Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

CJ 110 Chapter 7 Questions with Correct Answers 100% Correct

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 8 pagina's

CJ 110 Chapter 7 Questions with Correct Answers 100% Correct

Voorbeeld van de inhoud

CJ 110 Chapter 7 Questions with Correct Answers 100% Correct

Question 1:
Which type of police
misconduct is an example from the blue-coat code?
Answer:
Favoritism, chiseling, and mooching (all of the above)

Question 2:
Which of the following problems has reduced the number of qualified police applicants in recent
years?
Answer:
Drugs and alcohol, sexually transmitted diseases, and personal debt (all of the above)

Question 3:
Approximately what percent of the sworn officers in the nation's police departments are
women?
Answer:
12%

Question 4:
Which of the following is an advantage of hiring-college educated police officers?
Answer:
More effective job performance, wiser use of discretions, fewer disciplinary actions, (all of the above)

Question 5:
Which of the following qualities typically is considered more important than the others in the role of
police
officer?
Answer:
intelligence

Question 6:
In 2007, a high school diploma or higher educational achievement was required of new officers by of
local police departments in the
United States.
Answer:
98%

Question 7:
is a practice in which the police make an arrest for every violation of law that comes to their
attention.
Answer:

, Full enforcement

Question 8:
A program that combines a college education with agency work experience and academy training is (a)
Answer:
Police cadet program
Police cadet program

Question 9:
A system of employment
Answer:
merit system

Question 10:
whereby an independent
Answer:
merit system

Question 11:
civil service commission,
Answer:
merit system

Question 12:
in cooperation with the
Answer:
merit system

Question 13:
city personnel section and
Answer:
merit system

Question 14:
the police department,
Answer:
merit system

Question 15:
sets employment
Answer:
merit system

Documentinformatie

Geüpload op
22 juni 2026
Aantal pagina's
8
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
€9,80

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
DrJon
3,8
(160)
Verkocht
586
Volgers
188
Items
20922
Laatst verkocht
1 dag geleden


Echte notities, van echte studenten
Elk document op Stuvia is geschreven door een medestudent die hetzelfde vak deed. Zo leer je van iemand die het al heeft gehaald.


Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen