologically hurt.

Question 22:
Plea bargaining offers benefits for defendants, private defense attorneys, prosecutors, and judges.
Which of the following benefits is applicable to
all of these parties?
Answer:
d. Greater speed and certainty as to the outcome

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
19
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen